Genre: Horror / Komedie
Met onder meer: Nathan Fillion, Elizabeth Banks en Michael Rooker
Gesproken taal: Engels en Frans
Releasedatum: 29 juni 2006
Plot Slither
"Horror has a new face."
Een buitenaardse plaag heeft het plattelandsstadje Wheelsy in zijn greep. Slijmerige wormen dringen de lichamen binnen van de bewoners, die prompt veranderen in bloeddorstige en vleesetende zombies en gigantisch gemuteerde monsters. Een klein groepje overlevenden, waaronder de sheriff, zijn ex-liefje, de burgemeester en een zestienjarig meisje, proberen de buitenaardse invasie te stoppen, maar dan moeten ze eerst het stadje ontvluchten.
Bill Pardy
Uptight Mom
Drawing Boy
Hank (onvermeld)
Stevo
De makers van de film hebben in ieder geval een hoge dunk van zichzelf, getuige het begin van de trailer. Van de trailer zelf word ik in ieder geval niet warm of koud van.
sash!
WWOOOOOHHHHH what the fuck is that,
ziet er wel vettige vieze trailer uit, ze hebben inderdaad wel een groot gedacht over zichzelf.
BoordAppel
Haha, als ze hun belofte waarmaken kan het best wat worden. Einde doet me trouwens aan Phantasmagoria II denken.
stan
Als je dat sarcastisch bedoeld dan zou ik zeggen ja dat is waar, ik dacht het is horror maar dat het zo nep was had ik nou nooit gedacht
En alleen het begin al van the ring, a nighmare on elmstreet, the blair witch project enz. dat het voor pussies was dat is ook niet waar maar ja het was wel grappig gedaan
Trailer is gieren inderdaad, alleen jammer dat het tweede deel niet echt veel goeds belooft. Over 'pussy' gore gesproken
Volgens Aint it cool is de film erg goed, De regisseur komt bij Troma vandaan. Volgens mij is het een soort Shivers meets een hele hoop andere horror films. Een soort Night of the creeps, die erg leuk is.
damon
WHAHAHA.....de officiële trailer is nu uit, en pussy's kan natuurlijk niet.
Hebben ze veranderd in sissies
:D:D en meerdere horrorklassiekers worden gedisd
I Like Their style
"I watch Animal Planet ALL the time!!!"
T.S.S.A.
Okeey dit zijn dus de vergallers van het genre damn waarschijnlijk is dit er weer een met veel gore en een komish verhaaltje (bagger bagger bagger) mjah je mag natuurlijk geen vooroordelen hebben hè _o^
Mr Confused
Ja, gelukkig hebben we nog "perfecte" halfnaakte tieners die al gillend heen en weer lopen met telkens hun fotogenieke gezichtskant in beeld, dit achternagezeten door een maniak met een rubberen mes en wanneer ze hun laatste adem uitblazen nog eens met tandpastasmile in de lens kijken. Ja, zo een films zien we graag hé. (bagger, bagger, bagger)
Neen, meneer TSSA dat zijn vergallers van het genre. humor & splatter kunnen nl heel goed samengaan. braindead, bad taste, re-animator, troma movies, ...
Deze kan misschien wel wat worden. Alles beter dan de remake, sequel en prequel virus van nu.
Doom
Kijk wel uit naar deze film, de trailer is in ieder geval veel belovend.
Poster lijkt btw wel erg veel op die van 'The Descent' uit 2005.
BlueSword
hahaha dat einde van dat filmpjes... ''there is something from with me''
no shit?
Tom Savini
Ik verheug me erg op deze film. De meest gory horrorfilm van 2006! Er is ook een 18+ trailer, waarin je meer gore te zien krijgt.
Werwolf
Trailer belooft veel ja, maar lijkt me toch niet echt een topfilm.. Ga hem wel een keer huren denk ik..
pietjuh
dit lijkt me al een heeeeeeeeeeeeeeeeel stuk beter dan swarmed die ik gisteren heb gezien want dat was niets, Hier weten ze er nog iets leuks van te maken denk ik.....

dutchtuga
Laat in mijn ogen nou de de mensen die met zulke onwetendheid komen de vergallers zijn. Lijkt me iig geweldig dit! Een hommage aan de meesters en aan de R-rated trailer te zien een hele vermakelijke. Michael Rooker.
stan
trailer, voor de mensen die dat niet wisten
Lijkt me echt een vreselijke film...
En de trailer is bijna hetzelfde als de teaser
Doom
Trailer nogmaals gezien, al een paar keer inmiddels en hij blijft enorm vet. Het gaat ongetwijfeld een flop worden maar ik hoop zo op een keiharde hak en slachtwerk horror film. Kijk er echt enorm naar uit!
TheRisingSun
Inderdaad Doom, die trailer is erg vet om te zien, hoe lachwekkend het er soms ook uit ziet. Maar die beesten vind ik wel orgineel, wel freaky om te zien. Ik hoop ook op een lekker horrorfilmpje met waarschijnlijk ook wel een glimlach hier en daar.
Angrod_Pallanén
Het begin van die trailer was echt geweldig, verder een slechte en alles voorspellende spoiler-trailer.
SuperSideSwipe
Ziet eruit als meinig jaren 80 horrorfilm, met al die overdone groteske zwellingen, groene sappen en camerastandpunten uit het oogpunt van de monsters. Maar ben toch wel erg benieuwd wat ze ervan hebben gebrouwen.

Binnenkort in de bioscoop: horrorfilm 'Scream 7' te zien in IMAX

Haute Tension
Horror / Mystery, 2003

Village of the Damned
Sciencefiction / Horror, 1960
kleine stadmutanttransformatiemeteormeat buitenaards wezengeweldparasiteslugbodily dismemberment post-credits sceneduringcreditsstingerbody horror