• 9.376.945 stemmen

Geregisseerd door: Dennis Dugan

Met onder meer: Martin Lawrence, Steve Zahn en Bill Duke

Releasedatum: 17 april 2003

Plot National Security

"They only look like cops."

Earl Montgomery is afgewezen op de politieschool, en Hank Rafferty is een agent. De twee ontmoeten elkaar bij een verkeersincident, waarna ze als beveiligingsbeambten samen moeten werken om een smokkeloperatie te stoppen. Ondanks dat ze tegengewerkt worden door de politie komen ze op het spoor van de criminele plannen van Nash en zijn bende.

Earl Montgomery

Hank Rafferty

Detective Frank McDuff

Lieutenant Washington

Hank's Lawyer

Robert Barton

avatar van jayytjee

jayytjee

al is het nog zo bagger geacteerd, uber klote verhaal, het zal mij echt een worst wezen bij deze film.. ik heb me gewoon fantastisch geamuseerd dus gewoon 3,5

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Een film die op de heenreis naar Londen werd uitgezonden. Het had echter beter voor de terugreis bewaard kunnen blijven.

Hij was voorspelbaar, veelal niet grappig en nogal onzinnig. Maar dit bovenstaande bericht heeft helemaal gelijk: hij was gewoon vermakelijk en dan doet de rest er niet toe.

2.5

avatar van AddictedToMovies

AddictedToMovies

origineel

0,5

avatar van papaEd

papaEd

Net weer gekeken blijft een aardige film. 3.0*

best leuke film ik ga hem vanavond weer kijken ...

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Hele matige film. Alleen een paar grapjes van lawrence en wat leuke actie zorgt voor 1,5*. Een slappe film.

avatar van P8rb

P8rb

hij was toch niet zo slecht dat je een 0,5 moet geven?

gewoon standaard redelijke film. dus..

2,5

avatar van Ricky1982

Ricky1982

leuke relaxte film, had wat meer humor verwacht maar was evengoed wel aardig, voor vrijdag avond, na een lange week school... 3,5*

avatar van Arturo

Arturo

Inderdaad een standaard redelijke film zoals P8rb al zegt. Het leukeis dat Martin Lawrence hierin speelt, altijd een grappige personage die gast en doet het hier wederom heeeel goed.

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Matige film. Lawrence is (alweerr) niet grappig en het verhaal is te voorspelbaar, maar National Security is wel hersenloos vermaak. Ook het acteerwerk viel tegen, maar daar lette ik na een tijdje ook niet meer op.

avatar van SmuttWars

SmuttWars

Martin Lawrence is wel aardig in deze film! Ze gebruiken hem wel als een soort Will Smith, terwijl Lawrence eigenlijk meer kan dan Will Smith...Will Smith kan alleen geschreven grappen doen en hij kan grappig dansen. Lawrence heeft ook nog een grappige rotkop, maar Lawrence blijft absoluut geen top komiek!

avatar van my style

my style

ik vind deze film echt een topper. Ik heb echt genoten van deze film.Heb soms echt gelachen ! Martin vond ik echt goed spelen in deze film. Zijn kop is echt komische een dikke 4 *

avatar van rensiboy

rensiboy

echt een prachtige film. en die ene vrouw bij dat kassaatje, echt vet knap dat ze is!

avatar van PaulieWalnuts

PaulieWalnuts

écht een verschrikkelijke 'zwart-wit' film...

1,0

avatar van skompie

skompie

De meningen zijn wat verschillend zie ik maar ik vond het eigenlijk een vermakelijk filmpje en dat is het belangrijkste.

Ok, het is een standaard verhaaltje maar de actie vond ik goed en alleen de kop van Martin Lawrence is al om te lachen

avatar van mausland

mausland

grappig hou van dit soort filmps actie met wat humor ja goeie film 4sterren

avatar van Bullit

Bullit

Leuke film heb hem al 3 keer gezien. 4.5*

avatar van N_SANE

N_SANE

Heerlijke film zeg, ik heb er wel van genoten. Je moet er inderdaad van houden. Ik hou wel van dit soort droge humor films waarin Lawrence alles op zijn huidskleur gooit (het gaat echter na een tijdje wel irriteren).

Verder echt veel komische stukjes dat ik toch moest lachen en dat gebeurt toch echt niet zo vaak.

Goeie actie, goeie humor, leuk verhaal, 4*

Toch mijn smaak!

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Een van de betere van Lawrence.

zoals vele al zeiden : ook al is het niet geweldig geacteerd en bedacht , je kan je er mooi mee vermaken.

3.5***

avatar van markq1

markq1

Redelijk goeie film

N_SANE schreef:

Goeie actie, goeie humor, leuk verhaal, 4*

Toch mijn smaak!

idem dito alleen een 3,5!

avatar van clutch

clutch

Wat me nu echt koud laat, is het, ik kan wel zeggen, standaard en voorspelbaar einde aan deze film. Verder heeft het ook niet om het lijf.

avatar van desteven007

desteven007

Echt een goede film, grappig ook en genoeg actie !

3.5 *

avatar van The Oceanic Six

Prima filmpje; typisch Lawrence achtige humor die ik altijd wel waardeer. Gebeurt genoeg en het is vermakelijk zat.

avatar van desteven007

desteven007

Deze film komt vanavond op 2be

20.35u

(In België)

avatar van OlafK

OlafK

Deze film was en typische nét-niet-film. Hoewel de personages op papier ongetwijfeld grappig hebben geleken, kwam dat er in de praktijk niet echt uit. Wel een vermakelijk filmpje, maar niet een film die je ook nog maar1 keer terug gaat kijken.

Daarom maar 2,0 sterren i.p.v. 3.0

avatar van dvdfreak123

dvdfreak123

Goeie film veel actie afgewisseld met de fantastische humor van martin

avatar van bobolinski

bobolinski

grappig,

vooral om martin heb ik gelachen

avatar van film_kaza

film_kaza

De film heeft vele stunts, actiescenes die gecombineerd zijn met humor. Alleen ergerde ik me veel aan Martin Lawrence z'n rol. Normaal vind ik hem erg leuk maar hoe hij zich hier gedroeg.... ik was het totaal onneens met hem en irritant dat hij kon zijn. Gelukkig werd het goedgemaakt met dat Earl begrip begon te tonen opgeefmoment. Dat Hank van zijn fout had geleerd, en dat Hank z'n vrouw Earl een pak rammel verkocht.

Onglans dat:
3 - 3,5*

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Niet echt boeiend. De grappen werken niet en als actiefilm is het maar een saaie bedoening.