Genre: Actie / Thriller
Gesproken taal: Engels en Latijn
Releasedatum: 14 augustus 1997
Bekijk via Disney+
Plot Face/Off
"In order to trap him, he must become him."
Sean Archer (Travolta) is een politieman die al jaren op Castor Troy (Cage) jaagt. Bij een confrontatie wordt Troy bijna fataal gewond en raakt in een coma. Archer komt erachter dat Troy ergens een bom heeft verstopt en alleen Troy en zijn broer (die in de gevangenis zit) weten waar. Archer laat een paar doctoren zijn gezicht verwisselen voor dat van Troy, zodat hij in de gevangenis kan infiltreren en de info van Troy's broer kan krijgen. Ondertussen ontwaakt de echte Troy uit zijn coma en neemt met het gezicht van Archer diens leven over. In een race tegen de klok moet Archer de bom zien te vinden en ondertussen Troy ervan weerhouden iedereen te vermoorden die van hun wisseltruc weet.
- Trailer (YouTube)
Dietrich Hassler
Victor Lazarro
Dr. Malcolm Walsh
Prison Guard Walton
Zeer goeie film, die volgens mij in 7 jaar Hollywood actioncrap niet meer geëvenaard is.
Flitsende actiescenes en een leuk concept, da's wat deze film maken. Minpuntjes zijn Travolta, wat slechte melodramatische momenten en zoals velen al aanhaalden het idiote slot. Gelukkig kan dit de pret niet al te veel drukken. Stijlvolle slomos, lekker rauw (cannon fodder sterft leuk en talrijk) en een paar heerlijk gestileerde actiescenes (oa de kerkscene en de spiegelscene). Vooral dat rauwe ontbreekt wel eens in de huidige films.
Topvermaak, geloofwaardig of niet. 4*
thunderball
Fantastische actiefilm, de enige echt goede Amerikaanse film van Woo (geef die man nou eens wat betere scripts!).
Cage en Travolta zijn aan elkaar gewaagd en hebben er allebei duidelijk zin in!
Verhaal is feitelijk compleet gestoord, maar wanneer je dat even vergeet en er in meegaat heb je een werkelijk fantastische film!
Mooie muziek ook en bij de allerlaatse scene krijg ik altijd tranen in mijn ogen (Ja, ik ben een watje, maar ik kan het hebben, want ik ben cool!)
Misschien wel de beste actiefilm van de laatste 10, 15 jaar!
5 sterren!
Fran
- 1953 berichten
Vooral John Travolta was echt goed in deze film ! Deze film zakte geen moment in. Iedere minuut was spannend !
Shinobi
Meesterlijke John Woo film om te zien. Hoe mensen tegen je doen als je niet de persoon bent die je zegt te zijn enz. Verder zit de actie goed in elkaar, Nicholas en Travolta acteren meesterlijk en de dialogen zijn ook goed. Eén van de scènes die mij is bijgebleven is dat Sean's dochter gaat stappen en dat Troy aan haar vraagt of ze bescherming bij zich heeft en dan laat hij haar een mes zien die ze moet meenemen als bescherming
Ik geef 'm 4, 5 sterren.
The One Ring
Verrassend goede film van Woo. Sterker nog: dit is een van de beste actiefilms die ik tot nu toe zag. Het interessante uitgangspunt wordt daadwerkelijk goed gebruikt, de film bevat veel spanning, Travolta en Cage spelen heerlijk en nemen hun rollen gelukkig niet al te serieus. Leuk om ook eens een Woo-film te zien waarin de vrouwen meer doen dan alleen maar krijsen. Daar werd ik in andere films van hem helemaal gek van. Ik vind dit de beste film van hem, al moet ik Lashou Shentan nog zien.
Alleen slaat het nergens op dat Travolta niet tegen ze baas mocht zeggen dat hij zijn uiterlijk veranderde. Er wordt niet eens gezegd waarom dit niet mocht. Natuurlijk komt veel spanning voort uit het feit dat niemand van de gedaantewisseling weet, maar een logische verklaring was leuk geweest.
