• 9.377.028 stemmen

Geregisseerd door: Mark Waters

Met onder meer: Reese Witherspoon, Mark Ruffalo en Donal Logue

Releasedatum: 8 december 2005

Plot Just like Heaven

"It's a wonderful afterlife."

David vindt een meisje in het appartement dat hij net heeft gehuurd. Het probleem is dat alleen hij haar kan zien; ze is namelijk de geest van Elizabeth, een arts in opleiding die in coma ligt in een nabijgelegen ziekenhuis, en het appartement is van haar. David wordt verliefd op haar en wil haar lichaam weghalen uit het ziekenhuis voordat haar zus besluit Elizabeths leven te beëindigen...

avatar van kakstoel

kakstoel

lijk mijn een leuke film, beetje ghost achtig .

avatar van Epitaph

Epitaph

Maar dan minder drama en meer Romance.

avatar van movielauxje

movielauxje

een zeer leuke trailer en dan nog van de makers van freaky friday en mean girls moet een zeer goeie film worden.

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Krijgt voorlopig wel goede commentaren,misschien toch binnenkort maar eens kijken.

avatar van Channa84

Channa84

Lijkt me een leuke film. Vind alle films met Reese Witherspoon leuk!

avatar van *Janita*

*Janita*

Film lijkt mij ook erg leuk..Ik heb het boek ervan gelezen en die is echt héél erg goed.

avatar van chrisss

chrisss

Vanavond deze film in de sneak gezien, en het was best een aardige film. Al bij de intro kon je nagaan wat het verhaal zou zijn, en ja, dat komt volledig uit... het wordt zelfs nog zoeter dan dat!

Dus zeker geen film met een diepgaand verhaal...

Maar dat is ook niet erg.

Ik vind het een prima film om een gezellige avond mee door te brengen. Niets meer, niets minder.

avatar van Word_Play

Word_Play

Grappig filmpje. Leuk om met het vrouwtje te gaan kijken, zonder in slaap te vallen

***.

avatar van stinissen

Gewoon een heerlijke feel good movie

Heerlijke film....weet niet of het door haar komt, maar is gewoon erg leuke film vindt ik. Zeker aan te raden!

avatar van stan

stan

Het begon als een hele leukr komedie en veranderde aan het einde naar een romantiesche komedie , Tot zo ver ik weet een heel orgineel verhaal en heeel leuk in beeld gebracht met leuke grappen en goed geacteerd ook

Het einde zag je wel aan komen maarja dat hoort bij zo'n film inderdaad een Feel Good Movie

avatar van Bone*Thugs

Bone*Thugs

erg leuke film!!!!!!!!!

avatar van Jordyvs

Jordyvs

Heb hem sinds gister maar moet nog overwegen hem te kijken...

avatar van Drazenko

Drazenko

Kom net uit de bios. Dit is een leuke orginele film.

En echt goed geacteerd!!

3 sterren!

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11915 berichten

Orgineel niet, wel heel erg leuk. Gewoon zo'n lekkere romantische komedie waar je niet te veel moet letten op de logica, maar gewoon kijken en de film over je heen laten komen. Reese Witherspoon is de nieuwe koningin van de romkom, en Mark Ruffalo wordt per film beter! 3,5*

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Echt verrast door deze film!

Waar ik de zoveelste standaard romantische film verwachte, kreeg ik echt een uitblinker in het segment!

De cast leefde zich uitmuntend in, en kwam erg geloofwaardig over. Mijn reeds bestaande vertrouwen in Witherspoon is alleen maar sterker geworden na deze film.

Bijna perfect op het romantische vlak, alleen was een stukje op het eind vrij voorspelbaar. Dat drukte de pret een beetje, maar niet genoeg om deze film onder een 4* te krijgen.

Leuk verhaal, goede cast met goed acteerspel, goed visueel en mooie emoties. Aanrader!

4,0

avatar van Anjin

Anjin

was een aardige plot en af en toe ook komisch..

avatar van Minal20

Minal20

Romantischer kan bijna niet of wel? Een echte kerstfilm. en feel goodmovie. Gezellig om met wat vriendinnen naartoe te gaan. Heel Leuk vind ik!!

avatar van timo18

timo18

Goeie film, op sommige momenten kreeg ik wel kippenvel.

*****

avatar van Waku

Waku

Heel vermakelijke iets wat mierzoete komedie.

Ookal is het eigenlijk een simpel niemanddalletje vertederen Whiterspoon en Ruffalo genoeg om een prettige nasmaak te houden aan deze Just like Heaven.

Grappige bijkomstigheid: Reese Whiterspoon draagt in deze film practisch het zelfde jurkje als in Sweet Home Alabama.

avatar van Suspiria

Suspiria

Leuke originele film

avatar van Jazzthieve

Jazzthieve

Goed, maar origineel?? Zeker niet.

avatar van patxxx

patxxx

leuke film

beetje voorspelbaar, maar dat is natuurlijk meestal bij dit soort films.

avatar van kruitfreak

kruitfreak

Leuke luchtige romcom. Zeker niet vervelend om te kijken.

4 * vanuit limburg!

avatar van Enzo

Enzo

Coole film, mooie actrice. Ook niet onbelangrijk! Alleen waarom gaat ze wel door muren maar zakt ze niet door de grond? Je kijkt als man meer naar Reese Witherspoon, maar het verhaal is ook wel goed, dus een topfilm! 4,5*

avatar van Nineke

Nineke

Leuke film, alleen zonde dat ze het erg anders als het boek hadden verfilmd. Ik heb namelijk het boek een paar dagen van tevoren gelezen, en t had me leuker geleken als de film ook op die manier was gemaakt.

Zonder naar het boek te kijken was de film wel erg leuk!

avatar van buurmanneke

buurmanneke

• 1996 stemmen

Onderhoudende film! Je mag je natuurlijk niet gaan ergeren aan "de fanta" ... realistisch kan je 'm moeilijk noemen, maar wél aardig verhaal. De acteerprestaties zijn niet super ... maar dat verwacht ik alleszins niet bij een romantische komedie met een simpel verhaallijntje. Toch 3,5 ster waard!

avatar van mellajones

mellajones

geweldige film helemaal top om lekker weg te zwijmelen gewoon. mischien lekker voorspelbaar maar ja dat heb je wel vaker bij dit soort films.. leuke humor in ieder geval

avatar van samdeman

samdeman

timo18 schreef:

Goeie film, op sommige momenten kreeg ik wel kippenvel.

*****

Timo18, een goeie film is geen 5 sterren waard! Een superfilm komt meer in de buurt...

avatar van kras van zwienen

kras van zwienen

leuk romantisch sprookje