Genre: Komedie / Avontuur
Verenigd Koninkrijk / Duitsland / Verenigde Staten
Geregisseerd door: Barry Sonnenfeld
Met onder meer: Robin Williams, Cheryl Hines en Jeff Daniels
Plot RV
"On a family vacation, no one can hear you scream."
Bob Munro is een man met een drukke baan, die op een dag abrupt met zijn gezin vertrekt in een camper richting Colorado. Het beloven twee verrassende weken te worden, alleen weten ze niet dat Bob naar Colorado is gegaan voor zaken. Ze zijn nu twee weken lang op elkaar aangewezen...
Bob Munro
Billy Gornicke
Todd Mallory
Marley18
Erg leuke komedie.
We hebben met ons gezin wat afgelachen hiermee.
Zeker aan te raden.
Een 4*
x_Roxanne_x
Hmm heb hem hier nog liggen. Kon al niet vinden wat voor film het was, maar nu ik het zo hier lees. Niks voor mij.
NotJustAnOpinion
Zou iemand mij eens het verschil tussen een zondagavond en zaterdagavond en woensdagavond en vrijdagavond film kunnen uitleggen.Het zegt mij n.l. helemaal niks (echt een zondagavond film).
GroovyDrummer
Erg leuke film !!
Robin Williams in een superrol als de vader van een
gezinnetje met de nodige problemen.
zeker kijken !!
j0zman
Ik heb geen 1 keer hoeven lachen. Vond het een slappe film met niet grappig elementen.
Turkeyloverz
Leuke roadmovie. Niet al te bijzonder, grappig of origineel, maar wel supervermakelijk. De personages konden ook niet echt boeien, maar de film is wel leuk en kijkt ook lekker weg. Voor JoJo nog een voldoende.
Horrordude
B.V.D
maandag t/m donderdag kijken veel mensen geen films, dus maandag t/m vrijdag films bestaan niet
en vrijdag en zaterdag films kijk je als je met vrienden bent, meestal een goede film met goede acteurs... en een zondag film kijk je als je je helemaal kappot verveelt... meestal zijn dat slechte films met B acteurs.
( is teminste bij mij zo)
SSeagal
Vond het niks bijzonders, geen eenmaal gelachen. Wat een slappe film, zonde van je geld en tijd. 0,5 *
iGeO
Een film van dertien in een dozijn, maar best wel vermakelijk.
Beetje doorsnee humor, verhaal en uitwerking.
Wil hem geen onvoldoende geven, dus 3***
jeroenATA
Wel onderhoudende film, niet superoverdreven leuk, maar voor bijvoorbeeld een miezerige zondagmiddag ofzo. 2,5 sterren
xentos
klopt, voor een regenachtige zondagmiddag is de film leuk voor de hele familie, goede humor
een 3.5
joeri89
Wat een slechte film zeg. Het begin was wel goed, maar daarna was het echt 3 keer niks. Ik heb hem na 1 uur kijken maar uitgezet, want er was echt niks aan.
ik geef hem 1.5* omdat het begin wel leuk was
cornelis
Ik neem aan dat gedoeld wordt op het type films dat RTL4 op woensdagavond uitzendt.
Bij tijd en wijle best lollig, maar overall net iets te weinig afgeweken van het standaard formulewerk.
JFD
Zoals sommige andere mensen hierboven mij ook schrijven; voor op de zondagmiddag. Na het sporten deze film gekeken. Ik moest hem volgens sommige hebben gezien. Niet echt mijn type film. Er zat wel wat humor in, maar niet veel.
jaspertje3
B.V.D
Bij mij is 't meestal zo:
Maandagavond: topserie
Dinsdagdavond: meestal niks
Woensdagavond: leuk tussendoortje, kan een simpele komedie zijn of wat hersenloze actiefilm waar je niet teveel bij na hoeft te denken. Zekerrrr geen drama
Donderdagavond: Meestal niks
Vrijdagavond: Zeer hoogstaande actie/thriller of geweldige komedie. Iets waar iedereen naar uitkijkt, groots spectakel of blockbuster
Zaterdagavond: Serieuze film, drama, of epos. Lange speelduur, en goed bij nadenken.
Zondagavond: Zelfde als woensdagavond of topserie
't is allemaal wat he
ags50
Robin Williams doet waarin hij goed is: gekke bekken trekken, stemmetjes verzinnen en verder irritant aanwezig zijn. Kon lachen om één moment, niet omdat het zo komisch was maar puur uit leedvermaak, namelijk toen hij letterlijk onder de stront kwam te zitten. Voor de rest is hij niet grappig en dat ook nooit in een andere film geweest (vind ik). Mijn score is gegeven om andere redenen.
valerio2003
ik heb tien euro voor de film betaald ,maar ik vond het toch zonde van mijn geld ,hij was net niet erg sterk genoeg om een nog een tweede keer te willen lijken ,ooit
de humor was een beetje te slap naar mijn idee
HoRRoR-Freak23
heb wel betere films gezien van robin williams
geef deze toch net een voldoende voor het goeie acteerweerk van RW
sklaverdijk
Lekkere geestige feel-good-movie. Wat is die Robin Williams toch een geweldige Clown.
Betamax
Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen fan ben van Robin Williams.
Dit vond ik dus een waardeloze film,
Onzinnig verhaal en geen glimlach op mijn gezicht kunnen krijgen.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

August Rush
Drama / Muziek, 2007