• 9.380.115 stemmen

Met onder meer: Nathan Fillion, Elizabeth Banks en Michael Rooker

Gesproken taal: Engels en Frans

Releasedatum: 29 juni 2006

Plot Slither

"Horror has a new face."

Een buitenaardse plaag heeft het plattelandsstadje Wheelsy in zijn greep. Slijmerige wormen dringen de lichamen binnen van de bewoners, die prompt veranderen in bloeddorstige en vleesetende zombies en gigantisch gemuteerde monsters. Een klein groepje overlevenden, waaronder de sheriff, zijn ex-liefje, de burgemeester en een zestienjarig meisje, proberen de buitenaardse invasie te stoppen, maar dan moeten ze eerst het stadje ontvluchten.

avatar van Dr.Phillips

Dr.Phillips

euroburger schreef:

Waar is dan de humor????

Ik kan toch wel zeggen dat ik de meeste soorten humor erg waardeer, maar deze zg. horror/komedie is gewoon alleen een horror, want in elke actie of wat voor film dan ook zit wel wat humor.

Noem mij een grap, en je zal toch flink na moeten denken.

Wat wel zo is, is dat deze film qua hilariteit een toppertje is.....

De humor zit m in de overdreven over the top style waar de hele film mee gemaakt is.

avatar van Dr.Phillips

Dr.Phillips

Ik vond het toch een leuke vermakelijke film met goede gore momenten en een leuk over the top stijltje wat overigens ook de bedoeling was van de makers al met al een leuk filmpje.

avatar van Lad

Lad

Degelijke film...

avatar van Theunissen

Deze film is soms leuk, vooral in het eerste gedeelte van de film. Maar naarmate de film vordert wordt het steeds minder en ben je blij als hij is afgelopen.

De film staat genoteerd als een Horror / Science-Fiction. Maar je kunt het ook omschrijven als een Horror / Komedie film want er zitten regelmatige grappige momenten in.

avatar van psycholamp

psycholamp

• 1960 berichten

Theunissen schreef:

Kijk eens goed hoe deze film omschreven staat...

BoordAppel

Ik heb gisteren een correctie ingediend. Dit is inderdaad een typisch gevalletje van een horror / komedie.

avatar van TerryA

TerryA

deze laatst gezien op die Action digital film kanaal (gratis kanaal met meestal van die goedkope b-movies) en moet zeggen dat het me gelijk deed denken aan een van David Cronenberg`s eerste film van de jaren 70 - Shivers

alleen Shivers was in die tijd best origineel en een acceptable horror film terwijl deze film (Slither) is echt te verschrikkelijk voor worden en ik heb de gevoel dat ze het voor die reden gelijk een horror komedie hebben benoemd!

BoordAppel

Vooral omdat het een horror / komedie is denk ik.

avatar van TerryA

TerryA

BoordAppel schreef:

Vooral omdat het een horror / komedie is denk ik.

wat ik probeerde te zeggen is dat het was oorspronkelijk bedoeld als een sort re-make van de jaren 70 horror film Shivers maar ging totaal mis en toen pas beslote deze film makers het maar een horror - komedie te noemen om hunzelf te redden van zware kritiek

BoordAppel

En dat is dus complete onzin.

avatar van Theunissen

Ik heb hem afgelopen zondag ook op "Action Now" gezien, en ik moet toegeven dat ik hem iets beter vond dan de eerste keer. Vooral Michael Rooker vond ik wel leuk en grappig in het begin. Ik beloon hem daarom ook met een 0.5 puntje meer.

avatar van guylopez93

guylopez93

had er meer van verwacht

het ging af en toe een beetje te ver waardoor het een beetje te nep leek

jammer!

avatar van sabsabsab

sabsabsab

mister blonde schreef:

Dan is je verwachtingspatroon verkeerd geweest en schiet je omschakelingsvermogen tekort. Your Bad.

op het hoesje stond horror geen horror/komedie

avatar van Pim1993

Pim1993

Ik vond hem vermakelijk! Af en toe ging het inderdaad wat ver en werd het een beetje ranzig maar toch de schrikmomenten en de special effects waren prima!

avatar van Ellis85

Ellis85

I loved it

avatar van *kelly*

*kelly*

Ik had verwacht dat dit zo'n belachelijk, oninteressant filmpje zou zijn, maar dat was hij gelukkig niet. Slither is een film die je verbaast(in de positieve zin). De cast is goed, het verhaal is misschien wel cliché, maar toch blijft het je boeien tot het einde.

