• 9.375.132 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk / Duitsland / Verenigde Staten

Geregisseerd door: Barry Sonnenfeld

Met onder meer: Robin Williams, Cheryl Hines en Jeff Daniels

Plot RV

"On a family vacation, no one can hear you scream."

Bob Munro is een man met een drukke baan, die op een dag abrupt met zijn gezin vertrekt in een camper richting Colorado. Het beloven twee verrassende weken te worden, alleen weten ze niet dat Bob naar Colorado is gegaan voor zaken. Ze zijn nu twee weken lang op elkaar aangewezen...

Jamie Munro

Billy Gornicke

Todd Mallory

avatar van aburex

aburex

Niet zo grappige film. Te weinig grappen en Williams is ook niet op zijn best. De regisseur tracht iets aan het verhaal mee te geven maar slaagt daar slechts ten dele in.

avatar van Rodger

Rodger

Ach, een leuke komedie, voor als je een avondje niks te doen hebt...

avatar van horrorfreak23

horrorfreak23

Heb wel wat afgelachen met deze film. Niet superveel maar toch wat. Het ene moment was al beter dan het andere maar ove het algemeen een goeie film

avatar van Thom1994

Thom1994

Erg vervelend , humorloos, en slecht geacteerd. Ondanks dat alles, toch nog een vrij vermakelijk filmpje.

avatar van pooper

pooper

leuke film, kijkt lekker weg.

avatar van skipy05

skipy05

De eerste keer dat ik deze film zag vond ik deze heel goed. Nu vond ik hem wat minder. Verhaal is goed. Er zitten grappige stukken in.

avatar van huVILEub

huVILEub

Thom1994 schreef:

Dat snap ik niet.

Vervelend en humorloos, maar toch vrij vermakelijk?

avatar van Mescaline

Mescaline

Had tegenstrijdige gevoelens toen ik deze film aanzette maar gelukkig waren die al snel verdwenen.

Heel veel van dit soort filmpjes zijn echt mierzoet, gelukkig valt deze daar in wel weer mee, dat het einde zoet ging worden kon je natuurlijk al weten maar dat is gewoon vaak met films zoals deze.

Vond hem ook wel wat weg hebben van National Lampoons Vacaction maar hier stoorde ik mij niet aan aangezien ik dat soort films gewoon lekker vermakelijk vind!

Robin Williams laat met deze film ook wel weer zien dat hij het nog niet verleerd is, en nog steeds wel een leuke rol kan neerzetten.

Kortom: Redelijk standaard maar wel lekker vermakelijk en kijkt lekker weg, en das vaak de bedoeling met een film als deze toch?

Geslaagd klein filmpje

3 sterren.

avatar van Lysander

Lysander

Ik heb echt in een deuk gelegen.

avatar van Film Fan

Film Fan

Erg leuke absurdistische film, Het verhaaltje is flinter dun maar er zitten dol komische momenten in wat de film erg leuk maakt. En dat is precies waar deze film voor gemaakt is.

avatar van Zinema

Voorspelbare vakantiepret.

Ondanks dat Williams zijn best doet om van deze moderne variant op National Lampoon's Vacation nog iets te maken, valt er hier bar weinig te lachen. Want op een paar hilarische momenten na hebben we alles al honderd keer eerder gezien en vaak grappiger.

Het geforceerde zijplotje met de bijbehorende moraal is mierzoet en allesbehalve geinig. Wat overblijft is een standaard komedie met de nodige pies- en poepgrapjes, die vaak niet leuk zijn.

Doorsnee.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Zeker een leuke komediefilm. Grappige scenes en leuk acteerwerk. Tuurlijk soms best een beetje overdreven, maar het viel opzicht nog mee. Een leuk tussendoortje dus.

avatar van 606

Leuke vermakelijke komedie met avontuurlijk sausje.

Acteren was gewoon erg goed en geloofwaardig.

De natuur was ook mooi.

3,5 ster

avatar van nachtschade

nachtschade

Aardig, voor als je niet van voetbal houdt..........

avatar van Jessen0wnt

Jessen0wnt

Leuke komedie voor tussen door. Robin Williams blijft een grappige kerel, en de rest, vrij onbekend voor mij, speelden ook wel leuk mee. Standaard verhaaltje, maar toch vermakelijk. Ik vond de muziek-keuze echt goed, het bracht een sfeertje mee. Leuk gedaan. Maar helemaal niks bijzonders.

