Genre: Actie / Avontuur
Geregisseerd door: Corey Yuen
Met onder meer: Devon Aoki, Jaime Pressly en Holly Valance
Releasedatum: 15 februari 2007
Plot DOA: Dead or Alive
"They're the ultimate fighters. They've got the looks. They've got the moves, and the men fall at their feet."
Dead or Alive is een jaarlijks martial arts toernooi waar alleen de beste vechters van de wereld welkom zijn. De Japanse prinses Kasumi wordt dit jaar uitgenodigd. Dit geeft haar een perspectief om de schijnbare dood van haar broer te onderzoeken, die bij het vorige toernooi verdwenen is. Andere genodigden zijn o.a. Tina, een worstelaarster die wil bewijzen dat ze meer kan dan dat, Christie, een inbreekster, en Helena, de dochter van de vorig jaar overleden DOA-baas. Zij zullen samen met de wereldtop van alle vechtklasses strijden om de titel en het prijzengeld. Gebaseerd op het gelijknamige spel.
Tina Armstrong
Donovan
Max
Bass Armstrong
stan
he ik had is zitten kijken en toen kwam ik erachter dat dead or alive verfilmd gaat worden de opnames zijn al aan de gang volgen imdb kijk maar op
DOA: Dead or Alive (2006) - imdb.com
daar staat het allemaal maar wat moet je hier nou van verwachten
Naomi Watts
Ik schrok al, dacht even dat ze remakes gingen maken van de trilogie van Miike en dat kan ik niet tolereren.
stan
Het lijkt me niet een al te beste film, al wil ik wel graag de vrouwelijke personages bewonderen
vooral degene die Christie speelt is heel knap, maar als ze verkleed is als Christie zal ze wel niet zo knap zijn
en hoe zou Tina eruit zien>?
En alsnog ben ik wel benieuwd naar de film, maar of het wat zal worden? dat vraag ik me af
Remi
Ik denk dat het net zoiets wordt als Mortal Kombat... Maar het spel vind ik zelf ook wel erg leuk
koiboy
lijkt een beetje kill bil of Hero achtig. ben benieuwd lijkt me wel leuk.
de spellen vind ik iedergeval mooi.
BlueSword
lijkt een beetje kill bil of Hero achtig. ben benieuwd lijkt me wel leuk.
als dat zou zijn moet ik het zeker kijken.
De GeuS
De trailer is door de maatschappij offline gehaald. Deze moet trouwens van zo'n bedroevende kwaliteit zijn dat ik wel erg nieuwsgierig naar ben naar het volledige (wan)product....
BoordAppel
Gezien de regisseur kan het nog wel wat worden, al heb ik zijn recentere films niet gezien. Gezien de acteurs is er weinig hoop. Volgens mij zouden alle dames ook een cupmaatje groter moeten hebben willen ze het spel evenaren
Nogmaals de trailer
Op the Movie Box doet ie het niet meer..
Voor dit soort films hebben ze hoofdletters uitgevonden. DOM. Waar houdt Yuen zich toch mee bezig
BlueSword
mja mja, ziet er wel slecht uit maar best wel vermakelijk.
vind die vrouwen btw niet echt mooi, alleen 1 blonde daarvan.
Disk
Ik weet werkelijk niet wat ik van de trailer moet vinden. Er is vast nog ergens hoop voor de actie, maar na wat dialogen gehoort te hebben ga ik hem liever zonder geluid kijken.
Nieuwe screenshots
saw_lover
Ik krijg het gevoel dat je deze film alleen moet gaan bekijken voor de lekkere dames
fritsy
alle films van Corey Yuen zijn beetje B film achtig, ik zou niet weten waarom deze niet!!! ?
De Nederlander
lijkt me 3x niks
beetje onwerkelijk he, altijd die super vrouwe zzzzz
D-ark
:N
Je bent niet de enige
Mevr. de Boer
Tjah het verhaal zal wel van het niveau lik-me-vessie zijn, maar ja daarvoor worden dit soort films ook niet gemaakt.
KaniffNL
Voor de vrouwen zou ik hem wel kijken maar verwacht er niet teveel van... Zal wel formaat Street Fighter worden of Mortal Kombat..
Knisper
Holly Valance!! Haar aanwezigheid doet vermoeden dat deze film niet veel goeds is, maar qua vrouwen zit het dus wel goed.
Prudh
Godsamme nou zeg.. vandaag de trailer bekeken, hoe slecht... Devon Aoki, waarom kiest ze hiervoor na Sin City? Misschien tijd om een andere agent te nemen? Het geheel deed me trouwens een beetje denken aan Fox Force Five, waar Mrs Wallace een pilot voor heeft gedaan
ikisfilmgek
De zoveelste van-computergame-naar-film-film. Wanneer komt er nou eens een goed van-computergame-naar-film-film. De meeste zijn al zo slecht o.a. Doom.
koiboy
Ik heb hem gister gezien. Ik had er niet veel van verwacht. Hij is ook niet zo veel aan maar heb toch met veel plezier gekeken. Ik ben een fan van de games en vond het leuk de caracters terug te zien in de film. de ruzien tussen tina en haar vader en de maffe zack. Ik heb het idee dat de makers niet hebben durven laten zien wie nu sterker is of wie er zou winnen.
deze film moet je gewoon gaan zien als je niks beters te doen hebt.

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen

Terra
Animatie / Avontuur, 2007

TMNT
Animatie / Actie, 2007
competitievechtsportenkung fusluipmoordenaarstrijdeilandkaratenerdworstelenbikinizwaardgevechtninjatournamentexplosiegeweldgebaseerd op videogameswimsuitneural science excited