• 9.374.652 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk / Duitsland / Verenigde Staten

Geregisseerd door: Barry Sonnenfeld

Met onder meer: Robin Williams, Cheryl Hines en Jeff Daniels

Plot RV

"On a family vacation, no one can hear you scream."

Bob Munro is een man met een drukke baan, die op een dag abrupt met zijn gezin vertrekt in een camper richting Colorado. Het beloven twee verrassende weken te worden, alleen weten ze niet dat Bob naar Colorado is gegaan voor zaken. Ze zijn nu twee weken lang op elkaar aangewezen...

Jamie Munro

Todd Mallory

avatar van Marley18

Marley18

Erg leuke komedie.

We hebben met ons gezin wat afgelachen hiermee.

Zeker aan te raden.

Een 4*

avatar van x_Roxanne_x

x_Roxanne_x

Hmm heb hem hier nog liggen. Kon al niet vinden wat voor film het was, maar nu ik het zo hier lees. Niks voor mij.

avatar van max cady

max cady

Slappe film. Er bestaat veel betere humor dan dit ...

avatar van papaEd

papaEd

Aardige zondagavond film daar is ook alles meegezegd.

avatar van NotJustAnOpinion

NotJustAnOpinion

Zou iemand mij eens het verschil tussen een zondagavond en zaterdagavond en woensdagavond en vrijdagavond film kunnen uitleggen.Het zegt mij n.l. helemaal niks (echt een zondagavond film).

avatar van GroovyDrummer

GroovyDrummer

Erg leuke film !!

Robin Williams in een superrol als de vader van een

gezinnetje met de nodige problemen.

zeker kijken !!

avatar van j0zman

j0zman

Ik heb geen 1 keer hoeven lachen. Vond het een slappe film met niet grappig elementen.

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Leuke roadmovie. Niet al te bijzonder, grappig of origineel, maar wel supervermakelijk. De personages konden ook niet echt boeien, maar de film is wel leuk en kijkt ook lekker weg. Voor JoJo nog een voldoende.

avatar van ladyg

ladyg

Nix aan!

avatar van Horrordude

Horrordude

NotJustAnOpinion schreef:

B.V.D

maandag t/m donderdag kijken veel mensen geen films, dus maandag t/m vrijdag films bestaan niet en vrijdag en zaterdag films kijk je als je met vrienden bent, meestal een goede film met goede acteurs... en een zondag film kijk je als je je helemaal kappot verveelt... meestal zijn dat slechte films met B acteurs. ( is teminste bij mij zo)

avatar van SSeagal

SSeagal

Vond het niks bijzonders, geen eenmaal gelachen. Wat een slappe film, zonde van je geld en tijd. 0,5 *

avatar van Marley18

Marley18

Woensdagavond drama

avatar van iGeO

iGeO

Een film van dertien in een dozijn, maar best wel vermakelijk.

Beetje doorsnee humor, verhaal en uitwerking.

Wil hem geen onvoldoende geven, dus 3***

avatar van jeroenATA

jeroenATA

Wel onderhoudende film, niet superoverdreven leuk, maar voor bijvoorbeeld een miezerige zondagmiddag ofzo. 2,5 sterren

avatar van xentos

xentos

klopt, voor een regenachtige zondagmiddag is de film leuk voor de hele familie, goede humor

een 3.5

avatar van akira124

akira124

Super een leuke comedie!

avatar van joeri89

joeri89

Wat een slechte film zeg. Het begin was wel goed, maar daarna was het echt 3 keer niks. Ik heb hem na 1 uur kijken maar uitgezet, want er was echt niks aan.

ik geef hem 1.5* omdat het begin wel leuk was

avatar van Wouter

Marley18 schreef:

Woensdagavond drama

...meaning?

avatar van cornelis

cornelis

Ik neem aan dat gedoeld wordt op het type films dat RTL4 op woensdagavond uitzendt.

avatar van Jic

Jic

lachwekkend leuke wegkijkfilm 3,5*

avatar van gotti

Bij tijd en wijle best lollig, maar overall net iets te weinig afgeweken van het standaard formulewerk.

avatar van Fietspomp

Fietspomp

Erg grappige komedie! Veel gelachen!

avatar van JFD

JFD

Zoals sommige andere mensen hierboven mij ook schrijven; voor op de zondagmiddag. Na het sporten deze film gekeken. Ik moest hem volgens sommige hebben gezien. Niet echt mijn type film. Er zat wel wat humor in, maar niet veel.

avatar van jaspertje3

jaspertje3

NotJustAnOpinion schreef:

B.V.D

Bij mij is 't meestal zo:

Maandagavond: topserie

Dinsdagdavond: meestal niks

Woensdagavond: leuk tussendoortje, kan een simpele komedie zijn of wat hersenloze actiefilm waar je niet teveel bij na hoeft te denken. Zekerrrr geen drama

Donderdagavond: Meestal niks

Vrijdagavond: Zeer hoogstaande actie/thriller of geweldige komedie. Iets waar iedereen naar uitkijkt, groots spectakel of blockbuster

Zaterdagavond: Serieuze film, drama, of epos. Lange speelduur, en goed bij nadenken.

Zondagavond: Zelfde als woensdagavond of topserie

't is allemaal wat he

avatar van maddux

maddux

vermakelijke film. is lekker weg kijken, zonder opletten. 3*

avatar van ags50

ags50

Robin Williams doet waarin hij goed is: gekke bekken trekken, stemmetjes verzinnen en verder irritant aanwezig zijn. Kon lachen om één moment, niet omdat het zo komisch was maar puur uit leedvermaak, namelijk toen hij letterlijk onder de stront kwam te zitten. Voor de rest is hij niet grappig en dat ook nooit in een andere film geweest (vind ik). Mijn score is gegeven om andere redenen.

avatar van valerio2003

valerio2003

ik heb tien euro voor de film betaald ,maar ik vond het toch zonde van mijn geld ,hij was net niet erg sterk genoeg om een nog een tweede keer te willen lijken ,ooit

de humor was een beetje te slap naar mijn idee

avatar van HoRRoR-Freak23

HoRRoR-Freak23

heb wel betere films gezien van robin williams

geef deze toch net een voldoende voor het goeie acteerweerk van RW

avatar van sklaverdijk

sklaverdijk

Lekkere geestige feel-good-movie. Wat is die Robin Williams toch een geweldige Clown.

avatar van Betamax

Betamax

Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen fan ben van Robin Williams.

Dit vond ik dus een waardeloze film,

Onzinnig verhaal en geen glimlach op mijn gezicht kunnen krijgen.