Genre: Komedie / Romantiek
Releasedatum: 5 januari 2006
Bekijk via Netflix
Plot The Family Stone
"Feel The Love"
Meredith Morton (Sarah Jessica Parker), een nerveuze en overgeorganiseerde zakenvrouw uit Manhattan, gaat voor het eerst de familie van haar vriend Everett Stone (Dermot Mulroney) ontmoeten. De twee zijn uitgenodigd voor het kerstdiner, en Meredith ziet enorm tegen de ontmoeting op. Terecht, zal blijken, want Meredith valt door haar tegenstrijdige karakter volledig uit de toon en totaal niet in de smaak bij de uitbundige Stones. Moeder Stone (Diane Keaton) en hun kinderen Amy (Rachel McAdams), en Thad (Tyrone Giordano) doen er alles aan om te voorkomen dat Everett de fout van zijn leven maakt door met Meredith te trouwen.
Everett Stone
Thad Stone
Patrick Thomas
Susannah Stone Trousdale
Hannibal
Zijn er mensen die dat kunnen, met die ringvinger zo recht omhoog?
lazaroni_86
ik heb veel familie films gezien, maar dit is de beste die ik tot nu toe heb gezien...
Flipmode90
Want het is een leuke film om naar te kijken met je familie en er zullen zeker geen momenten van verveling komen. Mooie film ik heb in ieder geval ervan genoten een 3 +. . . .
Chrisjuh
Misschien een vreemde/domme vraag maar... Waar draait deze film? Ik heb bij verschillende bioscopen gekeken, maar nergens staat hij meer bij. O.a. bij Pathé stond hij eerst bij "verwacht", en toen hij uit zou komen was hij ineens weg.
DeVrouw
ja ik heb m ook nog niet bij een bioscoop in nederland kunnen ontdekken ...ik belgie draait ie wel...
vreemde zaak
queenie
je kunt hem ook bekijken zonder dat hij in de bios komt natuurlijk, zoals meerdere op deze site. mijn stem volgt nog ik kijk hem dit weekend
doeze
Ik vond hem een beetje tegenvallen. Had nl. veel meer humor verwacht, omdat als genre romantische komedie stond vermeld. Ik vond het meer een drama, speelfilm. Was op zich wel aardig om naar te kijken, maar ook niet meer dan dat. Verder was het beter geweest als de film al rond de kerstdagen in de bioscoop was gekomen, omdat de kerst een centraal thema was in de film. Acteerwerk vond ik wel goed. Ik geef hem maar 2*
berth135
'Voor zn genre' een aardige film, maar het cijfer 3,5 wat het nu heeft is wel erg hoog.
Ik heb me enorm zitten ergeren aan die gestapo familie, met die oma als opperhoofd. Een mening die niet gewenst is mag niet uitgesproken worden, vreselijk!
Verder goed geacteerd enzo, maar erg voorspelbaar.
Patrickvanschaik
- 2096 stemmen
Leuke film, einde was wel voorspelbaar, maar de film is leuk overgekomen, veel bekende spellers, en goede acteer werk, leuke film voor het weekend!
3.5 ster*
eldoub
Een vrije aardige film, het einde is inderdaad erg voorspelbaar. Helaas was het niet zo'n lachwekkende film, Komedie is niet het goeie genre eerder Drama. Wel een aanrader om met de familie te gaan kijken. Misschien leuk voordat iemand zijn/haar vriend/vriendin voor het eerst mee naar huis gaat nemen.
thenr9
Ik sluit me aan bij 'eldoub' en 'doeze'...heb niet veel hilarische momenten kunnen ontdekken.
Desondanks wel een film die lekker wegkijkt, gewoon een frisse film zonder al te veel diepgang...
Leuk voor een zondagavond!
Rascal
Drama past hier ook wel meer bij. Had dat element niet verwacht bij deze film, maar daarom best wel de moeite waard. 3**
donroberto
Heerlijke film met leuke en ontroerende momenten.Heb er van genoten.
savi_7
erg Mooie film. De interactie tussen de personages, de sfeer, het acteren alles is gewoon goed aan de film. Je kan bijna sprekke over een perfecte film. En hilarisch is de film niet, maar door wat de personages meemaken is het grappig zat. De dialogen zijn ook erg goed je kan er zo de humour uit halen.
vooral als Sarah Jessica Parker onder het eten de ene na de andere blunder maakt.
