• 9.378.126 stemmen

Geregisseerd door: Oxide Chun Pang en Danny Pang

Met onder meer: Kristen Stewart, Dylan McDermott en John Corbett

Releasedatum: 31 mei 2007

Plot The Messengers

"There is evidence to suggest that children are highly susceptible to paranormal phenomena. They see what adults cannot. They believe what adults deny. And they are trying to warn us."

De familie Solomon heeft het gehaaste leven van Chicago verruild voor het bestaan op een afgelegen boerderij in North Dakota. Te midden van de rust en de velden vol zonnebloemen, komt de 16-jarige Jess erachter hoe angstaanjagend hun isolement kan zijn wanneer zij en haar jonge broertje Ben onheilspellende geesten waarnemen die niemand anders zien kan. Niemand gelooft haar, ook niet wanneer de verschijningen gewelddadig worden. Jess wordt geconfronteerd met het duistere verleden van vorige bewoners van het huis en kan alleen maar hopen dat er naar haar geluisterd wordt voordat het te laat is.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van theresia

theresia

ik vond deze film heel erg tegenvallen. wat eng zou kunnen zijn hebben ze helemaal niet eng in beeld gebracht. Ik vond het een cliché verhaal!!! denk je spannende film, na het zien van de trailer. my my my wat kun je je daar weer in vergissen.

avatar van cummie

cummie

net gehuurd best goeie film . geef een 3

avatar van aphexfreak

aphexfreak

Prima degelijke film van de Pang broertjes, maar eerlijk gezegd had ik er wel veel meer van verwacht.

Na het fantastisch mooie Recycle gezien te hebben en al het oudere werk dacht ik in The Messengers geen cliche's tegen te komen, maar ik kwam bedrogen uit...

Toch heeft deze film wel de echte Pang broertjes sfeer die in eerder genoemde films ook voorkomt en dat is dan ook meteen het grote pluspunt.

Sterke scenes zijn er ook wel, maar ze hebben soms niet helemaal de impact die er mee bedoelt word zo lijkt het.

De cameravoering is zoals altijd prachtig, maar visueel hebben de Pang broertjes mij eigenlijk nog nooit teleurgesteld.

Tja, eindconclusie is dus eigenlijk dat het een goede degelijke film is met een aantal tekortkomingen.

Hopelijk de volgende keer weer gewoon een Koreaanse productie...

avatar van hell300

hell300

jezus wat een K**film zeg!, iedereen wist bij ons vanaf het begin al wat er zou gebeuren(en toen die kerel erbij kwam, die hen wilde helpen bij de boerderij riep er één voor de gein, das vast de slechterik, als dat zo is, is het weer zon standaard hollywood film en eidereen gaf hem gelijk, wat bleek?). Het slaat gewoon nergens op, ook de schrikmomoenten slaan nergens op. een 1*. Nog een halfpuntje voor de kleine vent die ik wel goed vond acteren, adners had k er wel 0.5* van gemaakt

avatar van Naduah

Naduah

Ik ben geen horror fan, maar wilde deze film toch zien. In mijn horror-begrippen vond ik dit een aardige film. Voor mij hoeft het allemaal niet extreem eng en schrikbarend te zijn. Ik vond hem gewoon spannend, maar ja...ik ben waarschijnlijk niks gewend, wat dit genre betreft. Kleine kereltje acteerde wonderlijk goed, knap!

avatar van Johnny_1984

Johnny_1984

het is een slechte film had er heel veel van verwacht, maar ik kwam helaas bedrogen uit.... ik kan het daarom helaas niet meer geven dan een 1,5*.

avatar van iesjee

iesjee

ik vond het toch wel een spannende film

beetje raar verhaal

maar zeker het kijken waard.

*4,0

avatar van Beatboy

Beatboy

Ik vond deze film wel tof.

hij was niet voorspelbaar dus dat is goed.

4.0 ****

avatar van grid8400

grid8400

Hij begon goed.. maar dat einde was wel erg simpel hoor.. pfff

2,5* omdat hij toch wist te boeien.

avatar van Sutherland

Sutherland

Niets nieuws onder de zon, maar toch nog op bepaalde punten spannend!

avatar van salvatore

salvatore

• 1937 berichten

Tijd geleden dat ik zo'n slechte horrorfilm heb gezien. Behoorlijk voorspelbaar, slecht acteerwerk en cliché verhaal. 1.5*

avatar van Vinco

Vinco

Erg trieste en slechte film.

Alles in deze film is achterhaald,vrijwel niks orgineels aan.

Ook verhaal is saai en totaal niet boeiend.

