• 9.377.700 stemmen

Geregisseerd door: Roger Kumble

Met onder meer: Ryan Reynolds, Amy Smart en Anna Faris

Releasedatum: 16 februari 2006

Plot Just Friends

"He loves her. She loves him not."

Een voormalige high-school nerd is momenteel een trendy muziekproducer. Ooit is hij door zijn grote liefde afgewezen, wat hem tot een enorme womanizer heeft getransformeerd. Wanneer hij het meisje van zijn dromen wegens omstandigheden toevallig weer tegenkomt, krijgt hij echter langzaam maar zeker zijn oude identiteit weer terug.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Doom

Doom

Just Friends (2005) is gewoon een geweldige komedie. Erg laag gewaardeerd hier op Moviemeter, het is in mijn ogen gewoon topvermaak. Echt (te) lang geleden dat ik zo uitgebreid heb lopen lachen bij een film, kreeg er gewoon tranen in mijn ogen van.

Dit komt natuurlijk door de leuke / grappige personages, erg flauwe (simpele) humor en het vermakende verhaal. Het is geen moment saai, bijna elke scene was het weer raak. Helemaal mijn humor, gewoon lekker droog. Dat kan ik altijd wel waarderen.

Kortom, een geslaagde komedie.

avatar van johanm3

johanm3

Wat een leuke film zeg! Moest erg lachen om de personages. Hier en daar wat flauwe grappen maar toch erg leuk! 3,5*

avatar van The_Game

The_Game

Doom schreef:

Kortom, een geslaagde komedie.

Ben het hiet met meneer Doom eens. Maar blijft toch aan de 3.5*

Nog zo'n 11 in een dozijn romcom, waar ik me niet volledig bij verveelde... vandaar nog 2,5*

avatar van Rascal

Rascal

Anna Faris is erg leuk als Ashley Simpson persiflage

avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

Doom schreef:
Just Friends (2005) is gewoon een geweldige komedie.

Helemaal mee eens!

Ik heb zo vaak in een deuk gelegen. Vooral Anne Faris was echt hilarisch toen ze op het vliegveld stond en riep: Adam, where are you? Am I Punk`d?
Niet wetende dat alles haar eigen schuld was. Haar verhaallijn vond ik het grappigste, ze was zo dom en maakte menig Hollywood - actrice belachelijk met haar sterallures.

Maar ook Amy Smart ( Wat ziet ze er weer heerlijk uit ) en Ryan Reynolds maken er wat moois van. Helemaal mijn type film dit. Even een keer lekker niet nadenken maar alleen 90 minuten lang genieten en lachen. 4*

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

haha vind Ryan Reynolds op een buikspreekpop lijken op die poster

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

maxcomthrilla schreef:

Amy Smart ( Wat ziet ze er weer heerlijk uit ) *

ben het helemaal met jou eens

avatar van E-sheep

E-sheep

Leuk neergezet, vooral Anna Faris!

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Leuke en frisse komedie met een nogal simpel verhaal. En hoewel het einde zo duidelijk is als de uitkomst van 1+1 is de weg er naar toe toch leuk. Ryan Reynolds is grappig, maar het is toch Anna Faris die de show steelt als Cindy Campbell look-a-like en parodie op Kim Catrell's personage in Sex and the City: Samantha James. Maar 'Just Friends' is lang niet zo grappig als Austin Powers, Scary Movie of zelfs Shrek en Finding Nemo. Daarnaast moet de film het niet hebben van het verhaal en dus wordt de humor gecompenseerd met niets, en wat je over houd is een

3.0

avatar van x_ShamieeJ

x_ShamieeJ

Heb me best geamuseerd en af en toe moeten lachen.

