• 9.378.789 stemmen

Met onder meer: Sarah Jessica Parker, Diane Keaton en Dermot Mulroney

Releasedatum: 5 januari 2006

Plot The Family Stone

"Feel The Love"

Meredith Morton (Sarah Jessica Parker), een nerveuze en overgeorganiseerde zakenvrouw uit Manhattan, gaat voor het eerst de familie van haar vriend Everett Stone (Dermot Mulroney) ontmoeten. De twee zijn uitgenodigd voor het kerstdiner, en Meredith ziet enorm tegen de ontmoeting op. Terecht, zal blijken, want Meredith valt door haar tegenstrijdige karakter volledig uit de toon en totaal niet in de smaak bij de uitbundige Stones. Moeder Stone (Diane Keaton) en hun kinderen Amy (Rachel McAdams), en Thad (Tyrone Giordano) doen er alles aan om te voorkomen dat Everett de fout van zijn leven maakt door met Meredith te trouwen.

Everett Stone

Sybil Stone

Julie Morton

Patrick Thomas

Susannah Stone Trousdale

avatar van ralfsjam

ralfsjam

wat een brave film zeg, niet echt mijn genre, maar he! vriendinnetje mag ook wel eens een film uit zoeken.... heb hem wel uitgekeken en 2 keer moeten glimlachen (weinig voor een comedy) met wat andere acteurs hadden ze er misschien een donkere comedy van kunnen maken met meer zwartgallige humor. verhaal was redelijk maar je zag alles van verre aankomen. ook het einde was erg voor de hand liggend en de eerste 17 minuten waren wel erg glad-amerikaans! (marry chritmas - love you - sneeuw & happy family)

maar goed, hele volksstammen lopen hier mee weg. van mij een ** omdat het mij niet verraste en te weinig moest lachen.

avatar van Theatertje

Theatertje

Dit is een zeer irritante film. Niet enkel ergeren al de personages mij mateloos, ook het verhaal is zo'n warboel dat je er niet uitraakt. Deze film hadden ze gerust een Razzie mogen geven voor slechtste film van het jaar.

avatar van Kisje

Kisje

Echt een zondagavond film ...

avatar van nele

nele

Ik vond hem echt slecht. Hij leek echter wel heel veelbelovend. Een romantische komedie, mijn lievelingsgenre; Sarah Jessica Parker uit Sex and the City, een leuke en grappige serie; Diane Keaten: Rachel McAdams; Dermot Mulroney, stuk voor stuk goede acteurs. En dan toch zo'n slechte film. Het verhaal trekt gewoon op niets. Ik vond het ronduit een irritante film. Ik had zin om hem af te zetten. Ook Parker kwam niet zo spontaan en goed acterend uit de hoek als in Sex and the City.

avatar van Bubblez

Bubblez

• 2060 berichten

Goh, wat een negatieve reacties... Heb de film net voor de tweede keer gezien en I LOVE IT. Inderdaad, enorm Amerikaans, maar so what?! Ik vind het een ideale kerstfilm, in de lijn van het betere 'Home for the Holidays'.

Sarah Jessica Parker doet het erg goed in haar strakke karakter, en Diane Keaton vind ik altijd fijn om naar te kijken. Om over Luke Wilson nog maar te zwijgen...

Fijne, gezellige film

avatar van N_SANE

N_SANE

Wat een slechte film! Ik hou ontzettend veel van meidenfilms/romantiek etc etc, maar deze sloeg echt nergens op. Verhaal wordt nergens leuk, er zit totaal geen humor in, de romantiek is ver te zoeken, heel voorspelbaar en ik heb me mateloos aan de personages lopen irriteren.

Geen aanrader!

avatar van Barcel

Barcel

nele schreef:

Huh? Ik vond haar erg slecht in die serie.... Zelfs in die film ook!

avatar van Jakke0071

Jakke0071

echt irritante en lage film.

saaie film die nooit wist te boeien

avatar van Skeleton

Skeleton

De film kent wel een leuke wending. Maar goeie film vond ik het niet. Maar het is ook weer niet zo dat het tijdsverspilling is. Kortom een film die je niet vaker moet kijken.

avatar van alec

alec

Warm familiefilm (de situaties zijn zeer herkenbaar ). Mooie mix tussen comedy en drama. Soms een beetje voorspelbaar maar door de vele verhaalplots en kleine details vergeet je dat snel. De complete cast speelt uitstekend wat deze film ver boven het gemiddelde draagt.

Een *4.0

avatar van MissyNador

MissyNador

Gister gezien. Vond het einde nogal te rommelig en opeens was alles anders. Wel een aardige film

avatar van AHWA

AHWA

Het is niet ineens allemaal anders. Het lijkt me duidelijk dat er een jaar verstreken is.

avatar van notorious_kim

notorious_kim

Zwakke film, kon mij totaal niet boeien. Ik vond dat Sarah ook maar een matige prestatie neerzette.

avatar van kimberlyVD

kimberlyVD

Heerlijke, warme kerstfilm.

