Genre: Actie / Avontuur
Geregisseerd door: Corey Yuen
Met onder meer: Devon Aoki, Jaime Pressly en Holly Valance
Releasedatum: 15 februari 2007
Plot DOA: Dead or Alive
"They're the ultimate fighters. They've got the looks. They've got the moves, and the men fall at their feet."
Dead or Alive is een jaarlijks martial arts toernooi waar alleen de beste vechters van de wereld welkom zijn. De Japanse prinses Kasumi wordt dit jaar uitgenodigd. Dit geeft haar een perspectief om de schijnbare dood van haar broer te onderzoeken, die bij het vorige toernooi verdwenen is. Andere genodigden zijn o.a. Tina, een worstelaarster die wil bewijzen dat ze meer kan dan dat, Christie, een inbreekster, en Helena, de dochter van de vorig jaar overleden DOA-baas. Zij zullen samen met de wereldtop van alle vechtklasses strijden om de titel en het prijzengeld. Gebaseerd op het gelijknamige spel.
Tina Armstrong
Donovan
Max
Bass Armstrong
*San*
Hier speelt die zangeres holly valance in, die toen paar hitjes had (kiss kiss/down boy/naughty girl )!
maffaman
wat een ontzettend domme en slechte film
- geen verhaal
-geen inhoud
-hoofdrolspelers kunnen vliegen.
-goedkoop
-slecht uitgewerkt
- moet rechtstreeks naar de budgetbak van 1 euro
1 ster van mij
Alusion
mwah matige film, leuke dames maar dan houd het op ook. Leuke zondag middag film als je tenminste van dat soort film houdt. Acteer werk is trouwens ook niks!
wendy452
ik kon er wel mee lachen, kwamen goede stukken in voor en de vechtkunsten en stunten ware neig.
sju
Ik waagde me aan de eerste 10 min., maar ik wist toen wel dat ik deze film niet voor mijn plezier ging uitzitten... Ik mag verder natuurlijk niet beoordelen, maar weet wel dat dit geen topper is
Dark Miracle
De Dead or Alive games zijn leuk, maar de film had ik beter achterwege kunnen laten. Het acteren vond ik slecht en het hele sfeertje uit de film viel me tegen.
Maaltje
deze film was zo slecht en inspiratieloos... niet te vergeten nep! haha... het was wel lachwekkend.
Rianneke_Dan
Té belachelijk voor woorden.
Dit is een leuk filmpje voor pubers die niks beters te doen hebben, want als je naar de film kijkt en NIET alleen naar de vrouwen dan is dit echte bagger.
Ik kan best wel eens een hersenloze film kijken, maar dit sloeg echt alles, en aangezien ik dus niet (zoals de meeste jongens) naar de vrouwen keek, krijgt deze troep gelijk een verdiende halve ster.
Glacius
Nog een slechte gameverfilming.
Het grotendeel van de characters ziet er gewoon echt belachelijk en ongeloofwaardig uit.
Mortal Kombat 1 > DOA
patrick17
Ik had besloten deze maar te gaan kijken na een tijd geen film meer gezien te hebben en Dead or Alive viel me eigenlijk niet tegen moet ik zeggen.Nou ken ik het spel zelf niet maar de film vond ik niet onaardig.Het is geen superfilm maar ook niet barslecht de mooie dames in de film maken het toch nog een beetje extra
3 *
arca
Té belachelijk voor woorden.
Misschien dat je ook eens de positieve aspecten kunt noemen, we zitten hier niet te wachten op afzeik commentaar.
Ik denk dat An inconvienent truth meer jou ding is xD
otherfool
Definieer 'we'.
Onder de noemer opmerkelijke opmerking...
arca
Deze website is o.a bedoeld voor mensen die meer informatie over een bepaalde film willen, daarom zeg ik dat je niet alleen de negatieve maar ook de positieve kanten zou moeten noemen.
Get it? Hope so..
Rianneke_Dan
Als ik geen positieve aspecten zag aan de film, kan ik die ook moeilijk opnoemen.
En het is geen afzeik commentaar, het is gewoon mijn mening over deze film, en als je het daar niet mee eens bent is dat jammer.
otherfool
Get it? Hope so..
Ehm... en als die positieve kanten er niet zijn? Moeten we en masse 'gelukkig was-ie na anderhalf uur afgelopen' dan maar als positief puntje melden?
BlueSword
mooie vrouwen, leuke karakters, aardige gevechten, af en toe grappig en wel een aardig sfeertje....wat op ten duur wel begint ver vervelen, heb mij zeker wel vermaakt maar echt een goeie film is het niet, had er wel meer van verwacht!
