House of Wax (2005)
Gesproken taal: Engels en Russisch
Releasedatum: 26 mei 2005
Plot House of Wax
"Prey. Slay. Display."
Wanneer hun auto tijdens een rit pech krijgt, komen zes studenten in een spookachtig stadje in de binnenlanden terecht. Hun nieuwsgierigheid krijgt de overhand wanneer ze geïntrigeerd raken door het macabere Huis van Was in het stadje. Ze komen er al snel achter dat het stadje niet is wat het lijkt en dat ze weg moeten zien te komen voordat ze het slachtoffer worden van een inventieve moordenaar...
Carly Jones
Lester Sinclair
Trudy Sinclair
Dr. Victor Sinclair
Don_Mat
Echt een gruwelijke film gewoon. Beetje zo'n standaard verhaal, maar ja: Daar hou ik van
4 *
Glenwing
"- Saw I & II (III mischien iligaal)"
Leuke films! Lekker griezelig, maar ook fun. Bij zulke films lig ik altijd in een deuk! xD Zeker kijken!
House of Wax. CHAD MICHAEL MURRAAAY!
Joe-K
Beetje teveel gewhine over Paris eigenlijk.
Ze mag dan wel een achterbaks iemand zijn, en ik ben ook zeker blij dat ze 45 dagen in de gevangenis zit. Maar ze speelde opzich wel redelijk in House of Wax. Snap niet waarom dit maar een krappe 6 is. Had hem gister weer gekeken en ik blijf er maar van genieten. Zeker één van de leukste (tiener)horror films om met vrienden te kijken.
soom
Ik wilde deze film al heel erg lang zien, en ik zag hem liggen in de videotheek, dus maar eens gehuurd, en meteen maar bekeken. Ik ben in een horror-mood, en heb dan ook enkele films in dit genre zitten kijken, het afgelopen weekeind. House of Wax dus zo'n beetje als afsluiter, en wat heb ik daar spijt van. Jeetje, ik kan hier gewoon echt niet tegen, tegen horror, de sfeer van deze film en de schrikeffecten die dit met zich mee brengt. Ik zat echt een paar keer tegen het plafond aan, alweer, en ik vond sommige scenes echt te gruwelijk.. Het verhaal is ijzingwekkend eng, de acteurs spelen goed. Voor ik hier kritiek op krijg, (en dat zal ik best wel krijgen..), ik had nooit gedacht dat Paris Hilton tot zo'n goede prestatie kon komen. Klasse. Ik beloof mezelf, (tot het volgende moment dat ik weer eens een soort van horror-weekeind houd) dat ik mezelf nooit meer op dit soort films 'trakteer.' En de volgende keer dat ik mezelf dit aandoe, hoop ik dat er iemand naast me zit, zodat ik op zijn schoot kan klimmen nadat ik me rot geschrokken ben. Maar eens op zoek naar een vriendje..
Na enig twijfelen, over welke waardering deze film van mij krijgt, kom ik op een 2,5, wel een voldoende dus.
mandy//
DOLLE FILM
Wie verzint het nou om mensen in wax te zetten?
zelfs als ze nog leven...:P
Ik vond het zo zielig, voor die knappe jongen...
maarja Chad is zoooo stoer in deze film,
ik zou hem wel als broer willen hebben.
Een vies filmpje.. met lekkere schrikmomentjes
3,5*!
movo2
super film. wat boeit dat slechte acteer werk nou ??? zit toch niet zo te zeuren
psycholamp
- 1960 berichten
Best lachen filmpje. Ik had van iemand gehoord dat hij 'm af had gezet vanwege het zieke element. Ik vond dit reuze meevallen, de werkelijkheid kan nog zieker.
NoukNouk
Ondanks Paris Hilton, vond ik dit echt een goeie film!
Ik vond hem spannend en het begon nooit te vervelen.
Natuurlijk heeft dat ook wel een beetje te maken met het feit dat Chad Michael Murray erin meespeelt.. Leuke film!
4 *
dulcinea
Onlangs teruggezien en het blijft een leuke horror met toch een paar gore momenten en goeie schrikeffecten. Het acteerwerk was ok, zelfs dat van Paris
Ik blijf bij 3,5*
Minority_Check
2.5 voo rde film het is opzich een leuk tiener horror maar het is niet bijzonder
en 0.5 voor de dood van paris (dat was vet )
Boeikens
Een remake van een versie uit 1953. Hij is beter maar toch.
Het succesverhaal baseert zich op bloot vlees en enkele toch mooie gore momenten. Meestal succes verzekerd.