Maar verder topvermaak. Jammer dat actiefilms niet vaker zo goed uitgewerkt worden.
otherfool
Superbe actiefilm behorend tot de besten van de jaren '90 in het genre. Cage en Travolta zijn beide in supervorm in dit onzalig onlogische maar oh zo vermakelijke verhaaltje dat van begin tot eind weet te boeien. Gewoonweg een aanrader.
4*.
Sportingerke
Na "Lord of war" de tweede Cage-film die ik dit weekend bekeken heb.
In tegenstelling tot Lord of war heeft deze me echter veel minder kunnen boeien. Slecht was de film zeker niet, hoewel ik eerst wat tijd nodig had om over de onwaarschijnlijke premisse heen te komen (wisselen van gezichten waarna iedereen die daarvan afweet vermoord wordt).
Eens een beetje verder in de film lukte dit erg goed mede dankzij de acteerprestaties van zowel Travolta als Cage die er zeker mogen zijn.
Jammer genoeg duurde de film iets te lang naar mijn zin, waardoor ik ondanks de regelmatige actiemomenten (waarbij de nodige clichés (alle slechteriken behalve de super evil sterven direct in het vuurgevecht in de kerk; bij het schieten van Travolta op Cage mist hij telkens, maar als hij de agenten op de boot onder vuur neemt schiet hij ze allemaal met een minimum aan kogels neer) en de obligate achtervolging aan bod komen) bij wijlen een beetje verveeld was. Pluspunt vond ik dan weer de hightech gevangenis en alle gebeurtenissen die er rond hingen (ik blijf hierbij berust vaag zodat ik de spoilertekens niet telkens moet gebruiken
). Lijkt me trouwens leuk om zulke gevangenissen in reallife in te voeren...
Een ietwat melig einde, maar over het algemeen viel de film wel mee. Een echte hoogschieter was het echter niet.
Mooie en goede actie film met een uitstekende spelende John Travolta en Nicolas Cage. Verhaal zit prima in elkaar en de actie vliegt van het scherm. De film bevat ook veel grappige momenten.
Gina Gershon vond ik best appetijtelijk uitzien in deze film
Zo, eindelijk heb ik Face Off gezien, een film die ik eigenlijk al veel eerder had moeten zien maar waar het nooit van kwam. Spijtig, want ik heb al die jaren daarmee een goede film gemist.
Ik heb echt met veel plezier naar deze film gekeken. De film verveelde door zijn originele (doch wel erg ongeloofwaardige) verhaal en de vele actiemomenten nooit. Hoe verzin je het eigenlijk? De cop en de crimineel krijgen elkaars gezicht en moeten jacht op elkaar maken. Ik vond het erg sterk gevonden, al is het natuurlijk verre van realistisch. Maar het is allemaal wel fantastisch weergegeven. Toen men het gezicht bij Travolta eraf laserde bij de operatie...best ranzig als je er goed over na denkt. Maar wel gaaf gedaan.
De film wilt een combinatie tussen een thriller en een actiefilm zijn, maar eigenlijk is het na een half uur gewoon een pure actiefilm in een thriller sfeertje. Er worden non stop actiemomenten voorgeschoteld die er bijzonder goed uitzien. Niet gek met John Woo als regisseur uiteraard. Hij laat in deze film wederom enkele flisende scene's zien die er mooi uitzien.
Tussen alle actie door werkt men toe naar een climax en uiteraard is op het einde iedereen aanwezig voor de showdown. Ik moet zeggen dat de originaliteit later in de film een stuk minder werd dan in het begin. Niet dat het me stoorde, verre van, maar het werd wat voorspelbaarder.