het verhaal slaat op niets, maar dan ook niets, het gaat van gevecht naar gevecht en er is geen karakteropbouw, helaas!
toch nog een 2.5*
bartjeroen
deze film bewijst weer eens dat films over games van slechte kwaliteit zijn, er nauwelijks naar de game gekeken want alleen de vrouwen zijn eruit gehaald, jammer want het had een aardige film kunnen worden, ik heb me wel vermaakt met een aantal gevechten maar voor de rest gaat het helemaal nergens over.
DeniiSe..(K)
ik vond dit echt een goeie film. doa het spel op de xbox is dan ook mijn lievelingsspel:P dus ... maar ik vond het een leuke film met actie en humor. de gevechten waren mooi, zeker een 5:P
Raffael77
Dit is best een grappige film. Ik snap niet waarom er zo velen dit afkraken. Nee!!! het is geen Apocalypto of Departed maar deze film is niet echt slecht te noemen. Verhaal is simpel maar een paar leuke dames die goed kunnen vechten is toch leuk om te kijken. Deze film heeft ook wel een beetje weg van Charlie's Angels.
Streetfighter mixt met Charlie's Angels. Je moet bij de verfilming van een videospel niet wachten op een verhaal, maar gewoon kijken naar de leuke gevechten en de bijhorende humor. Deze film gaat daar ook compleet voor en het is een ontspannende film geworden die leuk is om te zien. Verwacht uiteraard geen hoogstaande film, maar wel een popcornmovie waar je met plezier van kan genieten. 3 sterren!
maartenuil
Heb van deze film genoten. Het was voor mij al bekent dat dit geen hoogstaande film zou zijn maar deze film is zo grappig! De dames en vecht moves zijn tevens geniaal. 3,5*
the name is bond
vond deze film zeer zeker geen straf om te kijken.
stukken beter dan een Mortal Kombat.
de gevechten waren leuk uitgevoerd en de scenes met pa en dochter waren best wel grappig.
geen hoogvlieger, maar ook zeker geen drama.
de gevechten, en christie maakten deze film tot een goede voldoende.
hoop zelfs dat er nog een vervolg op komt, vooral met christie (vooral de scene met bh en pistool was erg goed bedacht)
Enter the Dragon meets Charlies Angels. Maar geef mij maar 10 keer liever Enter the Dragon of Charlies Angels. 1,5* voor deze digitale prul.
soom
Duidelijk gebaseerd op een computerspel, de karakters zijn niet onderbouwd en hebben absoluut geen diepgang, maar dat hoeft ook niet echt natuurlijk.. Toch had ik dat wel leuk gevonden.. Flauw en hersenloos. Beetje Charlies Angels, beetje Kill Bill. Ik vind dat Yuen teveel heeft gekeken naar Tarantino. Origineel zijn is ook een vak apart. Desondanks 2,5. De gevechten zien er mooi uit.
Devastation HCT
Té belachelijk voor woorden.
Klopt. Daarom geef ik een halve ster meer.
Ruben. K.
Ik als jongen kan hier natuurlijk wel met enig plezier naar kijken.
Maar als filmliefhebber van het eerste uur kan ik niet anders als concluderen dat dut echt een aanfluiting is.
Maar ach mooie vrouwen zijn altijd de moeite waard.
robotech01
van mij krijgt deze film 4 sterren!!!!!!!!!!!!
waarom?? zullen allen afvragen..
omdat ik deze film met een dikke knipoog heb gekeken en dan valt ie best wel mee, heb goed gelachen ook af en toe om de effects.
maar naar mijn mening moet je geen diepgang, onderbouwde pesonen en dat soor zooi zoeken in dit soor films.
ik vind feel good movies en slappe lovestories nix, DUS kijk ik die ook niet. mijn voorkeur is dit en sf films,horror,adventure en die kijk ik.
ook weet ik dat ik bij dit soort films heel veel niet kan maar daar gaat het toch juist om of heb ik ongelijk???
trouwens wat in die hard 4.0 gebeurt kan natuurlijk een normaal mens ook niet verdragen ook al zijn de effects "echt gemaakt".
al met al misschien een kleine tip: misschien is de bold en de hersendood wat??

Netflix-hit 'Finding Her Edge' zeker van een tweede seizoen

Het aankomende derde seizoen van 'Knokke Off' krijgt een eerste teaser

Shurayukihime

Terra
Avontuur / Animatie, 2007

TMNT
Animatie / Actie, 2007
competitievechtsportenkung fusluipmoordenaarstrijdeilandkaratenerdworstelenbikinizwaardgevechtninjatournamentexplosiegeweldgebaseerd op videogameswimsuitneural science excited