2,5 ster

avatar van niethie

niethie

Nah als komiek is hij nogal beperkt tot een paar gekke bekken en veel flauwigheid, zo ook hier, gewoon Mrs Doubtfire all over again! Geen spat verranderd, alleen ouder geworden. Het plot is dan wel lekker ongecompliseert en het kijkt heel makkelijk weg zo op de zondagavond tijdens dat vervelende WK, al kon ik me er niet aan ontrekken het allemaal al eens eerder en beter gezien te hebben, vooral jaargenoot Little Miss Sunshine, die hier wel wat gelijkenis mee had, steekt er met kop en kont bovenuit...

2,5 sterren

niethie

Kan ook.

avatar van Cosworth

Cosworth

Ben niet van de Komedies,maar deze bij toeval gezien en kon me er wel mee vermaken,vond het zowaar een leuke film.

avatar van Actionfreak

Actionfreak

RV is een heerlijke komedie voor een warme zomeravond. Ik begrijp dat veel mensen dit te standaard vinden en te voorspelbaar, maar op een een of andere manier mag ik zon film als deze graag. daarom 3,5*, Robin Williams zet zijn rol prima neer en wat kan hij toch ook als geen ander zon onnozele kop maken, erg komisch. Wel een aanrader voor als je eens van iets zoets en lekker happy houdt.

avatar van Spetie

Het viel me allemaal nog reuze mee deze film. Op de een of andere mnaier had ik vooraf een ontzettend voorspelbaar filmpje verwacht, vol vervelende personages en standaard flauwe grappen.

Nu is de film wel voorspelbaar en soms ook flauw, maar desondanks zijn de personages wel aardig en heb ik zowaar ook een paar keer moeten lachen. Vooral die gasten die ze op een gegeven moment ontmoeten, om hen te helpen met het afvoeren van de poep! zijn werkelijk te onnozel voor woorden.

Zo zitten er nog wel wat geinige momentjes in deze film en dan is het jammer dat op het einde het moraaltje er nog even goed hard wordt doorgedrukt. Maar over het geheel gezien kijkt het allemaal nog wel makkelijk weg, maar bijzonder wordt het nergens.

avatar van riinyosa

riinyosa

Geen hilarische comedy maar wel ééntje die de aandacht weet vast te houden. Vooral het gekibbel en de aloude strijd tussen man en vrouw was leuk gedaan.

avatar van MrOllie

MrOllie

Een leuke comedy voor een leuk avondje filmplezier.

avatar van jippie2010

jippie2010

standaard, maar dan goed uitgevoerd.

Heb meerdere keren goed gelachen

3,5

avatar van Bakshi

Bakshi

Voor diegenen die niet echt fan zijn van de humor van Robin Williams is deze film niet uit te houden, maar daarnaast is het verhaal ook nog verschrikkelijk; een aaneenschakeling van flauwe grappen voor onvolwassen idioten en debielen (Amerikanen zullen er dus wel de lol van hebben ingezien).

avatar van DVD-T

DVD-T

Leuke feel-good film.

Williams is wel erg slecht bezig en niet echt heel grappig. De film moet het vooral hebben van de situaties. En die zijn erg geslaagd. Af en toe echt wel kunnen lachen. Vooral de stukjes met de camper zijn erg leuk, en dan heb je nog het moment met het chemisch toilet . Jammer dat tegen het einde de moraal een tot dan hele leuke film wat verpest. En die scène bij de aftiteling had echt niet gehoeven.

avatar van Madeliefje

Madeliefje

300ste stem!

Best leuke film trouwens, behoorlijk flauw, maar om met de familie te kijken erg geschikt.

Een echte feelgood, en Robin Williams is natuurlijk altijd goed. Wel wat ongeloofwaardig, maar dat was ook wel te verwachten.

*2,5

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Geinig. Film bevat een aantal leuke grappige scene's. Aardige wegkijker.

avatar van martijn011

martijn011

• 2034 berichten

Ach, dit stelt ook weinig voor.

Een roadtrip met een camper en een hele rare familie, met vader Robin Williams, zorgen voor wat grappige situaties maar vooral veel grappen die je een kilometer van tevoren wel aan ziet komen.

Voeg daarbij nog een gestoorde familie, met Jeff Daniels als papa, en het plaatje is compleet.

Williams is gewoon grappig. De rest van de cast is vooral bloedirritant.

Ja, ook Daniels, die in Dumb and Dumber nog uitblonk.

Blijkt een toevalstreffer te zijn geweest want hier is het huilen met de pet op.

Voorspelbaar filmpje, een sporadische leuke grap.

Een niemendalletje. Kijken als je niks meer weet.

2* voor de moeite

avatar van sweinsteiger

sweinsteiger

RV

Ongelooflijk grappige film met Robin Williams, die erg goed is in deze rol. Het verhaal is standaard, maar ik heb me vermaak en soms gelachen. Geslaagt dus