Genre: Actie / Drama
Geregisseerd door: Menahem Golan
Met onder meer: Sylvester Stallone, Robert Loggia en Susan Blakely
Releasedatum: 9 april 1987
Plot Over the Top
"Some fight for money... Some fight for glory... He's fighting for his son's love."
Ze zijn gescheiden maar nu haalt hij hun zoon van de militaire school om wat meer tijd aan hem te besteden. De moeder is ziek en wil dat ze elkaar beter leren kennen, maar haar vader wil niet dat zijn kleinkind in een wereld van trucks en armdrukken in competitieverband komt.
Lincoln Hawk
Announcer
Collins
Smasher
yarakhasan
De jongen die erin speelt maakt die film alleen nog erger, hij was zo slecht
roda
vond dit toch een zeer onderhoudende film, en die jongen vond ik niet eens zo slecht acteren, stallone op bepaalde momenten wel.
3.5 sterren.
John Doe
Check die reclame poster, alle goede tot zeer goede Sylvester St. films, maar wat wordt het spannendste gevecht, juist: Over The Top
Derkje
Samen met Lock up de betere slechte film met Stallone. Het jongetje kon ook naar mijn mening niet zo heel erg goed acteren, maar zo slecht is ie nou ook niet. Van de regisseur hebben we slechtere films gezien. Alhoewel alles SUPER voorspelbaar is, toch leuk met 3 sterren!
U-96
- 2076 stemmen
Ik kan niet ontkennen dat dit een slechte film is... De toevalligheden houden maar niet op... Desondanks vond ik dat Sylvester Stallone het nog leuk maakte, en in het geheel vond ik de film vermakelijk... En daar gaat het bij mij om...
***
SSeagal
Geinige film kan ik mij herrinneren, inderdaad stukje jeugdsentiment. **1/2
Tara
Ja deze film heeft wel wat, zeker als je een jaar of 12 bent. Ik vond het een stoere film.
Verhaal is natuurlijk een beetje slap, maar wel vermakelijk
Captain Pervert
Die Tjalling van de Bos achtige gasten die motorolie drinken enzo, hilarische shit gewoon.
gemaster
Hahaha. Tjalling van de Bosch. Dat doet me altijd denken aan die gast van Bloodsport. Zit die ook in deze film?
Captain Pervert
Hehe, die Harley Davidson gast? Die het ziekenhuis in wordt getrapt door mijn ultieme held; Bolo Yeung? Nee. Heb het even nagekeken. Maar hij zou niet misstaan in deze film
boondock
Ik weet nog dat ik hem vroeger erg goed vond, maar dat kan ook door mijn jeugdsentiment voor Sly
93.9
als je een jaar of 9 ben is het natuurlijk een stoere film, maar als je volwassen bent........
nee, volgende!!
markpennings
over the flop, echt een slechte film, maar ja wat wil je met sylvester stalone. Hij heeft een iq van 70.
boondock
dat zegt niet zo heel veel toch, om goed te kunnen acteren heb je geen hoog iq nodig..
t_v_b
Lol! misschien begrijpt hij z'n eigen films niet
Diesel
Hoe dan ook, hij is miljonair..
Jij niet.
D'r zijn wel meer leeghoofden miljonair, dus zo moeilijk is het blijkbaar niet...
Redlop
Ik hoorde net op de televisie Vanessa uitleggen dat er wel degelijk een verband is tussen intelligentie en rijk zijn:
Ik heb met mijn twee handen altijd hard gewerkt en verder heb ik een flinke dosis hersens gebruikt.
Dus die vlieger gaat kennelijk wel op...
SOLDIERS89
ben ooit gek geweest op deze film (bloos)
als kind van 10 jaar had ik dit een 4 gegeven

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Rocky

CBGB
Drama / Muziek, 2013

Polytechnique
Drama / Misdaad, 2009
sportbad father-in-law rondritvrachtwagenchauffeurarm wrestling vader-zoon-relatiefather and son relationship