Genre: Actie / Drama
Geregisseerd door: Menahem Golan
Met onder meer: Sylvester Stallone, Robert Loggia en Susan Blakely
Releasedatum: 9 april 1987
Plot Over the Top
"Some fight for money... Some fight for glory... He's fighting for his son's love."
Ze zijn gescheiden maar nu haalt hij hun zoon van de militaire school om wat meer tijd aan hem te besteden. De moeder is ziek en wil dat ze elkaar beter leren kennen, maar haar vader wil niet dat zijn kleinkind in een wereld van trucks en armdrukken in competitieverband komt.
Lincoln Hawk
Announcer
Collins
Smasher
Redlop
Over de rand. Zelfs in 1987 al fout. Armwrestling- truckers-en linedance circuit.
mikey
Mijn moeder vertelde me vroeger dat dat zoontje van hem eigenlijk een meisje was, omdat ze geen 'geschikte' jongen konden vinden.
T.O.
Dat zoontje van Sly in deze film behoort denk ik wel tot de meest irritante filmkarakters ooit...
SuperSideSwipe
Leuke Stallone Film die zeker niet in de flop 100 thuishoort!
Gewoon een prima actiefilm!
3,0
dimitrie
hoi best wel een leuke film is toch een goede acteur als je van hem houdt
as
deze film hoort niet in de flop 100!!!
RichenFem

zucht .... en waarom dan wel volgens mnr
as
Als we het toch over prul hebben dan slaat deze film alles. Menahem Golan is een van de slechtste regisseurs ooit die de film wereld heeft mee mogen maken. Het verhaal wordt je beroerd van, zo oversentimenteel en de plank duidelijk misslaand. Stallone loopt rond als een zombie met zijn petje scheef. Van de dialogen die de mond uitgespuwd worden zou een kleuter nog een doodschrik krijgen. De enige die er nog wat uitspringt is Loggia. Maar die vraagt zich volgens mij ook af wat hij doet in zulke ongeinspireerde rommel.
En nu jij graag met wat onderbouwing in plaats van alles 5 of een 1/2 *en te geven.
mikey
Van mij hoeft hij er ook niet in. Er zijn 10duizenden irritantere films gemaakt. Deze is toch wel aandoenlijk
mikey
Nou ik zag hem laatst maar moest na een uur kijken de kroeg in, daar heb ik toen zo van gebaald. Ik vond het opeens een heerlijk filmpje om te zien, en dat rare zoontje van hem...
D-ark
Wat een idoot verhaal en stallone kan nog steeds niet acteren en ik hou niet van trucks bagger met een grote g.
0,5
film_kaza
ik vond hem wel vermakelijk. als ik een persoonlijke flop 10 kon maken dan zou deze er niet tussen zitten.
kiekeboe
ik ben een fan van stallone en heb hem gezien de film , geef er toch 3 sterren voor ; prachtig drama.
the spies
Ik kan er wel veel woorden over vuil maken, maar de titel zegt natuurlijk alles al. Toch is ie te gek, maar ik ben dan natuurlijk ook Stallone fan hè.
Waku
Behoorlijk nadeel van deze film is dat Stallone tracht om meer gevoel te leggen in zijn rol als truckchauffeur die wanhopig de voogdij over zijn zoontje wil krijgen.
ECHT acteren ligt de man nu eenmaal niet, behalve in Rocky 1 dan. Rode draad is het armworstelen.
De film is eenvoudig maar zeker goed vermaak.
Laat dat maar aan Stallone over.
Stallion
Vermakelijke film. Hij kijkt lekker weg. Niet echt speciaal, maar het is weer eens iets anders. 2.5
angiie
super film, vooral dat met zijn zoontje enzo..
muziek past er ook super bij..
echt een power film;)
al_pacinO
Een leuke film is weer is iets anders
Het jongetje irriteert me wel maar dat is al weer over als je de spieren van stallone ziet whaha
Deze soort films zie je niet vaak en daardoor
EEn 3.0* voor stallone
lowhusky
goeie film, wel een paar rotmomenten 3*
Ik verhoog hem naar 3,5. Deze film was vroeger erg speciaal voor mij enzo. Dus genoeg redenen om mijn stem te verhogen.
black_shadow
Deze film lijkt me wel leuk om er eens naar te kijken, Stallone was toch wel één van de aktiehelden die echt wel kon akteren, kijk maar naar Rocky.
Over The Top vind ik ook niet slecht die armworstelwedstrijden zijn wel eens de moeite om naar te kijken.
Salto
Mensen zien het gewoon als gewoonte om elke film met Stallone omlaag te halen alsof zij het veel beter kunnen. Het is een top acteur/regisseur/writer/producer.... Kvind dat die 'slashes' alles zeggen.
Wat Stallone heeft bereikt in de filmwereld zullen veel grote acteurs nooit bereiken... ook al gaan ze nog 50 jaar door.
blisteringdude
Ik vond het geen slechte film, Sly acteert best goed. Welliswaar geen superfilm maar zeker een 3.0 waard!
markie1978
De titel zegt het al deze film is "over the top" een echte bagger film niet leuk en niet goed, met een slecht actuer als Sylvester Stalone wordt de film ook niet erg beter door.
merijn82
- 1931 berichten
Wat hij allemaal bereikt heeft en dat hij het gemaakt heeft in filmland...Dat staat niet ter discussie. Feit blijft wel dat de beste man gewoon niet kan acteren! Toch best belangrijk als je acteur bent!

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

CBGB
Drama / Muziek, 2013

Polytechnique
Drama / Misdaad, 2009
sportbad father-in-law rondritvrachtwagenchauffeurarm wrestling vader-zoon-relatiefather and son relationship