Genre: Komedie / Romantiek
Met onder meer: Alyson Hannigan, Adam Campbell en Eddie Griffin
Releasedatum: 16 maart 2006
Plot Date Movie
"An Unprotected Comedy"
Julia (Alyson Hannigan) is hopeloos in de liefde maar op een dag heeft ze toch de ware gevonden (Campbell). Voordat het huwelijk ook maar begonnen is beginnen de eerste problemen al, het bezoek aan de schoonouders, de getuige overhalen en het huwelijk plannen.
Julia Jones
Nicky
Linda Jones
GinolaEHV
Matige komedie.
Film kenmerkt zich door enorm flauwe humor en (soms ziekelijke) smerige grappen.
Een deel van de grappen is nog best leuk. Echter, veel grappen zijn echt te saai voor woorden.
Maar over het geheel genomen ben ik positiever dan veel anderen hier: 2,5*.
Aapje81
Net als alle parodiefilms van de laatste jaren compleet waardeloos.
Talkshit
Ik ben echt fan van zulk soort films! Ik heb vooral hard kunnen lachen om het eerste stukje van de film.
Mezelf
Ik moest ook lachen om het eerste stukje van de film, waarin zij helemaal loopt te dansen enzo
En normaal houd ik ook wel van zulke flauwe films, maar dit.. dit is echt een piep film.. en welke idioot heeft dat met die KAT bedacht, echt.. hoe DOM kun je zijn, wie bedenkt nou zoiets kom op zeg, dat was echt het aller aller aller domste om te doen en het bracht die film nog verder naar beneden dan dat die al zat
ILDIB
Daar waar scary movie nog echt leuk is, zijn de grappen hierin veel te flauw en simpelweg slecht. Geen goed gevonden variaties, nee simpelweg matigheid alom, niveau andre van duin. Enige leuke stuk, driekeer dezelfde flashback.
clapperloader
Het had leuk kunnen zijn. Een film waarin alle clichés van de welbekende romkoms en chickflicks op een hilarische wijze worden afgebeeld. Toch falen Seltzer en zijn acteurs hier naar mijn mening mateloos in. Te flauw en er is geen enkele leuke variatie gevonden. Kortom, helemaal niks aan! *0,5
m1701
Niet geweldig, maar zeker wel vermakelijk!
Zaten best wel aardige grappen in.
Moest er soms nog om lachen
Schiedammer
Ik zet niet vaak een komedie op maar deze keer wel en wederom was er weer weinig aan . Er zaten een paar leuke stukken in en dan vooral het begin maar dan heb je het ook wel gehad.
Verhaallijn zat er al helemaal niet in. Men heeft geprobeerd om zoveel mogelijk bekende romantische komedies in 1 film te stoppen zodat de satire compleet is. Wat er dan overblijft is totaal geen verhaal en een aantal flauwe grappen.
Acteerwerk daar valt bar weinig over te zeggen. Dat vind ik bij zo'n soort komedies moeilijk te beoordelen want elke debiel kan wel zo'n rol spelen.
Ik heb de film op dvd bekeken en die was van een goede kwaliteit. Beeldkwaliteit is gewoon erg goed en het geluid 5.1 klonk ook goed en ruimtelijk.
Voor mij is de film 2* waard en dat is vooral te danken aan het leuke begin.
Staaajn_
- 1914 stemmen
Vanavond op tv.
Ik ga hem kijken.
De maakers van Epic Movie , mij gaan ze denk ik niet teleurstellen.
funland
Vanavond op tv.
Ik ga hem kijken.
De maakers van Epic Movie , mij gaan ze denk ik niet teleurstellen.
heb 'm ook juist op VT4 gezien
vond 'm best geinig
soms wat flauw, maar met sommige grappen erg kunnen lachen
beter dan Disaster Movie en Meet The Spartans =)
lucdecoster
De eerste 3 minuten heb ik 4x gelachen met het dik meisje maar dan werd het een heel slap gebeuren met van die heel flauwe grappen.
4x gelachten = 2,5*
Ondergronds
Zoals mijn voorganger al zei, het begin van de film is inderdaad van een verrassend hoog niveau. Het begint met een grappige scene over een volslank meisje en met een gepast liedje erbij. Ik moet zeggen dat ik toch goed gelachen heb daarmee.
Maar voor de rest van de film is het een komedie met een paar ups, maar meer downs. Soms is er nog wel eens een grappige scene bij die zeker goed op de lachspieren weet te werken. Maar het merendeel van de grappen zijn iets te fel geprobeerd waardoor het minder leuk overkomt.
Toch krijgt deze film van mij een nipte voldoende, omdat hij soms toch amusant is en omdat het toch beter is als verwacht. Wel blijf ik het jammer vinden dat de film een beetje in mekaar valt na een meer dan degelijk begin.
Pantoffel
Vond ook ik erg goed.
Maar de rest van de film was uitermate slecht.
Er zat geen verhaal in. (meestal wel bij dit soort films)
Het was gewoon de bedoeling zoveel mogelijk romatische komediefilms - of wat daarvoor mag doorgaan- erdoor te jagen.
De meeste daarvan waren ook nog erg slecht gedaan.
undeviljur
vond het beste een aardige parodie maar vooral het begin is goed en de rest is heel erg slap (maar wel grappig in mij ogen)
maerk
Zet gewoon je verstand op nul en geniet met volle teugen!2,5
Dat probeerde ik.
funland
Dat probeerde ik.
Niet gelukt? bij mij anders wel
skipy05
redelijk belachelijk. Maar je moet deze film ook niet te serieus nemen.
Ik vond Alyson Hannigan het niet slecht doen.
Dit is een film van vooral veel gemiste kansen.
Het uitgangspunt is opzich nog wel leuk voor een film als dit, alleen de uitwerking is soms schrikbarend NIET GRAPPIG.
Jammer jammer, in potentie zitten er goede grappen in vb.(Frodo in de juwelierswinkel), alleen wordt er teveel doorgehamerd waardoor de humor toch echt verdwijnt.
Dat is toch vermakelijk het probleem van deze film, de humor is leuk en origineel bedacht, de uitwerking is gewoon dramatisch en te langdradig/over de top.
Daardoor blijft het toch een zeer matige film
jirachi03
Tjonge dus speelt Alyson Hannigen hierin:O
Ze is lijkt me flink gedaalt in de filmwereld :I (in Buffy was ze nog redelijk tot goed)
maxzeehond
Het had een hele leuke film kunnen zijn. De film begint heel leuk, maar zodra Alyson Hannigen weer dun is gemaakt in de film, zit er totaal geen fatsoenlijk verhaal meer in de film. Alles gaat van de hak op de tak en personages worden erg ongeloofwaardig. Het ging er nu puur om zoveel mogelijk romantische komedies erin te verwerken. Ze hadden er beter voor kunnen zorgen dat er toch nog enigszins een verhaal in zat, net als bij Scary Movie.
maikel01
Zet gewoon je verstand op nul en geniet met volle teugen!2,5
Daar heb je gelijk in! Ik had er niet echt veel van verwacht , maar toen ik de film eenmaal keek was die om te gillen!3,0 ster
lil'angel
Hij was grappig, maar later ontdekte ik pas dat die een aantal films nadeed..
je moest dus eigenlijk goed opletten en een goede film kennis hebben om al die stukjes uit andere films te herkennen.
niet fantastisch maar wel ok.

Netflix gooit ook de geprezen oorlogsfilm 'Platoon' uit het aanbod

Nederlandse komedieserie 'Moedermaffia' scoort op Videoland

Duitse spionageserie 'Unfamiliar' nu beschikbaar op Netflix