Genre: Actie / Drama
Geregisseerd door: Menahem Golan
Met onder meer: Sylvester Stallone, Robert Loggia en Susan Blakely
Releasedatum: 9 april 1987
Plot Over the Top
"Some fight for money... Some fight for glory... He's fighting for his son's love."
Ze zijn gescheiden maar nu haalt hij hun zoon van de militaire school om wat meer tijd aan hem te besteden. De moeder is ziek en wil dat ze elkaar beter leren kennen, maar haar vader wil niet dat zijn kleinkind in een wereld van trucks en armdrukken in competitieverband komt.
Lincoln Hawk
Announcer
Collins
Smasher
hinse
over the flop, echt een slechte film, maar ja wat wil je met sylvester stalone. Hij heeft een iq van 70.
Pardon? Sly heeft een IQ van 144 hoor.
hinse
Het imago van Stallone doet zijn werkelijke aard ook geen eer aan. Met een IQ van 141 kan hij moeilijk worden omschreven als een gespierde sul.
Voor de luie mensen.
De brons is weliswaar Discovery, maar wellicht betrouwbaarder dan markpennings.
De GeuS
Met zo'n IQ zou ie allang een briljant regisseur zijn geweest
Hmm, onderbouw eens waarom....
Jordy
Sylvester Stallone, een groot acteur die heeft ontzettend veel geleerd van die mensen die daar in Tibet wonen... Die kan die concentratiepunten bij zichzelf op zoeken... Als jij je grote teen beweegt dat je het hier achter in je anushol voelt....
boondock
Hij kan toch ook vanuit stilstand 20 meter de lucht in springen..?
as
Ik dacht dat het hoge IQ van Stallone inmiddels wel bekend was. Blijkbaar niet.
hinse
Ik dacht dat het hoge IQ van Stallone inmiddels wel bekend was. Blijkbaar niet.
Helaas ja. Ik kan me al die reacties echter wel goed voorstellen, aangezien Sly veelal de verkeerde rollen heeft gekozen en zijn uitspraak niet optimaal is (door die tang bij z'n geboorte), waardoor hij niet zo snugger kan overkomen. Tijdens recente interviews op tv/radio praat hij echter heel professioneel over zijn beroep, hij is echt niet dom ofzo.
mikey
(door die tang bij z'n geboorte),
Is dit echt waar?
Trucker ontvoert zijn zoontje en introduceert hem in het wereldje van het armpjeworstelen en snelwegrestaurants. In nederland werd deze sport (?) een rage dankzij deze eeeh film. Vond rocko 4 zelfs beter. 0,5.
Is dit echt waar?
Ja dat is waar. Over the top is overigens sinds kort in Nederland te koop op dvd
Purmerend
Sylvester Stallone is misschien niet de slimste, maar wel een acteur met een uitstraling.
mikey
ja maar dat komt door die tang bij zijn geboorte!
nickvanzutphen
ik vond het opzich nog niet zo'n heel slechte film , maar dat jongetje vond ik wel zo'n irritant ventje, ik kon op het begin nog niet eens zien of het nou een jongen of een meisje was
savi_7
Stallone is echt matig in bijna al zijn films bijhalve rocky 1 en rocky 2 ondanks dat rocky een erg dom personage is
roda
gisteren weer eens gekeken, half sterretje er van af, naar 3.5*, absoluut geen slechte film nog altijd, beter dan menig prul wat in de top 100 staat (zie Fight Club etc).
acteerwerk is wel ok hier, goeie muziek en gewoon een hoog entertainment gehalte deze film.
as
jpglaarh
Hij mag dan wel een IQ van 140 hebben, maar hij weet totaal niet hoe het te gebruiken. Wat een verschrikkelijke film!
Redlop
Hij mag dan wel een IQ van 140 hebben
Het zegt meer over het fenomeen IQ-test dan over intelligentie. Niet in cijfers te vangen begrip lijkt me. Ik waag me dan ook niet aan een IQ-test
gemaster
Een kulargument van mensen die ooit een keer een lage score hebben gehaald
erwku
Ik was deze film echt totaal; vergeten! En niet voor nix, dit is een film die je echt snel MOET vergeten.
Nu ik hem hier zag staan bedenk ik me dat dit misschien wel een van de slechtste films allertijden is!
Doom
Haha, wat een film...
Ga geen uiterst lange analyse schrijven hiervoor ofzo , deze film is gewoon niks en staat terrecht in de flop 100.
1 *.
HeatWave
Vreselijk gedateerde film.
Waar Rambo, ondanks ook erg gedateerd, nog steeds wel leuk is om naar te kijken, is deze film anno 2005 bijna niet meer om aan te zien.
Het zit bijna al tegen het randje van de catagorie 'fout' aan.
Althans dat vind ik dan.

Heb jij de Netflix-docu 'The Man With 1000 Kids' al gezien? 'Maag draaide om'

CBGB
Drama / Muziek, 2013

Polytechnique
Drama / Misdaad, 2009
sportbad father-in-law rondritvrachtwagenchauffeurarm wrestling vader-zoon-relatiefather and son relationship