• 9.412.929 stemmen

Geregisseerd door: Roger Kumble

Met onder meer: Ryan Reynolds, Amy Smart en Anna Faris

Releasedatum: 16 februari 2006

Plot Just Friends

"He loves her. She loves him not."

Een voormalige high-school nerd is momenteel een trendy muziekproducer. Ooit is hij door zijn grote liefde afgewezen, wat hem tot een enorme womanizer heeft getransformeerd. Wanneer hij het meisje van zijn dromen wegens omstandigheden toevallig weer tegenkomt, krijgt hij echter langzaam maar zeker zijn oude identiteit weer terug.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van zjandannybob

zjandannybob

lache film!! zeker aan te raden

avatar van Joyceke1995

Joyceke1995

Ja, deze vond ik toch wel best leuk. Best mee moeten lachen, ik geef een 4.0. Aangezien ik meestal 5en geef is dit matig.

avatar van Bobo13

Bobo13

Goede humor, echt genoten..

Echt leuk verhaal, goed geacteerd..

Vond de meiden in de film ook erg knap en het keek gewoon heel lekker weg.

Drie sterren, 't is geen topper, maar wel een goede film!

avatar van Asmahan

Asmahan

Wat een vreselijke film. Zelfs niet onbedoeld grappig. De hoofdpersoon is totaal onsympathiek, en heeft de onhebbelijke gewoonte te krijsen als iets hem niet zint. Die neiging hebben zijn broer en moeder ook. Dat stemt niet vrolijk.

Samantha gilt en blaast er aardig op los. Maakt af en toe een kattengeluid. Dat moet je dan leuk vinden. Het is eveneens de bedoeling dat je plezier hebt als de broers een robbertje vechten. Of wanneer er van alles sneuvelt, vergruizelt en in stukken uiteen valt. Alleen het taartengevecht ontbreekt.

Ik was erg blij dat ik er vanaf was. Het kostte heel wat doorzettingsvermogen om deze film uit te zitten.

avatar van xangadix

xangadix

0,5 *

Al heb ik dan echt genoten van de meesterlijke playbackscene tijdens het voorbij rollen van de end credits.

Volgens mij is er een reden dat de score van deze film zo hoog is: bij het zien van de verschrikkelijke hoes in de videotheek rennen mensen met een beetje verstand al gillend weg. Ik deed dat niet. Mea culpa, mea maxima culpa.

avatar van Tomgro

Tomgro

Net even bekeken.. Ik heb er van genoten.. De film is een van de betere in zijn soort als je het mij vraagt.

Ik vind het altijd interessant om te zien hoe ze in films rondom verliefdheid altijd een dame casten die gewoon om op te snoepen is.

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

Goed? Absoluut niet. Maar ik heb wel een aantal keer hardop gelachen hoor vooral als hij de deur bij zijn broertje intrapt, die angstig 'Mammmmm' roept

Ik ben weer eens in een goede bui, aangezien ik op 3 sterren uitkom. Nogmaals goed is het niet, maar ik heb mij prima vermaakt.

avatar van Face*Tomorrow

Face*Tomorrow

Leukste comedy van vorig jaar, heb me kapot gelachen tot tranen aan toe!!! Zeker een aanrader.

4****

avatar van helleke

helleke

Ik vond dit een zwakke film met weinig grappige momenten en de acteerprestaties waren ook niet om over naar huis te schrijven.

Ik kan er dan ook maar 2 sterren voor geven.

avatar van alcapachino

alcapachino

helleke schreef:

Ik kan er dan ook maar 2 sterren voor geven.

ben ik het absoluut niet mee eens ik vind dat er genoeg kan worden gelache in deze film en dat het gewoon een lekker filmpje is om zo even weg te kijken het is geen wereld film maar is zkr 3/5 ster waard

avatar van LikeMovies

LikeMovies

Ik vond het een fijne film, heb me geen moment verveeld. Van mij 4*

Zitten echt grappige dingen in, keek lekker weg. Ja, je moet wel houden van dit genre. Verwacht er niet te veel van en ga er gewoon lekker voor zitten, dan valt het zeker wel mee!

avatar van Chulaa

Chulaa

Leuk!! kijkt lekker weg. 3,5

avatar van alec

alec

Just Friends deze week nogmaals gezien, mede door al die vreemde berichten over Britney Spears. Faris is werkelijk fantastisch als persiflage op Britney Spears. Hmm.. persiflage .. als je de reality show kent met Britney en Kevin (link Samantha of Britney?), ik zie het verschil niet. Zo gek als een deur, net als Britney En Reynolds kan bij mij sowieso niets verkeerds doen. Sterke comedy, één van de betere dat jaar. Heb in een deuk gelegen. Reynolds en Faris mogen van mij vaker in 1 comedy spelen