--------->4*

avatar van jellecomicgek72

jellecomicgek72

ik heb deze film gezien bij filmclub uitverkoop voor 7.50 euro. Is dat het waard om deze film te kopen??

avatar van Jan W

Jan W

jellecomicgek72 schreef:

Bij de free record shop voor 2,99 of 5 voor 10 euro...

avatar van jellecomicgek72

jellecomicgek72

ok bedankt bijna teveel geld aan verspild

avatar van Tayama

Tayama

Hehe, cool, dit ga ik vanavond nog eens kijken. Lang geleden.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Tayama schreef:

Hehe, cool, dit ga ik vanavond nog eens kijken. Lang geleden.

Zo lang kan het niet zijn, de film is pas 2 jaar uit,

Heerlijk ouderwets gorefest, vol larven en andere vieze dingen. Een aantal geslaagde grappen en de mooie effecten maken dat het de middelmaat ruimschoots overstijgt.

avatar van Robin0

Robin0

Ben benieuwd

avatar van mrkos

mrkos

Nu kijken hehe:P later reactie

avatar van Jack_Frost

Jack_Frost

Ik heb hem op dvd gekocht voor 2 euro. Rare film. De zwarte humor is echt raar, net als de hele film, toch waren de special effects wel mooi! Hij krijgt 3 *

avatar van Resh

Resh

Een goede spannende film!, die beestjes zijn heel erg creepy vooral omdat ik niet van insecten houd! De acteerwerk is ook redelijk. De special effects zijn erg goed alleen die ''zombie man'' ziet er erg nep uit erg jammer van dat. Maar het is een hele spannende film die me heel erg boeit. Begrijp totaal niet waarom ze dit bij een komedie plaatsen, okal zijn er paar grappige momenten maar ik vind dan niet dat je het als een komedy mag benoemen . Sommige stukjes zijn egt gaaf zoals toen die man in tweën uit elkaar ging, en toen zo een beestje in de bad terecht kwam en toen zo zwom En het einde vond ik ook wel spannend toen ze omringd werden door die zombies. De affaire tussen de hoofdrolspeelster en de politieagent vond ik wat te overdreven allemaal. Er zaten ook veel toevalligheden tussen zoals toen er geen kogels meer in de geweer zaten terwijl ze er maar 1 keer mee schoot enzovoorts. Een erg leuke film maar zeker geen topfilm en een 3.5 is wat te hooggegrepen. Maar het is zeker geen standaart horror film het heeft zeker wel wat origineels. Het is zeker geen topfilm zoals ik al zei maar het is wel zo gemaakt

dikke 3*

avatar van mrkos

mrkos

Afgelopen:)

vond hem egt leuk en spannend, en de beestjes waren idd ceepy, en die Grant uieindelijk ook

geef hem een 4.0

avatar van judgepaddy

judgepaddy

Ik heb dus wel bijzonder gelachen, behoorlijk goor en over de top.

Een B film op een A manier gemaakt.

avatar van Chuck Taylor

Chuck Taylor

• 1953 stemmen

1,5 * voor de scenes die zo slecht waren dat ze zeer goed mijn lachspieren werkte.

Het komedie-gedeelte hieraan is soms ook nog wel leuk, maar op de meeste momenten zeer flauw en de film moet het echt hebben van zijn slecht geacteerde scenes.

Nou, lache filmpie!

Vond het zeker geen slechte film, maar ik vind een 4 wat overdreven. De film wist me heel de tijd te boeien, door zeer aardig acteerwerk en natuurlijk de lekkere gore scenes! Het verhaal was heeel cliche en werd helemaal niet uitgediept, had meer in gezeten.

Vooral door het verhaal kreeg ik al snel het gevoel naar ´weer zo´n horrorfilm´ te kijken. Maar dat is niet erg, leuk voor een eenzaam avondje, of een gezellige luchtige filmavond met vrienden.

avatar van stephan73

stephan73

Leuke horror-komedie, die zichzelf niet al te serieus neemt.

Naast enkele lekkere gore effecten, zitten er ook wat overduidelijke (matige) CGI effecten in. Het acteerwerk past perfect in deze film, met Michael Rooker als ranzig middenpunt.

Jammer dat de film, naarmate hij vordert, niet boven een 2,5 kan komen, maar ik heb me zeker vermaakt!