• 9.377.091 stemmen

Met onder meer: Mark Wahlberg, Tyrese Gibson en André 3000

Gesproken taal: Spaans en Engels

Releasedatum: 13 oktober 2005

Plot Four Brothers

"They came home to bury mom... and her killer"

Nadat hun adoptiemoeder bij een winkeloverval is vermoord, komen de vier - zeer verschillende - Mercer-broers bij elkaar om de zaak in eigen handen te nemen. Als ze de moordenaar op het spoor komen, realiseren ze zich al gauw dat hun oude manier van zakendoen nieuwe gevolgen heeft.

Bobby Mercer

Angel Mercer

Jeremiah "Jerry" Mercer

Detective Fowler

Camille Mercer

avatar van eddiie89

eddiie89

Deze film is beter dan ik dacht. toen ik naar de bios ging dacht ik dat ik naar een hersenloze actiefilm ging. maar er gaat een best aardig verhaal achter schuil. Mark Wahlberg heb ik ooit slechter zien acteren. Andre Benjamin die niet veel acteerervaring heeft is niet altijd even overtuigend. Deze film is gewoon een beste wel sterke misdaaddrama met soms wat onzinnige actiescene's, maar dat mag de pret niet bederven

avatar van ASroma

ASroma

JustMe schreef:

heerlijke film

lekker schieten, actie, wraak ... Bem!!

goed lekker wegkijken...leuke personages, met een beetje humor erbij

3,5 ster

xxx

JustMe

mee eens, lekkere entertainment

avatar van jackie boy100

jackie boy100

deze film lijkt mij wel een coole actie film

avatar van buffy

buffy

heb de film nu meerdere keren gekeken en het is en blijft een te gekke film.

ZO ZOUDEN ER MEERDERE VAN MOETEN ZIJN !!!!!!!!

avatar van kango79

kango79

Ik heb eigenlijk niets toe te voegen, maar ik wilde toch (ook) vermelden dat het een lekkere wegkijk film is.

Het acteerwerk is niet altijd even top en (zeker het einde) is wel erg Amerikaans, maar toch een vermakelijke film.

avatar van stan

stan

Een hele goede actie film

avatar van $amir

$amir

$uperfilm ,, 5 sterren

avatar van jacksparrow

jacksparrow

Lekkere film. Orgineel verhaal, orginele karakters en orgingeel in beeld gebracht. Heb me er prima mee vermaakt !

avatar van Davidian

Davidian

Beetje een 13 in een dozijn film. maar het keek wel lekker weg, en zo'n actie film is zo eens in de week ook wel leuk.

2.5

avatar van Seal

Seal

Ik heb hem gekeken, vond het acteerwerk niet bijzonder, bekende acteurs, maar ze hebben er bij elkaar niet veel van gebakken. Jammer. 2 sterren voor deze film.

avatar van YuLaw16

YuLaw16

Haha! Deze film is zo slecht en cliche dat het geweldig wordt. De typische amerikaanse actie-film zoals ik ze het liefst zie. 4 van de 5!

avatar van Xodus

Xodus

Leuke film , veel geschiet veel gedonder 4 sterren

avatar van gantor

gantor

Een op wraakbeluste aktiefilm is altijd zeer te pruimen. Zo ook deze.

Er is een mooi evenwicht in de aktie en de rode lijn in het verhaal. Geen massa-overdondering van aktie, maar toch zeker voldoende en natuurlijk ook geen verhaallijn dat afdruipt van genialiteit. De film duurt 109 min, maar dat gevoel heb je zeker niet als de film zijn einde kent.

avatar van Ashwin

Ashwin

Goeie actiefilm heb er met plezier naar gekeken 3*

avatar van Wippetnose

Wippetnose

Ik hou normaal nooit echt van actiefilms, maar deze was voor mij prima te doen

avatar van bascritisch

bascritisch

Goeie actie en spannende film

ik heb genoten

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Een van de betere films in zijn genre van de laatste jaren. Vooral het acteerwerk van de vier broers vond ik erg goed. Andre Benjamin bewijst een multitalent te zijn in tegenstelling tot Wahlberg, die het wijselijk alleen nog bij acteren houdt .

Het samenspel tussen de broers zorgt in ieder geval voor een aantal erg leuke scene's en zowaar een emotioneel moment dat werkte.

De actie in deze film is ook erg goed. Goed te volgen en best intens en lekker lomp. De film ziet er ook goed uit en de soundtrack is lekker en de score goed. Dat het verhaal tegen het einde steeds standaarder wordt, er wat plotholes zijn en niet alles even realistisch is zie ik dan maar even door de vingers.

avatar van Diederik58

Diederik58

Een spannende actiefilm met ook nog de nodige humor en een tilkkeltje (melo)dramatrisch.

Prima acteerwerk van de heren.

Flitsende actiescenes.

Mooi gefilmd.

Kortom het kijken waard.

avatar van Tolkienfan

Tolkienfan

een heerlijke actiefilm met een goed verhaal. Prima geacteerd..

avatar van supremekid

supremekid

Echt een hele goeie aktiefilm om naar te kijken. ik heb het al een aantal keren gezien en ik zou er nog wel meerdere malen ernaar willen kijken. 4,5*

avatar van goldberg

goldberg

een top film met top akteurs ik heb in tijden niet zo een goede aktie film gezien ik vind dit een toppertje.

mijn stem een 5

Film kijkt lkkr weg, goede combinatie van humor en actie!

De "broers" zijn leuk op elkaar ingespeelt.

avatar van hannie84

hannie84

Vond hem wel aardig: goede actie en er zat ook nog wat humor en drama in maar ook niet heel erg bijzonder, 3 sterren

avatar van Riddick

Riddick

Ik vond het een Zeer vermakkelijke film...

Heb genoten van het verhaal, acteerprestaties en Camera werk... Zou hem eerst 3,5 geven maar heb toch besloten om er 4* van te maken.

Greetzz

avatar van kaketoe

kaketoe

Wat een vette film , Geen topper maar toch een zeer vermakelijke film. 3,5 *

avatar van airbus1

airbus1

Het was een goede film. Goed geacteerd vooral.

Maar toch mist de film nog net dat extratje dat de film helemaal een topper maakt.

3,5 sterren

avatar van tommygfk

tommygfk

Zeer goede film.

Weinig anders valt er over te zeggen...

avatar van tevelenco

tevelenco

Matige aktiefilm.

Met een nogal warrig en niet erg goed uitgewerkt verhaal.

En weinig overtuigende akteerprestaties.

Kortom ik vond hem niet zo best.

avatar van james_cameron

Redelijke aktiefilm, goed gemaakt en met mooi camerawerk. Begint wat gekunsteld en niet erg overtuigend (vooral die huilscene van Wahlberg is nogal nep), maar naarmate de intriges toenemen wordt het geheel een stuk beter.

avatar van renoow

renoow

Heb genoten van de film! ik hou wel van dit soort films, alleen erg jammer dat wederom de mooiste jongen doodgaat! 3,5*