• 9.374.369 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk / Duitsland / Verenigde Staten

Geregisseerd door: Barry Sonnenfeld

Met onder meer: Robin Williams, Cheryl Hines en Jeff Daniels

Plot RV

"On a family vacation, no one can hear you scream."

Bob Munro is een man met een drukke baan, die op een dag abrupt met zijn gezin vertrekt in een camper richting Colorado. Het beloven twee verrassende weken te worden, alleen weten ze niet dat Bob naar Colorado is gegaan voor zaken. Ze zijn nu twee weken lang op elkaar aangewezen...

Jamie Munro

Moon Gornicke

Billy Gornicke

Todd Mallory

neo

Noel, House of D, The Final Cut en Death too Smoochy kwamen allen niet in Nederlandse bioscopen. En nu R.V. weer met Williams. Wat bezielt de distributeurs?

avatar van as

as

neo schreef:

Wat bezielt de distributeurs?

Voornamelijk cashflow vermoed ik. Verbaasd?

avatar van RWL

RWL

Mwah, verbaast me niet dat de film NL niet haalt. Zoals zo veel RW films is dit niet aan Nederland besteed schijnbaar. Van alle aankomende films zullen er hooguit 2 de Nederlandse bioscoop halen (al heeft de Night Listener wel al een NL distributeur). Maar wel triest als er 7 films op de rol staan.

Over 2 jaar zal er nog maar een enkele tiener in Nederland zijn die Robin nog (her)kent.

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

Lijkt een beetje op..

inderdaad zeg.

neo schreef:

wil je dat de distributeurs automatisch alle films van Williams hier in de bios uitzenden? Zelfs Smoochy en Final Cut?

Kom op zeg, ze hebben vast en zeker de keuze gehad tussen die films en veel betere

en zoveel films van "bekende" acteurs halen hier de bios niet (Al Pacino etc.) dus het is niet alleen Williams hoor

Het komt meer doordat die acteurs zoveels films per jaar maken

neo

Alsof alles wat in de bioscopen wordt uitgebracht van goede kwaliteit is? En ik vind het onzin om dan als mede reden te gebruiken dat een acteur in veel producties speelt.

nee het is geen onzin

check even IMDb en kijk hoeveel films Williams per jaar maakt, had je nou echt gehoopt dat al die films hier in de bios zouden komen?

In Nederland heb je nou eenmaal weinig ruimte (bios) ivm USA

lijkt me dan niet snugger van een distributeur om per definitie alle films van Williams in de bios uit te brengen

neo schreef:

nee, alsof alle films van Williams wel van goede kwaliteit zijn

ik zeg dat er vast de keuze was tussen een slechte Williams film en een goede (...) vul maar in

ik zeg niet dat alle films in de NL bioscopen goed zijn

neo

Beweer ik van wel of niet dan... Ook al zou het allemaal troep zijn, er wordt ook zoveel andere troep uitgebracht. Ik val in herhaling.

waar heb jij het over?

lees effe goed wat er wel staat, en maak geen een issue van iets wat er niet staat

Ja dag.

avatar van Moviestar

Moviestar

Williams maakt helemaal niet zo veel films per jaar het is toevallig dit en vorig jaar wat drukker....

En ik snap zeker wat neo bedoelt.

Er zijn films uitgekomen in de bioscoop die van veel mindere kwaliteit waren dan de films van Williams afgelopen tijd. Williams maakt de laatste tijd veel betere filmkeuzes.

*edit*

Voor ik off topic raak

Deze film RV had het dus wel goed gedaan in de bioscoop naar mijn mening, dé familiefilm van het najaar, maar helaas. Waarom het niet doorgaat is mij onduidelijk.

avatar van RWL

RWL

Veel of weinig films per jaar, het feit blijft dat er geen RW film in de bios is geweest sinds One Hour Photo en dat is al 4 jaar geleden.

Robots tellen we even niet mee omdat de meeste mensen toch de Nederlands gesproken versie kijken OF niet weten dat Robin Fender is.

