Genre: Horror / Thriller
Speelduur: 85 minuten / 100 minuten (unrated director's cut)
Geregisseerd door: William Brent Bell
Met onder meer: Frankie Muniz, Jon Foster en Samaire Armstrong
Releasedatum: 3 augustus 2006
Plot Stay Alive
"You die in the game - you die for real."
Loomis hangt op een avond verhangen aan het plafond, het vreemde is dat hij in het spel Stay Alive op precies dezelfde manier is gestorven. De vrienden van Loomis weten het spel Stay Alive te bemachtigen maar wanneer er precies hetzelfde gebeurt met een van de vrienden van Loomis komen zij erachter dat het spel is gemaakt voor een reden. Zo komen zij in aanraking met het legendarische verhaal over de vreemde vrouw 'The Blood Countess' en komen zij allemaal aan de beurt om te sterven.
Hutch
Loomis Crowley
Rex
Sarah
stan
24 Augustus pas? Nouja, in de bioscoop zal ik hem toch niet gaan bekijken, hij lijkt me een beetje op het niveau van 'Urban Legends'. Dat een actrice als Samaire zich hiertoe moet verlagen...
@stan ze overleeft het toch?
Ja ze overleeft het
Spartaan1986
Als je de film goed gevolgt had dan zou je weten dat als je niet meer verder speeld dat het spel dat automatisch gaat doen en dat overkwam dat meisje met het zwarte haar
net zoals bij:
Abagail (Armstrong) dat ze bijna wordt vermoord door de vrouw in het rood terwijl ze helemaal het spel niet verder is gaan spelen. of dat Franky Muniz word achternagezeten in het egt en in het spel terwijl hij niet dood was in het spel.
dus dat heb je verkeerd begrepen
Er stond duidelijk Game Over op het scherm van het meisje met het zwarte haar Waarom zou zij in godsnaam het eerst volgende slachtoffer worden
stan
Dat is dus de kracht van het spel, en wat zou het uitmaken wie er als eerste dood zou gaan
het was gewoon het spel dat verder ging spelen omdat de kindeen wisten dat als je dood gaat in het spel dat je dan ook in de realiteit zou dood gaan, en doordat zij niet verder meer speelde ging het spel dat zelf maar doen...hetzelfde zie je in het stuk met Franky Muniz en in dat stuk van Abegail (Sameira Armstrong) (in die kamer dat Franky nog net dat wijf tegen kon houden)
Dus vind dat je stem dan niet helemaal klopt als je het op die scene af gaat rekenen
Angrod_Pallanén
Angrod_Pallanén
Jaja stan

Vind de poster trouwens erg lelijk. Beetje Saw II look-a-like.
Hilarious
Ik vind het één van de lelijkste voeten die ik ooit al op de computer ben tegengekomen.
Maar wel origineel natuurlijk.
Het is niet om 1 scene
stan
Ja maar dan heb je het halve verhaal niet begrepen van de film waardoor je eigenlijk de clu niet weet
Spartaan1986
Oh jawel hoor maar zelfs de clue viel tegen
crxman
Ik vond het best een leuke film,vooral het begin als ze met z`n allen aan het spel beginnen
Ice_Princess
Ja ik vond het ook best een leuke film. Niet ranzig ofzo en leuk uitgewerkt...
maar je weet natuurlijk gelijk dat die gozer blijft leven, omdat hij tussen al die rozen valt.
luukg
Als ik het verhaal lees lijkt het me een film met de hoofd-elementen van The Ring en Final Destination. Kan nog wel eens leuk worden. Ga hem binnenkort maar eens bekijken
Edotje
Leuke film, niet echt speciaal. een 3tje.
Niet echt de moeite waard om naar debios te gaan ik zal wachten tot dat die op DVD is.
BS
leuke film, leuk verhaal en leuk uitgewerkt.
Een luchtige horror mag ik het denk ik wel noemen.Geen zware shit maar voornamelijk (soms herkenbare) schrikmomenten die je vaak niet doen schrikken maar ze houden het wel spannend.
Het begint goed, zwakt een beetje af in het midden en later wordt hij weer goed.
In het geheel dus eigenlijk een gewoon leuke horrorfilm om te kijken en de special effects zijn ook goed
3,5 *
anusss
pfffff, dat ik hem uitgekeken heb! Nee, sorry, slap verhaal, weinig spanning, voorspelbaar..........niet aan mij besteed!
Biatch
Is er niet al zo'n soort film? Met een 'moordend' computerspel? Komt me heel bekend voor namelijk..
suerte
Hm toch nog een vraagje, misschien lag het aan mij hoor, maar snapte het toch niet helemaal...
In het begin van de film ergens praat Hutch met z'n baas en wordt er een stukje van het gesprek weggefilterd ofzo, en later gebeurt hetzelfde heel even wanneer october en haar broer een gesprek hebben als iedereen het huis verlaat omdat ze hem lomp vinden dat hij weer gaat spelen
Heb ik gewoon met m'n oren ergens anders gezeten of was het een foutje, of wat? Ik vatte het niet...
Al met al, slechte film vond ik, vooral het einde...
Ik hou van dit soort films, maar vond de uitwerking behoorlijk matig, niet spannend, niet realistisch (duh ok dit soort films zijn niet realistisch... maar sommige dingen...)
dat die politieagent het spel gaat spelen in het busje terwijl ze net het lijk gevonden hebben van die gozer, welke mongool van een cop doet dat nou
en zo waren er wel meer dingen die ik nogal belachelijk vind, maar goed, soms nog wel interessant en het idee is leuk, dus...
Nixon17
Ik zou bijna zeggen de soft versie van SAW maar zoals hieronder ook al gezegt word zitten er een paar wel erg matige stukjes in. Ik geef de film toch nog een 3,5 omdat ik het een leuk bedacht verhaal vind en het al met al nog best wel te kijken was.
Mr Confused
Ik denk dat je Brainscan bedoelt? Niet?
Witch-king
Of hij nou goed of slecht gevonden wordt, iedereen heeft een eigen mening, dus dat maakt mij niks uit. Als ik een film wil zien, ga ik toch wel kijken, goede of slechte rating, als ik twijfel, kijk ik wel naar de rating.
Ik wil deze film wel zien.
Missy leeyn
ik vond de film wel gaan maar het kon wel veel beter!
Het verhaal vond ik een beetje raar en de geschiedenis van de "moordenaar" kwam niet naar buiten.
Erg jammer!

Netflix-hit 'Finding Her Edge' zeker van een tweede seizoen

Het aankomende derde seizoen van 'Knokke Off' krijgt een eerste teaser

À l'Intérieur
Horror / Thriller, 2007