Goed voor 3.5*

avatar van belgium21

belgium21

leuk filmpje, ontspannend om naar te kijken, maar weinig speciaals... 3.5*

avatar van Jimmeh

Jimmeh

geen super film die je gezien MOET hebben, maar wel een leuke film om gezien te hebben. alles gaat mis, typerend voor zulke films. 3.5 sterren

avatar van pcvh1978

pcvh1978

We hebben ons samen geamuseerd.

leuke film voor rond de kerstdagen.

avatar van Dystielec

Dystielec

leuke film om een avondje te kijken maar hij is niet geweldig

avatar van Raffael77

Raffael77

Een heerlijke leuke film. Een 8

avatar van Sheela

Sheela

leuke film!

avatar van Nils123

Nils123

Wel een aardige film. Vond hem vermakelijk. Een lekker in je pyama met een pot bier op de bank film.

avatar van Continentel

Continentel

[email protected].=- schreef:

Het is 13 in een dozijn, maargoed, we weten wat je bedoelt

avatar van MIsStenVelde

MIsStenVelde

positieve reacties van iedereen.

ik ben het hier niet helemaal mee eens.

ik had meer verwacht van deze film.

vaak ga ik als eerste een beetje op het plaatje af, en die leek mij erg leuk.

maar toen ik hem zag, vond ik hem tegenvallen.

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

had er meer van verwacht, zeker na het lezen van de kaft en de foto sprak mij ook wel aan. Maar de grapjes in deze film zijn matig en ik vond die actrice ook kei irritant !!

Vrij mager deze film !!

avatar van gn3x

gn3x

mmm...weinig over te vertellen...niet veel soeps eigenlijk. Flauw entertainment

avatar van Tonke

Tonke

• 1982 stemmen

Viel me een beetje tegen. concept zou wel kunnen zorgen voor een leuke komedie, maar vond ik slap uitgewerkt. Af en toe is 't wel lachen, maar ze slaan de plank soms ook mis. Door amy smart:

avatar van deStef

deStef

Was best een leuke film. Verder is er niet veel over te vertellen inderdaad. Alleen dat ik niet snap dat die Chris die Samantha niet een keertje neemt 3,5*

avatar van Pascal A

Pascal A

Super film

3,5

avatar van Petero

Petero

De film wisselt goede humor af met hele slechte humor. De scene in de Porsche en de broer relatie waren wel heerlijk flauw maar soms was de humor gewoon te makkelijk (klein voorbeeldje: de koffer die hij weggooit als hij terug in LA is, dooddoener hoor ).

avatar van jelle92

jelle92

Het is een film die gemakkelijk kijkt en ook wel met grappige momenten erin. Het is leuk om eens te zien maar niet om 2 à 3 keer te bekijken.

Ik vind Anna Faris gewoon zo goed

avatar van smash1991

smash1991

de cast was allesinds al naar m'n smaak,Ryan Reynolds die in komische dingen altijd z'n gezicht kan uitdrukken vind ik geweldig,Amy Smart wat is ze toch mooi ^^,Anna Faris die altijd die gewoon kei-grappig is,Chris Klein als "lady killer" doet hij ook in the long weekend en de ruzietjes tussen Ryan en z'n jongere broer Chris Marquette waren grappig om te zien,doet me denken aan mijn broer

Het is wel voorspelbaar ja...

maar ik vind hem een aangename film met leuke grappen

en daarbovenop zie ik Ryan zo graag spelen

dus voor mij een 4

avatar van SeLL

SeLL

Ik dacht dat dit echt mijn film zou zijn, dus met hoge verwachtingen begonnen. Het begon goed, maar dan volgt een hele lange stuk waarbij Ryan tevergeefs probeert Amy te versieren en wat bijna de rest van de film vult. De hele tijd tegenslagen, hun relatie wordt zelfs steeds slechter en slechter.
Hier houd ik geen happy feeling aan over en dat alles in de laatste paar secondes van de film toch goed komt brengt hier geen verandering aan.
Door de enkele grappige momenten en de leuke personages toch nog een 2.5*

avatar van DarkRose

DarkRose

Ik vond het een heerlijke vermakelijke film!