Genre: Komedie / Romantiek
Bekijk via Videoland
Bekijk via NLZIET
Zaterdag om 00:05 uur op Comedy Central
Plot Just like Heaven
"It's a wonderful afterlife."
David vindt een meisje in het appartement dat hij net heeft gehuurd. Het probleem is dat alleen hij haar kan zien; ze is namelijk de geest van Elizabeth, een arts in opleiding die in coma ligt in een nabijgelegen ziekenhuis, en het appartement is van haar. David wordt verliefd op haar en wil haar lichaam weghalen uit het ziekenhuis voordat haar zus besluit Elizabeths leven te beëindigen...
Dr. Elizabeth Masterson
Grace
Fran
Dr. Walsh
Thomas
Je weet wat je te wachten staat en je krijgt het ook!
.. in zijn genre is het een leuke en warm voelende film..
Ga je een filmpje kijken met de vrouw.. pak dan deze...
je zult merken dat je hem zelf ook nog leuk vindt..
3,5 ster
Sjef werkplaats
Een leuk filmpje waar je lekker met je vriendin kan wegkwijlen
3,5 *
pjutter
vond hem vreselijk saai, en zooo voorspelbaar, met natuurlijk een happy end
pietjuh
Leuk filmpje heb hem net bekeken en het is niet mijn soort film maar was dus goed weg te kijken
4,5 *
MovieFreak2
vondt hem wel leuk en er waren geen saaie momenten alleen deze filmpje moet je kijken met je vrouwtje
queenie
Leuke film. In het begin dacht ik oh niet weer zo'n geest, maar daarna wordt het erg mooi gebracht en is hij goed te volgen. Afloop weet je van te voren hahaha. 3½*
Alper
Mooie film. Apart om een keer te bekijken! Pak deze film i.p.v Rumor Has It.
++++
Seal
Hij is wel leuk bedacht. Reese Whiterspoon is natuurlijk altijd leuk. Hij is niet super goed, maar ook niet slecht. 3 sterretjes. Leuk voor tussendoor, als een dvdtje. Niet echt een bioscoofilm..
Lotteke
Heb deze n paar dagen geleden in het vliegtuig gezien en vond m eigenlijk wel aardig, best leuk en kijkt lekker weg op een vlucht van 12 uur.
brambier
Echt een vrouwenfilm maarre guys..... tis ook de moeite waard om mee te kijken.... uuuh mooie vrouw trouwens die Reese Witherspoon
pieterjk
Hele leuke film. Van het begin tot het eind. Voor mannen (ik dus) en vrouwen……maximale sterren van mij...
steefwijnen
leuke comedy had me er niet veel van voorgesteld reese witherspoon heeft mij nooit kunnen overtuigen maar deze was aardig geslaagt ben het er ook mee eens dat voor mannen deze film goed te kijken is ***,5 sterren
Channa84
Ik vind het een leuke en mooie film. Reese Witherspoon doet het erg goed in de film. En Mark Ruffalo vind ik een schatje. Deze film krijg van mij een 4.
Eussie
Mooie, lieve en leuke film....zo heb ik ze al een tijdje niet meer gezien
4.0
Doom
Just like Heaven (2005) is een heerlijke luchtige film. Erg leuke humor afgewisseld met wat romantiek. Het verhaal is leuk bedacht, zover ik weet ook origineel. Verder zeer goede acteer prestaties. Kortom een heerlijke 'feel good' movie.
Erg leuke film.
Je kan het vergelijken met een sprookje.
Ja, een 3.5 van mij.
riet 1
een leuke , luchtige film, die je gewoon lekker met een paar meiden moet kijken.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11915 berichten
Of met jongens die van meidenfilms houden. Ik ben er een van
Doom
Er bestaat in mijn ogen niet zoiets als 'meidenfilms'. Waarom moet romantiek nou voor vrouwen zijn ? Vind ik een erg ouderwets standpunt eigenlijk.
Zelf ben ik een voorstander van romantiek. Het zijn heerlijke films voor zowel man als vrouw.
soom
Waarom moet romantiek nou voor vrouwen zijn?
Omdat dit echte zwijmelfilms zijn, en mannen de reputatie hebben dat ze er niet van houden, en iets anders verstaan onder romantiek.
hinie
Ben ik de enige hier die er helemaal niks aan vond!
Doom
Zoals ik al zei een erg ouderwets standpunt waar ik het totaal niet mee eens ben. Niks vrouwen film!
Ben ik de enige hier die er helemaal niks aan vond!
Zou nog wel meevallen hoor
Vincento
Dit zijn toch wel de films die me avond goed maken. Heerlijke Feel good movie
paramount
Mooi verhaal. Zitten een paar kleine foutjes in zoals die sleutel die onder de brandblusser stond, terwijl hij het slot had veranderd.
Leek ook veel op Ghost. 3 ***.
finaldestiny
deze film heb ik gisteren gekeken. leuke film, leuk verhaal, af en toe ook nog om te lachen. top!!
Spineglass
kijk normaal niet vaak naar dit soort films maar het was aardig vermakelijke film.
dulcinea
Een romantische film die toch bepaalde mannen ook wel zal aanspreken, heel luchtig en toch ook met de nodige serieuze kantjes, romantisch maar ook voldoende humor. Leuk voor een gezellig avondje met je vriend/in!

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen

Water for Elephants
Drama / Romantiek, 2011

P.S. I Love You
Drama / Romantiek, 2007
san francisco, californiëcomagebaseerd op boekworkaholicflirtarchitectblind dateromantische komedieeenzaamheiddokterauto ongelukgeestapartment buildingweduwnaargeestlandscape architecthaunted apartmentlife supportflirty neighbor