Verwacht geen clichébrekende film maar gewoon een film waarbij je lekker kan genieten en niet teveel hoeft na te denken. De (toch wel) verrassende wendingen in de film zorgden ervoor dat ik steeds geboeid bleef kijken. Een 4****

avatar van missl

missl

1 voor diane keaton

1 voor rachel mcadams

1 voor claire danes

de film is vermakelijk, maar gaat op een gegeven moment wel heel erg snel met de ontwikkelingen.

avatar van Katharina

Katharina

Ik vond de film meer romantisch dan een komedie, maar wel mooi!

avatar van Pantoffel

Pantoffel

Ronduit slecht

Alles leek zonder echt aanleiding te gebeuren.

avatar van brielen

brielen

Uitstekende sterrencast en weet zowel te ontroeren als te amuseren. Ik vond de verhaallijnen sterk genoeg om de aandacht gedurende de hele film vast te houden.3.

avatar van Tun-89

Tun-89

Ik vond 'm interessant en soms vermakelijk,

maar op sommige momenten vond ik 'm saai.

Wel een goede Sarah Jessica Parker.

2.5 *

avatar van dulcinea

dulcinea

N_SANE schreef:

Geen aanrader!

Ik vond deze net ns iets anders dan de doorsnee romantische komedie, qua voorspelbaarheid viel deze heel hard mee. We volgen eigenlijk meer het verhaal van de hele familie en niet alleen van het koppeltje, wat voor mij dus net een pluspunt was. Naar het einde toe wordt het wel voorspelbaar maar dat neem je erbij, zeker in dit soort film. De cast mag er ook zijn, zelfs Sarah Jessica Parker werkte me hier ns niet op de zenuwen.

Hartverwarmende film met een beetje drama en een beetje romantiek, en ook nog wat humor. Niks mis mee!

avatar van aburex

aburex

Ondanks de slechte kritieken vond ik de film best vermakelijk. Er zijn momenten met een lach en een traan. Er zjn veel slechtere filmen in dit genre.

avatar van Pierre1965

Pierre1965

Slechtste film die ik ooit gezien heb.

Enorm saai.

Zo n film waar je bij weg loopt.

Een verhaal zonder ook maar een interessante wending.

Flauwe humor en dat dan ook nog in combinatie met akelige ziekte drama is voor mij onacceptebel.

Film gezien in de bioscoop.

En wat blijkt de indruk die een film maakt op het doek is altijd groter dan voor de TV.

Dus ook als je de film heel slecht vind.

Ik heb me rot gezocht naar de naam van de film want die was ik natuurlijk vergeten.

Maar nu...eindelijk heb ik die halve ster kunnen geven.

Mijn wraak op die verloren avond toen!!!!!!

avatar van hheleen

hheleen

Zeer voorspelbaar, niks bijzonders qua filmtechniek of muziek. Maar door de goeie acteurs en het lekkere kerstsfeertje toch niet verkeerd om eens lekker ontspannen naar te kijken. Precies leuk voor dit genre.

avatar van Fani

Fani

Leuk om gewoon met verstand op nul naar te kijken. Niet heel bijzonder.

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Lang geleden in de cinema gezien. Ik herinner er mij niet zoveel meer van. Wel dat hij standaard was, maar dat hij wel goed af te kijken valt.

De eindscène in de keuken is me wel bijgebleven.

avatar van Veruca

Veruca

Lekker om naar te kijken met je familie tijdens kerstmis of thanksgiving ofzo

avatar van 606

Vond er echt niks aan en behoorlijk saai.

Acteren ging wel.

avatar van killerbee

killerbee

Een film voor eens in de 10 jaar op een nutteloze avond.

Je kon vanaf Alaska zelfs nog zien hoe de film ging aflopen. Ze hadden er meer tijd voor moeten nemen om het slot tot een mooi eind te maken.

avatar van scorsese

Heerlijke feelgood-movie over een familie-bijeenkomst tijdens de kerstdagen. De situaties zijn wellicht wel wat voorspelbaar en het sentiment komt ook regelmatig om de hoek kijken, maar het is allemaal wel buitengewoon vermakkelijk. Ook is de film minder braaf dan je zou verwachten en zijn er ook een aantal spitse dialogen. Verder leuke personages ingevuld door een nog leukere cast waarbij zelfs Sarah Jessica Parker genietbaar is.

avatar van Fixi88

Fixi88

Zeer aangename romantische komedie waarin Sarah Jessica Parker een goede rol neerzet. De film moet even op gang komen maar balanseert daarna voortdurend op de grens tussen drama en komedie waar de grens tussen lachen en huilen dicht bij elkaar ligt. Een leuk einde en een goed gevoel overgehouden na het kijken ervan.