Nicolas Cage en John Travolta zetten erg sterke rollen neer. Ik vond Cage wel duidelijk de beste van de 2, maar beide rollen mochten er zijn. Ik vond het sowieso van beiden 1 van de beste filmrollen uit hun carriere. Ze hebben beiden ook een aantal mindere films op hun naam.
Wat ik wel als punt van kritiek heb op het plot: Op een gegeven moment bezoekt Castor met Seans gezicht de gevangenis waar hij vast zit en laat met een krant zien dat hij alle mensen vermoord heeft die wisten van het plan. Nou vraag ik me 2 dingen af. Hoe wist hij wie allemaal van het plan wisten, aangezien hij in coma lag? En nog gekker, hoe kan het dat niemand na gaat denken na de moordaanslagen daar? Er zijn denk ik maar een beperkt aantal mensen die toegang tot die afdeling hebben. Niemand ziet de gegijzelde dokter binnenkomen? Niemand gaat nadenken of er op die afdeling misschien een gedaanteverwisseling plaats heeft gevonden? Het kan zijn dat ik wat heb gemist, maar dat moment viel me op. Maakt verder niet uit, het doet niks af van de prima film.
sinterklaas
Toch maar weer eens herzien omdat ik toch vond dat ik hem als actiefan een te lage cijfer heb gegeven. Hij was bij de tweede kijkbeurt toch beter geworden. Over de actiescenes was ik zowiezo over te spreken en over de prachtige rollen van Cage en Travolta. Alleen hikte ik toendertijd een beetje aan tegen die ellenlange saaiheid in de middenstukken. Maargoed, verhoog me stem nu naar 4,0*
Vinokourov
De heren Travolta en Cage behoren niet bepaald tot mijn favo rijtje acteurs. Toch wilde ik me wel wagen aan deze film aangezien het concept van hoofdverwisseling toch wel hip is. Afgezien van de verder gedateerde SF-elementen (bijv. magnetische schoenen om gevangen in de gaten te houden
?) was het een alleraardigst actiespektakel. Jammer weer van dat hoge drama-gehalte op het laatst, dat verpest een hoop.
®Tc
Meesterwerk van John Woo.
Lang geleden dat er zo een actiefilm me nog kon bekoren, hier is werkelijk alles zeer goed.
Zeer goed concept: Het idee over z'n operatie is op zichzelf al een beetje creepy, maar als het dan schitterend uitgewerkt is dan is het dat helemaal. Zeer veel spanning door het plot al ontwijkt Troy wel ietsje te snel uit zijn coma.
Zeer goede actie: John Woo is op Hong-Kong niveau. Zalige schietscènes en zalige vechtscènes gepaard met veel spanning. Een waar genot voor de actieliefhebber.
Zeer goed visueel: Woo is echt wel geniaal met de camera: Zeer mooie shots afgewisseld met zeer snelle actiescènes met ook ruimte voor dramatiek (misschien wel iets te cliché). De vliegende kogels in slome-motion waren prachtig.
En dan zijn er nog de meer dan degelijke acteerprestaties. Eerst wat men twijfels bij Nicolas Cage maar hij blijkt de ster van de show. Ook goed werk van John Travolta en de 3 vrouwelijke bijrollen. Alessandro Nivola kon me minder bekoren.
Niveath
Film gered door de originele wisseltruc en door het sublieme spel van Travolta en Cage. Verder een hoop sentimenteel gedoe (het einde)waar ik helemaal niet op zit te wachten als ik zulke films kijk.
Goeie actiescenes maar nergens echt bijzonder.
coldheaven
Lekkere actiefilm waarin voor miljoenen dollars de lucht in wordt geblazen
Cage vind ik, naast Con Air, één van z'n beste rollen vertolken in Face/Off; hij zet veel beter de rol neer van psychopaat dan dat ie als één of andere droogkloot schatten gaat zoeken en zich ook nog veel te serieus neemt. Travolta vertolkt een personage waar geen hoogwaardig acteerwerk voor nodig is, maar desalniettemin toch vermakelijk om naar te kijken. De twee zijn ook goed op elkaar ingespeeld en het hele "ik neem je hele leven over met jouw gezicht"-aspect was naar behoren uitgewerkt. Met een paar geweldige scenes zoals een jailbreak en een shoot-out, een perfecte film voor de vrijdagavond.