Een *4.5

avatar van Malick

Malick

Zo zeg dit wanproduct verdient geen enkel mens om te zien. Ten eerste mag hier een verbod op komen te staan dat dit soort producten nooit meer afgeleverd worden. Heeft Roger Kumble (regisseur) geen respect voor de kijker? Daagde hij me uit waneer ik hem uit zou zetten of was het de bedoeling dat ik hem nooit ging kijken. Niet alleen mijn doorzettingsvermogen stond op de proef er waren zelfs medekijkers die het naar tien minuten voor gezien hadden. Tja, was ook niet mijn keuze film had wel wat anders willen zien. Heeft dan niemand zelfrespect die aan dit product hebben gewerkt? En dachten ze geen enkele minuut hier trek ik de stekker eruit? Acteurs, producenten, technische crew en weet ik veel nog meer. Ik wil iedereen alvast condoleren die dit product nog mogen gaan aanschouwen of hebben mogen aanschouwen. Er zou hier een doodstraf op moeten staan! Maart begint meteen uidagend maar ik heb het gelukkig kunnen volbrengen. De vraag is alleen wat heeft het me opgeleverd? Duidelijk: weer een jaar minder om te leven.

avatar van wwelover

wwelover

Geinig filmpje. Reynolds is een supergast. De rol van Farris is ook lachen. Simpel verhaal maar toch leuk om te volgen. Amy Smart is ook een leuke dame.

avatar van dvdfreak123

dvdfreak123

goeie film lach niet veel met een film maar heb af en toe toch eens moeten lachen

avatar van nightbreed

nightbreed

Een stuk leuker dan dat ik had verwacht.

Er zijn heel wat flauwe grappen maar er zijn ook genoeg geslaagde grappen en leuke situaties.

In ieder geval vond ik deze film gemiddeld beter dan veel van zijn soortgenoten.

Ohw ja, tijdens de aftiteling moet je niet op stop drukken want dan komt dat hylarische nummer van die zogenaamde Britney Spears 'Forgiveness' Oer en oer lelijk

avatar van nele

nele

Matig, een film waarvan er al zovelen zijn, springt er niet uit, leuk om eens te bekijken, maar na een maand ben je vergeten of je hem nu wel/ niet goed vond en waar hij over ging

avatar van notorious_kim

notorious_kim

de eerste keer dat ik hem zag vond ik hem redelijk, maar de tweede keer vond ik hem erover. zal wellicht onbekeken in mijn kast blijven staan.

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Cliche, maar wel leuk.

avatar van missl

missl

die man die die teaser trailers in sprak is toch onlangs overleden? ik zie een vervanging van hem in reynolds, wat een lage stem.

verder is deze film vermakelijk. maar niet bijzonder interessant.

avatar van reintje71

reintje71

Echt een geweldige film! Een absolute aanrader. De hoofdpersonen spelen ieder sterk. Een leuke, originele verhaallijn met dolkomische verwikkelingen en grappen. Voor mij 4,5 * waard.

avatar van ane19

ane19

helaas kan ik deze woensdag niet kijken omdat ik tot 10 moet werken. Vind het jammer want ik vind Ryan Reynolds zo een leuke en goede acteur.

ook bij two guys and a girl / pizza place die ik elke dag kijk.

avatar van Ninto

Ninto

Amy Smart... ahhhhhhhhhh...

avatar van DeCol

DeCol

Leuke film! Heel veel lachmomenten gehad terwijl ik dit niet had verwacht. Altijd lachen met Ryan Reynolds! Ik kijk ook bijna dagelijks 2 guys and a girl.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Geinig filmpje die sterk begint, op een gegeven moment in een diep dal valt, maar daar naar het einde toe weer uit weet te klimmen. Amy Smart is geweldig, Ryan Reynolds is erg goed en Anna Faris haar rol was ook wel geinig. Niks mis met de rolbezetting dus. De film bevat erg veel grappige momenten, maar de zwaar irriterende momenten doen deze prent dan weer een klein beetje de das om. Ondanks dat, de voorspelbaarheid en de vreselijke ongeloofwaardigheden heb ik me toch wel lekker vermaakt met deze film. Niks bijzonders, maar wel leuk voor een keer.

avatar van INSTITUT777

INSTITUT777

erg saaie film, met helemaal geen leuke grappen.

avatar van Leno

Leno

De film is niet heel slecht, maar wel saai! De humor komt nauwelijks uit de verf en het verhaal waarbij je geacht wordt sympathie te hebben voor de hoofdrolspeler(s) werkt ook niet.

De acteurs doen nog redelijk hun best maar dat mag niet baten.

avatar van m1701

m1701

Ik had tijdens de film al 3x verwacht dat het was afgelopen en steeds ging het weer verder, daar werd het wel een beetje saai door.

Goeie acteurs voor de rollen. Vooral Amy Smart haha.

avatar van freekoz

freekoz

Ik vond m wel grappig vooral de bitch-slap scenes met z'n broertje