• 9.376.783 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk / Frankrijk

Geregisseerd door: Guy Ritchie

Met onder meer: Jason Statham, Ray Liotta en André 3000

Plot Revolver

"Your mind will not accept a game this big."

Gokker en ex-croupier Jake Green wint tijdens een kaartspel van de plaatselijke casinobaas Macha, wat hem duur te staan zal komen. Om zijn vege lijf te redden gaat hij in op het aanbod van twee criminelen, Avi en Zach, die willen dat hij met hen meewerkt en in ruil daarvoor krijgt hij hun bescherming. Met z'n drieën weten ze de criminele bazen in Las Vegas telkens een hak te zetten, terwijl Jake in de tussentijd probeert te achterhalen wie hem zo beet heeft genomen dat hij hier uberhaupt aan meewerkt.

as

Nieuwe van Ritchie. Verhaal klinkt opzich interessant en als het aan meneer is gelegen zal het hopelijk weer een portie classy misdaad worden.

avatar van GerwinF

GerwinF

Jep alleen wordt het compleet anders dan Snatch en Lock, Stock.

"It is NOTHING like Snatch or Lock Stock. The title, 'Revolver' is very, very misleading in this respect. It has nothing to do with guns or gangs per se, although there are guns in the movie. There are also none of the trademark cool comic moments his fans love so much. The tone is just relentlessly dark."

avatar van D0N4LD

D0N4LD

Ik weet nu al bijna zeker dat dit een meesterlijke film gaat worden

avatar van sju

sju

Jammer dat het niet als Snatch of Lock Stock is... daar zat echt humor in, toch kijk ik er naar uit!

avatar van HiLL

HiLL

als de film zo goed is als het album

The Beatles - Revolver (1966) - MusicMeter.nl

avatar van Diesel

Diesel

Liotta doet mee en het verhaal klinkt best aardig.

M'n verwachtingen liggen niet al te hoog maar kijk hier wel naar uit.

avatar van SUPERSONIC

SUPERSONIC

ik hoop niet dat ik er te hoge verwachtingen van heb, ik denk stiekem van wel ghehehe ach ja kijk er gewoon naar uit. en jason statham rules ghehhehe hoe komt ie trouwens aan dat hele hele hele kleine rolletje in collateral? maar in iedergeval in lock stock ruleert ie, in snatch ruleert ie en in de transporter en italian job etc. ik mag die dude wel (does that sounds gay? cos I'm not!!!) ghehehe

avatar van R.

R.

Madonna's Role Cut From Film - By Husband

Madonna has been cut out of husband Guy Ritchie's latest movie - after shooting a cameo role as a female crime boss.

The blonde superstar, who endured scathing reviews for her cinematic collaboration with spouse Ritchie in 2002's Swept Away, flew to the Isle of Man last November (04) to film her appearance in gangster movie Revolver - but has failed to make the final edit.

A source says, "Perhaps Guy did not want Madonna's kiss of death on his latest movie, or perhaps he just decided the scene wasn't quite right, but either way Madonna does not make the final cut.

"She did fly to the Isle of Man and spent a lot of time on the set."

-------------

goed nieuws

R. schreef:

Madonna's Role Cut From Film - By Husband

"She did fly to the Isle of Man and spent a lot of time on the set."

-------------

goed nieuws

zeker goed nieuws.

ik hoop dat deze film net zo goed of beter dan Snatch wordt. Ik heb wel een hoop negatieve scriptreviews gelezen (wel behoorlijk oud allemaal dus misschien heeft hij het herschreven..?)

avatar van donnie B.

donnie B.

Gaat helaas nog wel even duren voordat we hem te zien krijgen. In Engeland staat ie gepland voor eind november....

zeker goed nieuws.

Er is nooit sprake van geweest dat Madge een rol kreeg in deze film.

Zelfs geen cameo. Betrouwbare Engelse krant 'The Sun' schreef dit naar aanleiding van een setbezoek en greep de kans om haar acteerkwaliteiten nogmaals te kleineren. Echter ben ik zeer benieuwd naar deze film die naar het schijnt een meer dramatische invalshoek heeft.

Pepito

Empire Magazine: "Not only does the film put Ritchie's surreal humour on a back-burner ("It's a lot more serious than my other movies"), there's also no truth in the rumours that Mrs Ritchie, aka Madonna, has a cameo.

"No, she's not in it," he insists.

So the stories are made up? "Completely made up." He laughs. "That's rare, isn't it?

avatar van R.

R.

Eind november???? Dat is klote, ik ben namelijk erg benieuwd naar deze film. Snatch & lock stock staan toch wel bovenaan mijn top10lijstje. Al schijnt revolver compleet anders te worden dan snatch en lockstock...

Jonathan Crane

Ik zou alvast een trailer willen zien.

as

Dat is me wel het geweertje.

Jonathan Crane

zeker. 40 cm moordend staal.

Jonathan Crane

officiele site met trailer.

as

Niet veel te zien maar ziet er aardig uit.

feanaro surion

Ziet er leuk uit maar dit is wel 1 van de meest nietszeggende trailers(is trouwens gewoon een teaser) van de afgelopen tijd. En het beeld dat bedoelt was als breedbeelt is helemaal uitgerekt.

avatar van Flipman

Flipman

Trailer nog niet gezien, maar de Film heeft wéér Jason Statham in één van de HoofdRollen. Ben ik wel Blij om, ik mag die gast wel !

avatar van sju

sju

trailer is iig veelbelovend (is natuurlijk ook de bedoeling van trailers...)

avatar van Flipman

Flipman

Trailer ziet er inderdaad veelbelovend uit! Lijkt niet teveel op "Lock, Stock &Two Smoking Barrels" of "Snatch"!

avatar van Phil Leotardo

Phil Leotardo

Ray Liotta weer in een film. Ben erg benieuwd, trailer zag er goed uit. Klein beetje in de sfeer van "Casino".

avatar van Brooklyn

Brooklyn

die stem kan verwijderd worden neem ik aan...

feanaro surion

Trailer ziet er goed uit.

Pepito

The film list for the Toronto Film Festival was published today and Guy's film Revolver receives it's world premiere as a Gala Presentation at the festival on Sunday 11 September.

- > Er is ook een nieuwe officele poster:

feanaro surion

Wel grappige poster opzich...