• 9.373.631 stemmen

Met onder meer: Hugh Jackman, Kate Winslet en Jean Reno

Releasedatum: 29 november 2006

Plot Flushed Away

"Someone's going down"

De rat Roddy woont in een veilige kooi in de dure wijk van Londen, tot op de dag dat hij door een inbreker door het toilet wordt gespoeld. Hij komt via het riool terecht in een ondergrondse wereld en wil zo snel mogelijk terug naar huis. Hij krijgt hierbij hulp van Rita, die hij heeft beloofd ruim te belonen als zij hem weer thuis weet te krijgen. Dit lijkt echter makkelijker gezegd dan gedaan als blijkt dat de kwaadaardige Toad achter het tweetal aan zit.

Roddy (stemrol)

Rita's Mum (stemrol)

Rita's Dad (stemrol)

Rita's Grandma (stemrol)

Angrod_Pallanén

Leuk: een film met Winslet, Serkins en Jackman kan moeilijk geen lust voor het oor zijn.

Minder leuk: CGI en met de hoofden van Wallice en Grommit

BlueSword

klinkt al lachen.

avatar van illogical

illogical

Na het zien van die trailer lijkt deze mij echt super grappig!

avatar van Epitaph

Epitaph

Net de trailer gezien lijkt me erg leuk (ook nog een aardige naar Finding Nemo)

Angrod_Pallanén

Lijkt me idd wel grappig. Wel snel van Dreamworks, tweede film in een jaar. Hoe dan ook, lijkt me érg vermakelijk, en weer krijgen we de situatie van Dreamworks vs Pixar. In dit geval Flushed Away vs Ratatouille. We shall see who wins.

avatar van Esteban

Esteban

Het is natuurlijk eerder Aardman (Chicken Run, Wallace & Gromit) en niet echt Dreamworks, net zoals Pixar van Disney gebruik maakte om de film te lanceren.

Angrod_Pallanén

Hebben die twee niet al eens eerder samen gewerkt?

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Nieuwe trailer:

Flushed Away

avatar van Hi-Tek

Hi-Tek

Trailer ziet er grappig uit visueel niet onaardig ik ben benieuwd of deze beter wordt dan Ratatouille die me ook best leuk lijkt eigenlijk.

• 11904 berichten

Ga er morgen heen, ben erg benieuwd!

• 11904 berichten

Hulde! Na dat verschrikkelijke Madagascar was dit weer een verademing om naar te kijken! Goede grappen met daartussen een aantal geniale vondsten, een topstemmencast en prachtige animaties. Gaat dat zien! Ook erg leuk voor volwassenen! (misschien zelfs nog wel leuker dan voor kinderen!) 4,5*

avatar van wwelover

wwelover

Hele leuke film om te zien, vooral die slakken tussen door vond ik geweldig

avatar van wwelover

wwelover

BlueJudaskiss schreef:

Jij bent de enige waar van ik weet die madagascar niet leuk vond, maar ja smaken verschillen of je hebt geen smaak natuurlijk

avatar van stinissen

Deze animatie gaat na een half uur vervelen althans bij mijn ik ben toch al geen liefhebber van dit genre...

wwelover schreef:

Er zijn gelukkig zat mensen die ik ken die Madagascar helemaal niet leuk vonden!

avatar van TimD

TimD

Madagascar was leuk!!!!!

• 11904 berichten

Dit was veel leuker! Beter getekend, ECHTE grappen en veel fantasierijker (het ondergrondse Londen!).

avatar van Hannibal

Hannibal

stinissen schreef:

Waarom kijk je het dan? Ik heb me dat wel vaker bij je afgevraagd, maar nu vraag ik het toch maar eens op de man af: Waarom kijk je films waarvan je zeker weet dat je ze niet leuk gaat vinden?

avatar van Bone*Thugs

Bone*Thugs

Leuke en grappige film! Vooral die slakken vond ik wel grappig met hun liedjes!

avatar van FillumGek

FillumGek

Vijf sterren van Veronica Magazine! Niet dat VM over het algemeen nu zo denderend is maar volgens mij kreeg zelfs Cars er geen vijf. Dit wekt dus enige interesse bij mij

FillumGek schreef:

Echt wel!

avatar van Koek

Koek

Zeer matige film.

Dreamworks heeft al vaker laten zien dat ze qua plot op alle fronten originaliteit missen. Dit geintje is na het zeer slappe Shrek 2, en het verschrikkelijke Shark Tale, Madagascar en Over The Hedge, niet alleen saai maar zelfs zwaar vervelend.

De film kende een aantal lachmomenten, en de characterdesigns (in samenwerking met Aardman) is best ok, maar de 3d-vormgeving/-animatie zelf is (gezien de huidige techniek) onder de maat. Maarja, door de aanwezigheid van "schattige" rioolslakken en ander ongedierte zal ook deze film het publiek wel weten te onderhouden.

Helaas ben ik geen klein kind meer, dus wat mij betreft mogen ze stoppen met dit soort formule-familie films, tijd voor iets nieuws op het gebied van 3d-animatie!

avatar van PinheadRules

PinheadRules

Hannibal schreef:

Soms krijg je ze in één keer in de sneak preview...

avatar van Hannibal

Hannibal

Kan, maar dan zou ik weggaan, als het mijn genre niet is.

• 11904 berichten

Een beetje filmfan probeert alles. Ik hou persoonlijk niet van westernfilms, maar bij een sneak en ik zou een western krijgen zou ik het zeker proberen. Gewoon, je weet nooit.

avatar van Altijdklagen

Altijdklagen

Ik vond de film leuk. Hoge grappen dichtheid en erg veel meligheid!

Die mimiekkikker is werkelijk geweldig!

avatar van Flashbot

Flashbot

Deze film net gezien in de sneak previeuw..

Ik d8 nee he.. niet weer zo'n animatie film..

Al die uitgemelkte animatie films word ik een beetje zat van.. zoals Cars, Madagascar, Shark-Tale, Over The Hedge enz enz.

Maar ik had al wat recenties gelezen over de film en mijn vriendin wilde deze zo graag zien..

En toen kwam die ook nog eens in de sneak.. zij helemaal blij..

anyway.. ontopic nu:

Die recenties waren vrij positief.. maar omdat het de makers zijn van Walles and Gromit had ik mijn twijvels daarbij.. ( ik vind persoonlijk hun kunsten niet zo grappig, wel mooi niet grappig )

Maar met deze film is mijn twijvel nu verdwenen.. erg grappige film met een leuk verhaal.

En vooral die details die het allemaal zo af maken.

Die zeerover met een houten poot wat een potlood is bijv.

En die slakken waren echt hilaries!

Zeker een aanrader om te kijken.. 4 sterren voor deze zeer grappige animatie film.