Montorsi
De vorige keer na een kwartier in slaap gevallen, gisteravond lukte het wat beter, maar echt makkelijk om wakker te blijven was het niet.
De slowmotions vallen toch het meeste op, John Woo wil iets te graag zijn handtekening op de film zetten en daardoor wordt het wat kolderiek elke keer weer die slowmotions te moeten terugzien. Ach wat zou het, de man heeft een stokpaardje he..
Oppervlakkig en summier verhaal, dat buiten het gegeven helemaal niets te bieden heeft. Moet het van de actie hebben en doet het daarin dan wel weer aardig, maar kan me er gewoon niet genoeg voor interesseren. Nicolas Cage was weer een regelrechte ramp, Travolta acteert naar behoren.
Grootste minpunt was toch wel de belachelijk slechte muziek in de actiescenes, wat een kwelling zeg. Hoe weinig inspiratie kun je hebben, elke keer weer dezelfde soort typische composities. Belabberd.
2* voor de actiescenes, zoals wel duidelijk is het enige wat de film te bieden heeft.
Prima actiefilm van Woo, met uitstekende actiescènes en een op het oog ongeloofwaardig verhaal, wat door de heren Travolta en Cage zo gebracht wordt, dat je er nog haast in gaat geloven. Het knappe aan deze film zit hem niet alleen in de zeer goed in beeld gebrachte actie scènes, maar ook in het feit dat zowel Cage als Travolta zeer overtuigend de goede en de slechterik neerzetten. Waar het in de Hongkongfilms van Woo die ik tot nu toe gezien heb aan ontbreekt is spanning en ook dat element is juist in deze film wel aanwezig, doordat ook het drama element in deze film heel aardig is uitgewerkt. Het blijft daarom een zeer vermakelijke film, die van de vier keer dat ik deze nu gezien heb, tot nu toe nog steeds niet heeft verveeld.
schram101
Stoere film! Het acteerwerk is geweldig te noemen! Hoewel de film een ijzersterk eerste deel had zwakte hij in de laatste gedeeltes wat af richting (vooral qua actie dan) een James Bond movie, maar dat moch niet echt baten.
Heb ook zeker kunnen lachen om een aantal scenes en de toevalligheden waar je in eerste instantie niet aan denkt.
De special effects zijn ook mooi, ondankt dat de film al meer dan 10 jaar oud is.
Met 3,5* gewoon een aanrader!
Woo's beste Hollywood film blijft keurig in balans, kent veel spanning, mooi camerawerk, een goed verhaal en een sterke cast. Met een superieure Travolta. Face/Off is zeer goed.
Net herzien, en ik moet zeggen toch een kleine teleurstelling. Halfje eraf dus. De coolness blijkt minder goed bestand tegen de tand des tijds. Al moet ook gezegd dat dit nog steeds een puik actiefilmpje is met een uitstekende Travolta en Cage.
Goed.
Tharoy
Het is gewoon een heel erg leuke film om te kijken. Je wordt gauw meegezogen in het verhaal. Verstand op nul zetten, en gaan maar!
De acteerprestaties zijn erg goed. Travolta speelde een geniale rol, hij kon Cage/Troy erg goed imiteren. Het verhaal is niet heel erg diepgaand, maar wel duidelijk en makkelijk te volgen(de doelgroep van deze film is natuurlijk heel groot). De actiescènes zijn erg leuk om te kijken. Vooral het gebruik van slow-motion is echt geslaagd.
Nee, sinds tijden heb ik niet meer zo'n goed uitgevoerde actiefilm gezien.
