• 9.376.274 stemmen

Met onder meer: Alyson Hannigan, Adam Campbell en Eddie Griffin

Releasedatum: 16 maart 2006

Plot Date Movie

"An Unprotected Comedy"

Julia (Alyson Hannigan) is hopeloos in de liefde maar op een dag heeft ze toch de ware gevonden (Campbell). Voordat het huwelijk ook maar begonnen is beginnen de eerste problemen al, het bezoek aan de schoonouders, de getuige overhalen en het huwelijk plannen.

avatar van feanaro surion

feanaro surion

Verschrikkelijke trailer Neem de standaard highschool-komedies, en maak er een parodie op die nóg minder grappig is...

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Zo te zien is er van alle komedie films van de laatste jaren wat ''gepikt''.

avatar van stan

stan

Ja maar wel op een leuke manier

avatar van burner

burner

Turkeyloverz schreef:

Zo te zien is er van alle komedie films van de laatste jaren wat ''gepikt''.

Dat was ook de bedoeling van deze film.

Dit is net als Scary Movie alleen ipv horror films nu romatische komedies

Deze lijkt mij geweldig

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

burner schreef:

Dat was ook de bedoeling van deze film.

Dit is net als Scary Movie alleen ipv horror films nu romatische komedies

Deze lijkt mij geweldig

Geweldig, niet bij iedereen vallen zulke films in de smaak, maar bij mij zeker wel.Ik ben gek op ''parodies''.Ik kan niet wachten...

Angrod_Pallanén

Alyson is hilarisch, ben alleen niet zo weg van het achterhaalde verhaal.

avatar van stan

stan

Nee het lijkt mij juist heel grappig

avatar van BlueSword

BlueSword

haha ging helemaal stuk alleen al door die trailer.

deze film lijkt me zooo lache!

avatar van johanm3

johanm3

Trailer zag er eigenlijk best wel grappig uit.

avatar van frodette

frodette

Grappige trailer

Denk wel dat het een goede film zal zijn !

avatar van nickvanzutphen

nickvanzutphen

lijkt me weer een leuke parodie

avatar van IcU

IcU

Zeker leuke trailer. Ik ben benieuwd...

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

feanaro surion schreef:

Resultaat:Al een plaats in de IMDB bottom 100.

avatar van feanaro surion

feanaro surion

Turkeyloverz schreef:

Parodies en verwijzingen zijn leuk maar dan kan het wel iets subtieler gebeuren.

avatar van Diiva

Diiva

Als je de trailer al gezien hebt, dan heb je alles wat 'lachwekkend' is al gezien en kan je bij de film gewoon niet meer lachen. Wat een k..u..t film, ik begrijp heel goed dat ie bij de 'bottom' van IMDB staat, absoluut geen aanrader!

Dikke 0.5

avatar van Jordy

Jordy

Geen schim van bv. de Scary Movie films, waar tenminste nog af en toe te lachen viel om de diverse verwijzingen, en waar nog iets van een redelijke "flow" in zat. Dit was de ene pijnlijke scene na de andere.

avatar van chinchi

chinchi

hmm hoewel het geen topper lijkt te gaan zijn, wil ik hem toch zien....denk wel dat ik wacht tot hij in de videaotheek ligt

Angrod_Pallanén schreef:

Alyson is hilarisch, ben alleen niet zo weg van het achterhaalde verhaal.

Ik heb de trailer bekeken en dat was echt de humor van de trailer van Scary Movie nr. 4. Hilarisch gewoon, ik heb nu echt ontzettende zin in deze film!

avatar van BlueSword

BlueSword

Angrod_Pallanén schreef:

ja dat dacht ik ook, tot ik hoorde dat alle grappige stukjes al in de trailer zaten.

Angrod_Pallanén

Dat is jammer, maar komt wel vaker voor helaas. Maar toch, hij kan me wel vermaken (lijkt me).

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Zielig en vermoeiend. Date Movie is geen seconde grappig, amusant of vermakelijk en bestaat slechts uit een grote hoop gênante momenten, die waarschijnlijk nog geen glimlach op het gezicht van een peuter kunnen brengen. Terechte plek in de Imdb bottom 100 en ik wens deze film ook een hoge positie in de flop 100 toe. En dat moet goed te doen zijn, want ik kan me eerlijk gezegd niet voorstellen dat er mensen zijn die hier om kunnen lachen. Enkel goed om je IQ naar beneden te halen.

0,5 sterren

avatar van djalwin

djalwin

Chainsaw schreef:

Afschuwelijk slechte komedie, echt te zielig voor woorden.

De film is echt geen enkel moment grappig, amusant of vermakelijk en bestaat slechts uit een grote hoop genante momenten, die waarschijnlijk nog geen glimlach op het gezicht van een peuter kunnen brengen.

Terechte plek in de Imdb bottom 100 en ik wens deze film ook een hoge positie in de MM flop 100 toe. En dat moet goed te doen zijn, want ik kan me eerlijk gezegd niet voorstellen dat er mensen zijn die hier om kunnen lachen.

0,5 sterren

Ik denk dat je deze film ook niet al te serieus moet bekijken/beoordelen.

Een maffe film met een aantal flesjes bier erbij...ik zou er wel een beetje om kunnen lachen.

avatar van D-ark

D-ark

djalwin schreef:

Net als scary movie dus

avatar van Chainsaw

Chainsaw

djalwin schreef:

Ik denk dat je deze film ook niet al te serieus moet bekijken/beoordelen.

Ik stel slechts weinig eisen aan een komedie. Eén van deze is dat hij grappig moet zijn. Is dat niet het geval, dan krijgt ie een onvoldoende. Date Movie was wanhopig slecht en ronduit irritant. Lijkt me duidelijk ...

D-ark schreef:

Net als scary movie dus

Nope. Ik sluit me wat dat betreft helemaal bij Jordy's mening aan; Bij Scary Movie viel af en toe nog wel wat te lachen. Deze film is gewoon één grote ramp.

avatar van Bugssje

Bugssje

Alleen om de trailer lig ik al in een deuk!

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Hmmm, een soort Not Another Teen Movie maar dan niet grappig? Ben eigenlijk wel benieuwd.

avatar van johanm3

johanm3

Dacht dat het wel een leuke film zou worden. De Trailer zag er namelijk erg grappig uit. Maar niets is minder waar. Date movie is echt een flut film. Op zich is dat niet zo erg, want dat is scarymovie eigenlijk ook. Maar waar je bij scarymovie herhaaldelijk om kan lachen kon ik dat bij Date movie totaal niet. De enige grappen die ik heb gezien zaten ook al in de trailer....

Erg jammer. 1*

avatar van Judicael

Judicael

hahaha deze film vond ik in de 1e helft grappig man maar de rest niet

die intro was grappig

avatar van redsmoke

redsmoke

toffe film heb hem helemaal gezien echt vet