• 9.373.117 stemmen

Met onder meer: John Travolta, Nicolas Cage en Joan Allen

Gesproken taal: Engels en Latijn

Releasedatum: 14 augustus 1997

Plot Face/Off

"In order to trap him, he must become him."

Sean Archer (Travolta) is een politieman die al jaren op Castor Troy (Cage) jaagt. Bij een confrontatie wordt Troy bijna fataal gewond en raakt in een coma. Archer komt erachter dat Troy ergens een bom heeft verstopt en alleen Troy en zijn broer (die in de gevangenis zit) weten waar. Archer laat een paar doctoren zijn gezicht verwisselen voor dat van Troy, zodat hij in de gevangenis kan infiltreren en de info van Troy's broer kan krijgen. Ondertussen ontwaakt de echte Troy uit zijn coma en neemt met het gezicht van Archer diens leven over. In een race tegen de klok moet Archer de bom zien te vinden en ondertussen Troy ervan weerhouden iedereen te vermoorden die van hun wisseltruc weet.

Sean Archer

Dr. Malcolm Walsh

Prison Guard Walton

avatar van Jordy

Jordy

Stoere film. Het verhaal is erg ongeloofwaardig, maar er wordt zeer goed geacteerd door Cage en Travolta (die elkaar perfect nadoen), en er zitten een paar prachtig gefilmde actie-scenes in. Vooral een scene waarin Archer en Troy elkaar in een ruimte vol spiegels te lijf gaan is erg mooi. 4 sterren.

avatar van dttom

dttom

Idd erg goed maar het einde AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAh vreselijk slecht stomme Amerikanen.:-(

avatar van neo

neo

echt fantastisch deze film.het is een van mijn favoriete.De slow motion actie scenes zijn top en ook travolta en cage zijn in topvorm.5 sterren

avatar van Treht

Treht

wel grappige film maar erg lang geleden dat ik um gezien heb, 4 sterren, als dtt hem goed vind moet er wat goeds inzetten hijs erg kritisch

Jerome-B

4,5 sterren voor Face/Off. De erg stoeren actie scenes en een heel erg tof verhaal, zorgen ervoor dat je gaat kijken en pas weer wakker wordt op het moment dat de aftiteling bezig is, wel wat ongeloofwaardig hier en daar, maar daar heb je toch geen last van, want ze weten het wel realistisch te brengen. En natuurlijk helpt het ook wat dat ze twee top acteurs hebben kunnen krijgen: Cage en John Travolta.

avatar van geronimo

geronimo

• 1955 berichten

4 'n halve ster, toffe film, alleen die speedboten scene mochten ze van mij schrappen of in ieder geval inkorten. Maar voor de rest: superfilm!

Geweldige film. Face/Off heeft een nieuwe standaard gezet voor actiefilms.

Een meesterwerk !

avatar van Obiwannes

Obiwannes

Ik vond de film wel goed, maar niet om te zeggen, waw, super, geweldig. Gewoon goed geacteerd en spannende actie. Alles wat een film als deze moet hebben, maar het extra voor een super film heeft die niet. 3.5*

avatar van th

th

Cage acteert als een natte krant.

avatar van cornelis

cornelis

Maar wel grappig.

avatar van aburefan

aburefan

1 van de beste actiefilms die ik ken...enigste puntje van kritiek is idd dat vreselijk amerikaanse einde en het had af en toe ook minder sentimenteel gemogen...

avatar van Jos2

Jos2

Het ergste is Cage.

avatar van vliegtuig13

vliegtuig13

Niet zo vernieuwende of originele actiefilm maar wel spannend !

avatar van BS

BS

erg spectaculaire film,goed verhaal,goede wendingen,strakke actie.En natuurlijk de gevoelige kant wordt belicht.

Ik vind dit gewoon een topfilm.Beide hoofdrolspelers spelen erg goed en overtuigend.

Hij is hier en daar wat overdreven of sentimenteel maar dat hoort bij het verhaal.

4.5 ster

avatar van Jos2

Jos2

jammer van cage.

Wat, dat z'n gezicht verwisseld werd ?

avatar van Ramon K

Ramon K

Goede film van Woo, maar kan nie tippen aan Hard-Boiled en The Killer. Dat zijn veruit zijn beste films. 4 sterren

sydney

Goede film, door goede acteerprestaties van Cage en Travolta. Cage is een goede acteur, van Travolta weet ik het nooit. Dan speelt die goed en dan heeft die weer eens een afschuwelijke rol. Maar in deze film blinken beide acteurs uit. 4,0*

jackie

Welke rol(len) bedoel je dan ?

sydney

Wat dacht je van het verschrikkelijke Battlefield earth en Swordfish.

jackie

Met zijn acteren in die films is niets mis mee !

sydney

Een film maakt de acteur en een acteur maakt de film.

Leg uit.....

avatar van NERD

NERD

HEEEEE SWORDFISH WAS GOED!! En mocht je de film niks vinden dan nog was Travolta nog steeds ERG cool.

sydney

Travolta fans zeker! Nou ja dat is gewoon mijn mening. Ik kijk liever naar een "goede" film. Smaken verschillen nu eenmaal. En Travolta had de films kunnen optrekken, maar dat kon die naar mijn mening niet goed genoeg. Maar luister hij kan het wel. Face off is echt een goede film. Ook van zijn kant.

Jerome-B

Travolta is zelfs érg goed in Swordfish!!!

avatar van Hobbes

Hobbes

Travolta leunt enorm op zijn rol in pulp fiction in swordfish en geeft een kanp staaltje over-acting weer.

Jerome-B

Nou daar ben ik het niet mee eens hobbes.

sydney

Hobbes. Overacting dat is het goede woord ja.