Zandkuiken
Je suspension of disbelief wordt toch wel gewéldig op de proef gesteld. Ik lees hier vaak dat Face/Off "niet echt geloofwaardig" is, maar het idee van de gezichtswissel is zódanig van de pot gerukt dat de film me eigenlijk al heel vlug kwijt was. Het gezicht wordt hier beschouwd als een vast geheel dat je los kan halen van iemands hoofd, en dat wordt ook zo in beeld gebracht. Dan lees ik hier commentaren dat Woo de werkelijkheid voor was aangezien er nu ook gezichtstransplantaties worden gedaan, maar da's een compleet ander procedé.
Nu kan ik best wel meegaan in de realiteit van een film, maar de manier waarop de gezichten worden weggelaserd, als betroffen het maskers, werkt volgens mij enkel in een prent voor peuters. Het vloekt zodanig met mijn eigen beeld dat ik er op geen enkel moment dan ook maar een klein beetje kan in meegaan.
Maar goed, er passeren uiteraard een aantal stijlvol in beeld gebrachte scènes in Face/Off en ook vind ik Travolta als Castor Troy best grappig. Cage daarentegen gaat in het eerste deel zó ver over the top dat het bijna schrijnend wordt.
Heel veel kritiek dus en 'k zie deze Woo dan ook als een onwaarschijnlijk "foute" film. Maar omdat er toch wat te lachen valt en er best enkele mooie shots inzitten, toch nog (een gevleide) 2,5*.
Dutchero
Harde maar toch stijlvolle actiethriller.
En dat is een knappe combinatie. Deze film heeft het en ik heb er van genoten. Waar Woo in Hard-Boiled vooral zijn talent voor actie tentoon stelt, laat hij hier zien dat hij meer kan. Het idee van de wisseltruck is simpel, maar toch origineel en het levert een prima film op.
Het plot is dus origineel, en de makers fantaseren er lekker op los. Perfecte gezichtswissel in een minuut of vijf, gevangenissen waar de gevangenen met metalen laarzen op magnetische vloeren lopen. Natuurlijk is het niet realistisch, maar dat is nooit het doel geweest. Het is puur (veelal luchtig) vermaak en het levert in ieder geval een hoop leuke scènes op. Leuk in de zin van goede actie, waar ik zo op terugkom, maar ook goed gevonden symboliek. Die spiegelscene vond ik bijvoorbeeld erg sterk. Verder heb ik om een handvol scènes echt gelachen, vooral Castor Troy die als familieman aan de slag gaat. Leverde een aantal hilarische momenten op.
De clash met Sean Archer is waar deze film op drijft en het leidt tot een aantal magnifieke actiescenes. Hoewel Woo een aantal trucs uit zijn Hard Boiled copy-paste zijn ze toch verfrissend en anders dan wat je meestal voorgeschoteld krijgt. De shoot-out bij die begrafenis is heerlijk. Ook een compliment voor het geluid, wat echt meesterlijk is, al ben ik bang dat de politie binnenkort voor de deur staat
. Wat ook opvalt in deze film is de on-Hollywoodse hardheid, heel het Troy personage (FBI agente door dr kop knallen en je schouders ophalen: onbetaalbaar) al heeft Woo het weleens bonter gemaakt. Enig minpuntje aan de actie in deze film is de hoeveelheid, het had van mij wel iets meer gemogen.
Het acteerwerk is voortreffelijk. Castor Troy, de zwaar gestoorde crimineel vond ik sowieso een heerlijk personage. Heerlijk zo'n psychoot die alles doet waar hij zin in heeft. Cage, ik zeg hier vaak op MM dat hij niet zo hoog in mijn achting staat, maar misschien moet ik dat standpunt maar is herzien want de laatste vier films die ik van hem zag was hij wel erg sterk. Waaronder dus deze. Hoe hij Castor Troy aan het begin van de film neerzet; heerlijk. Ook als Archer met Troy gezicht doet hij het overtuigend. De scene waarin hij Castor Troy vermoord, waarbij hij uit het diepst van zijn hart DIE!!! roept vond ik erg indrukwekkend gespeeld. Opvallend, omdat ik Cage vaak minder vind in heftig emotionele scenes. Travolta was redelijk goed op dreef, vooral als sarcastische Castor Troy.