Scenarist Hayes had voor de rest niet veel inspiratie of creativiteit om het volledige verhaal goed te maken en laat zijn cast soms onbegrijpelijke beslissing nemen om toch maar in dat museum terecht te kunnen komen. De climax met het smeltende huis was wel goed.
Blue.Sky
Goede film!
haha, zeker met jared padalecki!
paris hilton mochten ze van mij wel thuis laten.
Lady_Movie
Jeetje wat heeft iedereen tegen Paris, Ze is ook maar een mens.
Ik vind dat ze goed kan acteren. Dat ze dood is gegaan in de FILM. betekend nog niet dat ze ook in het echt dood is. Mensen chill gewoon Paris hoort erbij in de film, bevalt je dat niet dan moet je de film gewoon niet kijken.
Voor de rest vond ik de film leuk. hij is leuk om te zien.
Goed geacteerd door PARIS, Chad en de rest.
Een 4.5
Lilyroos
Beetje voorspelbaar, maar dat heb ik met de meeste films. Voor de rest een leuke "Scary" movie.
pink_roosje
Er zijn niet veel films die ik nooit meer wil kijken maar dit is er eentje van, Sommige scenes zijn te eng om te kijken terwijl andere te nep zijn. en dan het verhaal dat naar mijn menig alleen maar dom genoemd kan worden. 3*
mikey
Gore en nare praktijken in een schitterend vormgegeven decor. Hier en daar wat (jaren tachtigachtige) spanning. Paris is geen natuurtalent en heeft ook geen cameravriendelijk gezicht, einde was wel weer okay en terecht
. 2.5
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11923 berichten
Geen cameravriendelijk gezicht? Sinds de stortvloed aan media-aandacht die ze de afgelopen jaren heeft gekregen lijkt me dat nou niet bepaald waar.
.Fee.
Saaaaaaaaaaaai. Ik heb 'm voor de helft gezien en hij was serieus zo saai dat ik maar ben gestopt. Slecht geacteer en slechte Paris.
Matadoras
Paris was geweldig!!! Ik vond het vermakelijk filmpje die ik nu heb gekocht op DVD. Ik geef 4 sterren.
blythefangirl
Paris was werkelijk storend!
Verder een intressant verhaal
Hij was opzich ook wel spannend
3,5 * van mij
Danny2379
leuke film ! al had ik n gevoel dat ie nogal opgehyped werd door ms hilton..heel irri..zo geweldig is ze ook niet echt.
geef mij maar elisha cuthbert..vond dr rol in girl next door geweldig.
een 3
nightbreed
Ik denk dat Paris Hilton het best tot haar recht komt in een hardcore pornofilm.
Bambi18
Wel een aardige film. Het verhaal zit redelijk goed in elkaar en het is ook op bepaald momenten best spannend. Al wisselt dat wel, soms is het zo niet geloofwaardig, maar het andere moment knijp je hem toch wel.
mckiller
Zeker en goede horror!
Vooral het einde van de film
Ik geef 4,0 sterren
juicydiva
Scary movie!
Vond het een spannende en enge film.
wel 3 sterren waard.
Die Hard,Willis
Hele saaie film met redelijk acteerwerk behalve Paris dan..
Paris moet echt niet veel meer films gaan maken,want acteren kan ze voor geen meter!
Voor de rest is alles in de film redelijk...
Niks bijzonders2,0*
Xander
Flinterdunne verhaallijn, slecht acteerwerk en Paris Hilton --> 2* voor de moeite
darkjaap
deze vond ik dus eigenlijk best tegenvallen vond de cast maar belabberd ( nou had ik dat eigenlijk wel verwacht van paris hilton ) idd was het verhaal best wl slecht .. kortom een niet al te goeie film 2 *

Videoland voegt de geprezen Zweedse film 'Så som i Himmelen' toe aan het aanbod

Tip voor fans van de 'Outlander'-spin-off: de fantasyhitserie 'A Discovery of Witches' op Netflix

'All The Money in The World' van Ridley Scott dinsdag te zien op televisie

Saw II
Horror, 2005

Shutter
Horror / Thriller, 2004
amerikaans voetballouisianatraffic jamremakemoordwax museumslashertienertweelingengroup of friendsghost townwaxwaxwork brother sister relationship2000shorror 2000s antagonisticdisapproving