Kan deze film aan iedereen aanraden!
Peter
Beetje meet the fockers. Film boeit alleen het eerste half uur. Daarna snurk, snurk.... 2,5 sterren.
nummervlinder
Ik had mee gedaan aan een wedstrijd en... 4 tickets gewonnen voor deze film. Ik vond het zeker de moeite waard. Hij is een echte aanrader 5*!
ZonNiels
Een leuke familiefilm voor de zondagmiddag. Beetje voorspelbaar dat wel maarja dat is meestal zo met dit soort films.
armand1812
IK vond deze film slapstick. Wat een onzin. Alle problematiek die een normaal gezin in 30 jaar overkomt, zie je hier in een paar dagen. Ik vond met name de 2 mannen ( uiteraard blank - niet blank) die een baby gaan adopteren ver gezocht (laat ik het maar niet hebben over borstkanker en sex). Oprah zou hem wel goed vinden, maar ik vind hem......
Slecht!!!!!!
SylF
Deze film vond ik dus een 4.5 waard. De personages werden uitstekend vertolkt , en kwamen zeer geloofwaardig over. ! Met een grote pluim voor Sarah Jessica Parker . En met zoveel gezinsleden 3 broers, 2 zusjes ja, dan heb je ook veel problematiek
Deze film zou het absoluut niet miststaan hebben in het gerne kerstfilm, jammer dat hij niet eerder uitgekomen was.
Nieke
Deze film loopt niet zo heel aardig in de videotheek. Het hoesje is dan ook gelijk anders dan de poster hier (die zou véél meer volk trekken).
Het verhaal is Love Actually gewijs, al krijgt deze film minder sterretjes van mij. Een typisch kerstverhaal voor de liefhebbers.
Of een familiefilm, hoe je het ook wilt noemen.
Kan er met mijn verstand enkel niet bij dat SJP genomineerd was voor een Golden Globe. Ik dacht dat komedie overal genegeerd werd qua prijzen... En SJP is dan nog niet bijzonder sterk in deze film ook niet.
Ongetwijfeld goedbedoelde maar hopeloos oppervlakkige en sentimentele tragikomedie vol goede akteurs in slecht geschreven rollen. De komische momenten zijn het ergst (ondersteund door hele foute opdringerige muziek); de dramatische iets beter maar niet goed genoeg om van de film iets bijzonders te maken.
Waku
Met de Kerst is het zeker een heerlijke feelgood movie om naar te kijken. Er is gezorgd voor wat humor, er is drama en hier en daar word getracht een boodschap te over te brengen.
Het gaat allemaal om familie.
De aanzet is allemaal de komst van kakkertje Meredith
( Sarah Jessica Parker) als zij ten tonele verschijnt is dat het begin van afgunst, miscommunicatie en pesterijen.
Onbegrip in de familie en een reeks van misverstanden.
"The Family Stone"is prettig om naar te kijken en de muziek sluit toepasselijk aan.
Zwammer
Leuke film zo in de examenweek. Niet teveel nadenken, gewoon lekker kijken. 3.5 *
Rianneke_Dan
Heerlijke feel good movie.
Lekker makkelijk te kijken, hoop bekende acteurs en actrices.
Die het allemaal goed deden naar mijn mening.
Had ook meer humor verwacht, maar dat zat er blijkbaar niet zoveel in maar dat maakt niet uit want de film word er niet minder om.
denhaag
ik vond het een heerlijke film, ik heb hem wel uit de videotheek, maar dat moet niet uitmaken. Nee het is inderdaad ook geen vrolijke film, meer een drama maar dan toch een leuke film om naar te kijken en het kijkt ook heerlijk weg. Deze film is voor mij een 4
Ramon K
Vreselijk prul vol opgeklopt sentiment en met een slecht en ongeloofwaardig script. Bovendien zijn bijna alle personages onsympathiek. Jammer van de redelijk goede cast... 1*

Vanaf vandaag kijk je op Netflix naar de misdaadserie 'Animal Kingdom'

Top 10 van Netflix: déze tien films worden nu goed bekeken