Het enige wat ik minder vond waren de verplichte sentimentele scenes (waaronder het einde). Zo onnodig en een tikkeltje irritant is het wel. Toch mijdt Woo veel Hollywood cliché's, zoals bijvoorbeeld het eerder genoemde karakter van de bad guy.
Ik kan met recht zeggen dat ik met genoten heb van deze film. Iets minder dan Hard Boiled qua actie, maar de rest vergoedt veel. Vooral Castor Troy
BjornH
Ik vond het een zeer vermakelijke film, die naar mijn gevoel echter net iets onderdoet voor Hard-Boiled.
Het plot van de wisselstruc is erg origineel en verfrissend. Daarnaast zijn de acteerprestaties van Cage en Travolta gewoon goed en zijn de actiescenes erg vermakelijk, hoewel ik me af en toe stoorde aan teveel en te overdreven koprolletjes.
Daarom zit ik eigenlijk meer tegen de 3.7* aan.....Maar aangezien dat niet te kiezen valt ga ik 2/10 omlaag en geef ik een 3.5
DeCol
Ik dacht dat ik deze al eens gezien had, maar dat was dus niet zo. Vandaag dus voor het eerst bekeken en het was een fijne zit.
Face/off is voor mij gelijkwaardig aan Hard Boiled. Qua actie komt het erg overeen, enkel hier minder aanwezig. Face/off heeft dan wel een goed verhaal. En soms moest ik weer lachen om de over the top actie. Door een glazen ruit springen, een koprol of een pirouetje maken terwijl dat nergens voor nodig is.
Travolta en Cage doen het erg goed en de switch is ook gelijk te merken aan hun doen. Een koppel van Stallone en Schwarznegger lijkt me overigens helemaal niets.
Het einde is eigenlijk iets te belachelijk. Hij komt in goede staat weer thuis, op de achtergrond is rook te zien en er speelt een lame muziekje. Té Hollywood, erg jammer!
Bottleneck
Lekker veel actie en een hoop mooie scenes, een actiefilm zoals het bedoeld is. Cage en Travolta gaan er lekker op los. Er zijn wel wat dingen die me storen (zoals iets teveel slomo's en het kinderlijke concept van gezichten verwisselen) maar dat neem ik voor lief.
DonOswaldo
- 1931 stemmen
een van de weinige films uit me jeugd die me goed is bijgebleven, goede cast, goed verhaal goede actie, kortom het kijken meer dan waard
maxcomthrilla
Een interessant concept leidt tot een aardig actiespektakel met gave shoot - outs, fijne schietpartijen en natuurlijk het voor Woo onontbeerlijke waterspektakel. De eveneens typische, melodramatische insteek omtrent Travolta `s gezin kon echter nodig gemist worden.
Ongeloofwaardigheden binnen het plot zijn de film vergeven. Al blijf ik het belachelijk vinden dat mensen waar je toch secuur werk van mag verwachten, zo gemakkelijk tekortschieten. Als Cage uit een coma ontwaakt, krijgt hij zowat een vrijgeleide om alles en iedereen om te leggen?! Niemand die had verwacht dat dit zou kunnen gebeuren? 3,5*
joostus
Veel actie in deze film.. daarvoor zou ik wel 5 sterren kunnen geven. Maar het verhaal was af en toe dat je denkt van doe niet zo dom dat kan je tog veel makkelijker zo aanpakken.
Ook vind ik het in films altijd jammer als je van die scenes heb waar er 12 dozen vol kogels op elkaar geschoten worden en ze allemaal nou net mis gaan. En zulke scenes zaten er veel in deze film.