Wat RV betreft...raar dat de release gecancelled is. De film heeft z'n geld wel opgebracht in de US. geen flop dus.

Maar goed, er komt eind dit jaar nog een animatiefilm uit en begin 2007 Night at the Museum. Misschien The Night Listener nog in 2007. Wie weet.

En even een reactie op het bericht van Moviestar. Robin maakt wel degelijk erg veel films per jaar. Het is zo dat ie gewoon een pauze heeft genomen in 2001 en 2003, daaromheen maakt ie gewoon erg veel films.....en niet andersom.

avatar van Moviestar

Moviestar

RWL schreef:

Nou.......

Als je kijkt naar zijn gehele filmografie valt het aantal films per jaar echt wel mee (vind ik) hooguit 2 of 3 films.

avatar van edejong

edejong

heeel melig filmpje ideaal voor een regenachtige zomeravond 3.5*

avatar van IcU

IcU

Wel een aardig filmpje, met een paar echt grappige dingen. Maar die zijn op 1 hand te tellen. Voorderest was het een beetje flauw, en was het een beetje standaard. Er zijn al minstens tien van dit soort films gemaakt de afgelopen vijf jaar. Het begint te vervelen. Robin Williams speelde ook één van zijn mindere rollen. Toch was de film wel vermakelijk. Leuk om een keer te bekijken als je je verveelt. Niet voor de bioscoop, dus. 3*-en

avatar van Modar

Modar

Opzich wel een leuke film. heb hem net gekeken en je zag de grappen wel aankomen maar het is en blijft Robin Williams. Zoals edejong al zei: leuk voor een regenachtige avond.

avatar van De_Hollander

De_Hollander

Leuke film, ik heb wel moeten lachen.

weer een betere film van Robin Williams dus

avatar van samtari

samtari

Best een aardige film die zeker niet verveelt . 3,5 ster .

avatar van Dogie Hogan

Dogie Hogan

De kortste filmtitel ooit?

M?

avatar van Dogie Hogan

Dogie Hogan

Inderdaad

avatar van Jointz

Jointz

Leuek film om te kijken, hier en daar wat voorspelbaar maar daar ontkom je niet echt aan bij dit soort films.

avatar van Edotje

Edotje

Erg leuke film.

Ik heb best gelachen om Robin.

Een 3,5

avatar van chicow

chicow

Net gekeken en moet zeggen dat ik het een leuke film vond. Veel leuke momenten en mooie natuurshots! Geen moement verveelt en de anderen ook niet die de film hebben gekeken!

Ik geef hem een 8 (op schaal van 10) dus hier een 4 (op schaal van 5)

avatar van Red_Roses

Red_Roses

haha Robin Williams, we LOVE you !!! there's no movie without LAUGHIN' with you!!!! Echt zalige film, niet echt voorspelbaar maar gewoon ongelooflijk grappig, niet denken, gewoon lekker onderuitduiken in de zetel and just LOOK !!! (and laugh of course )

avatar van _Daan_

_Daan_

Net dvd gezien.. de Film was niet top maar ook niet echt saai.

avatar van tjazz

tjazz

Dit was een van de slechtste films die ik reeds in mijn 18 lentejarig bestaan heb gezien.

Toen ik eindelijk een kaartje had weten te bemachtigen voor de bios/videotheek , dacht ik dat dit een wereldfilm zou zijn.

Nee maar serieus, deze film is bijna helemaal opgenomen in een studio met blauwe/groene schermen.

en dus komt de film goedkoop over.

Tevens is het wel voorspelbaar en dus niet echt leuk om naar te kijken.

ik geef een 2 (voor de moeite)

avatar van fritsy

fritsy

Red_Roses schreef:

Grappig!!! een kleuter rijdt nog beter weg in een camper ik snap trouwens niet eens hoe hij thuis is gekomen met die camper.

na vertrek van de camper heb ik de film stop gezet.

na die fantastiche humor van Robin Williams.

10 *

avatar van bigsjik

bigsjik

jaaa toffe film, zeker hun gebuuren dat ze leren kennen tuutuutuuoeee

3,5