2,0 sterren

avatar van FilmFreakFabio

FilmFreakFabio

Ik vond dit een goede acteer film maar te voorspelmaar.

Het verhaal was niet ingewikkeld en wel goed vertelt maar te saai.

Illegale downloadlink verwijderd.

avatar van errr

errr

Lame, lame en nog is lame! Wat heb ik me verveelt bij deze film zeg... het verbaasd me nog dat ik 'm helemaal uit heb gekeken. Dat kwam denk ik omdat ik maar hoopte dat het intressanter ging worden maar nee! En het einde vond ik ook al echt heel erg matig. Enigste plus punt: dat jochie was wel grappig...

avatar van HeatWave

HeatWave

Dit vind ik een film met een wel heel erg flinterdun verhaal.

Gelukkig maken de schrikeffekten nog best wat goed en kom ik met wikken en wegen op 2.5* uit.

avatar van errr

errr

HeatWave schreef:

Dit vind ik een film met een wel heel erg flinterdun verhaal.

Hahaha ergste schik moment dat ik had was toen mijn telefoon ging

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Eigenlijk heeft deze film een heleboel positieve punten:

*Filmlocatie is prachtig

*het uiterlijk van het huis

*Acteerniveau ligt hoog

Het probleem is enkel dat de spanning totaal ontbreekt, terwijl het juist een thriller is. En de regisseur maakt de fout dat wanneer je iets donkers voor de camera ziet bewegen dat spannend is. Het is allemaal veel te vaag om het spannend te vinden.

avatar van femie

femie

De film viel best wel mee maar lijkt toch weer zoveel op al die andere thriller films...

Echt spannend was het ook niet

avatar van Don_Mat

Don_Mat

Ik vond hem echt gruwelijk. Toch wel beetje jammer dat ie afhankelijk is van een goeie dolby set. Op een gewone tv schrik je echt niet van. Beetje cliche verhaal. Maar wel leuk. 3.5 *

avatar van Tolkienfan

Tolkienfan

Een lekkere schrikfilm.. Ik vond em echt super meevallen... Geweldig!

avatar van hemeltje

hemeltje

een echte aanrader!

avatar van baklap007

baklap007

Samen met een vriendin in het donker gekeken met het geluid hard. Het verhaal is een beetje afgezaagd, maar de schrikmomenten zijn echt goed! 3,5*

avatar van MARCOS72

MARCOS72

Was wel redelijk spanned.

Deze film deed me denken aan : The Amityville Horror

avatar van NightWolf

NightWolf

Saaie film. Heb (natuurlijk) de fantastische raad op de cover aan mijn laars gelapt, en deze film alleen gekeken met mijn geluid hard. Ik heb me niet één keer moeten verschrikken :s

[sarcasm on]

Verder was het verhaal ook nog eens erg origineel.

[sarcasm off]

@Marcos: The Amityville Horror is toch wel een stuk beter als dit hoor

avatar van -P-

-P-

Ik had er niet veel van verwacht aangezien de reacties hier, maar hij viel wel mee. Het is zeker niet de beste in zijn genre maar er zijn slechtere. Kortom hij is zeker te doen.

avatar van Ge0force

Ge0force

Ik ga akkoord met -P-, The Messengers is zeker geen slechte film! Het verhaal heeft weinig om het lijf, en ook de "clue" op het einde zal je niet van je stoel doen vallen. Maar het geheel wordt op een knappe manier in beeld gebracht, met de nodige spannende scenes, schrikmomenten en schitterende decors. 3*

P.S. Eigenlijk moet je deze op groot scherm in de bioscoop zien!

avatar van korenwolf

korenwolf

Een horror in zijn soort waarvan er meerdere met elkaar te vergelijken zijn. Het lijkt wel het soort griezelfilm dat van de laatste

jaren de trendzetter is: vrij voorspelbaar en veelal hetzelfde soort einde in dit soort geestenfilms.

Met die insteek ging ik ook kijken, maar ik hou er wel van. En ik moet zeggen dat ik niet ben teleurgesteld. In tegendeel. Wat ik vaker met dit soort griezels heb is de flauwe spanning die niet doordrukt en het dus net niet is. Hier is dat niet het geval en ben ik aangenaam verrast door de bedrukkende sfeer die best kippenvel-achtig is. Het was bij vlagen goed spannend en bliktrekkend. echte schrikmomenten zijn schaars, maar prima ge-edit op goede momenten.

over het geheel ben ik wel amused: al neigend naar een half bonuspuntje blijft het gebrek aan originaliteit een beetje jammer: 3*

avatar van Arabyus

Arabyus