En je hoort vaak mensen zeuren over acteer prestaties van nicolas cage, dat het irritant is enz. Dat begreep ik nooit en had er ook noit last van in films als: The Rock, Con air, National treasure enz.. Maar in deze film vond ik hem af en toe ook wel beetje irritant acteren.. En wat dat irritante dan is... ik zou het niet goed kunne uitleggen, het is gewoon een gevoel.
Maar al met al blijft er voor deze film wel een mooie voldoende over mede door de vele mooie actie scenes.. Ik geef een 3,5
jumpstylemovie
Ik was echt weer een keer toe aan een film als deze. Ik had er niet heel veel van verwacht dus ik werd plezierig verrast.
Ik vond de beginscene al best sterk. De hele film is daar ook een beetje op gebouwd. Het verhaal van de film is erg orgineel. Opzich klopt het soms van geen kant (dat ruilen van gezichten word wel heel simpel gedaan) maar het is geweldig beeldmateriaal, en bovendien verveelt het helemaal niet.
John Travolta stal hier zeker de show. Travolta is echt zo'n twijfelgeval bij mij. Als je van die fail films als Grease en Saterday Night Fever voor je neemt, zal Travolta geen geschikt persoon lijken voor een film als deze. In Pulp Fiction was hij wel aardig goed, maar dit is zeker weten zijn beste film. Hij was erg overtuigend. Nicholas Cage vond ik iets minder als in andere films van hem. Hij deed soms net iets te overdreven.
Verder veel mooi schietscénes en een leuke epische strijd op het eind.
s0062423
Ik snap niet zo goed waarom ze in godsnaam van gezicht wisselen, terwijl het toch eerder zielsveranderingen zijn. De geest van Cage wordt geswitcht met die van Travolta, en komt in Travolta's lichaam te zitten & Travolta's in Cage's. Lichaamsbouw blijft dan ook dezelfde. Zou grappig zijn geweest moest Cage's gezicht op dat Travollta's lichaam zijn komen te staan, wat dus eigenlijk de bedoeling zou moeten zijn.
Maar bon, de scène is best cool, en dat is uiteindelijk het meest belangrijke. Daarnaast is Spektakel meer dan ruimschoots aanwezig, werd dit allemaal door Woo in een vlot tempo gegoten en acteren zowel Travolta als Cage heel sterk. Beetje jammer wel dat Woo zijn handtekening vrij geforceerd probeert door te duwen.
JTV-kijker
- 2017 stemmen
Na en herziening met een halfje verhoogd. Ik vind deze film echt gewoonweg fantastisch. Zowel Cage als Travolta spelen hier echt fantastische rollen.
Ondanks dat ik niet zo'n liefhebber ben van actiethrillers, vind ik dit toch een uitzondering. Het verhaal blijft boeien tot het einde, ook al zijn redelijk wat dingen voorspelbaar.
In ieder geval, het was nog eens een herziening waard.
Iconische film 'Face/Off' met Nicolas Cage morgen te zien op televisie

'Beroemde actiethriller keert na jaren weer terug: John Travolta en Nicolas Cage opnieuw in de hoofdrol'

Nicolas Cage onthult dat een 'Face/Off'-vervolg zou gaan over kinderen van Castor Troy en Sean Archer

Nicolas Cage wil maar wat graag in een sequel van 'Face/Off' spelen

Braveheart

Man on Fire
Actie / Thriller, 2004

Lucky Number Slevin
Misdaad / Thriller, 2006
bomgevangenisgevangeneundercovermexican standofffbibiological weaponface transplant rage and hatevuistgevechthostilitypsychopaatwraakbedrogontsnapping uit de gevangenisflashbackgeorganiseerde misdaadtragedieschietpartijziekenhuisboat chaselos angeles, californiëdokterexplosievermommingvendetta surgerycriminal ganggolden gunarchvillainbullet balletarchenemy brother brother relationshipsiblingsmaximum security prison fbi agent