Genre: Actie / Komedie
Geregisseerd door: Dennis Dugan
Met onder meer: Martin Lawrence, Steve Zahn en Bill Duke
Releasedatum: 17 april 2003
Plot National Security
"They only look like cops."
Earl Montgomery is afgewezen op de politieschool, en Hank Rafferty is een agent. De twee ontmoeten elkaar bij een verkeersincident, waarna ze als beveiligingsbeambten samen moeten werken om een smokkeloperatie te stoppen. Ondanks dat ze tegengewerkt worden door de politie komen ze op het spoor van de criminele plannen van Nash en zijn bende.
Earl Montgomery
Denise
Heston
Hank's Lawyer
Robert Barton
Leg eens uit. Bad Boys (met SMith en Lawrance) heeft een heel ander verhaal dan deze film hoor.
Macmanus
Ja, ik heb hem nog niet gezien natuurlijk, maar het lijkt me zo een buddy film en dat de 1 dan grof is en de andere een lulletje.
Dat is ook een beetje zo in Bad Boys.
En het gaat weer over een drugs dealer, en ze zullen wel op het eind beste vrienden zijn.
theresia
een komedie waar eerst de een beschuldigd van iets?????? en daarna goeie vrienden worden. Beetje voorspelbaar, maar wel de moeite waard om te kijken. (Als je niks te doen hebt)van mij 2.5 ster
GerwinF
Als ik alleen die kop van Martin Lawrence al zie haak ik al af! Die gozer is toch wel de definitie van "niet grappig!"
Dino10
Jammer voor Steve Zahn die hier een enorm leuke rol wegzet, maar kan iemand mij uitleggen wat Martin Lawrence in deze film doet???
Hij zorgt er in zijn eentje voor dat een redelijk grappige film echt verschrikkelijk slecht wordt. Ik kan iedereen afraden om naar deze film te gaan tenzij Martin Lawrence je absolute held is. Van mij mag ie ophouden met acteren(als je dat overdreven gedoe zo kan noemen).
kak
K eb zoon trailer gezien van em en hij lijkt me echt k* goed dudes! (en grappig)
K vind em ook wel een geinige acteur man. Hoe heet ie die zwarte man... K vond black knight grappig en Nothing to lose (zo heet ie toch?) nou deze lijkt me wel een grappige film!

Greetzzz
Kak
granite
Ik heb smakelijk moeten lachen om deze film. Ok het "buddy concept" is al erg uitgemolken en het verhaal is natuurlijk magertjes maar dat weet je van te voren met dit soort films: gewoon leuke grappige actie op zijn tijd is niets mis mee
Heel heel matig met dit maal een zeer irritante Martin Lawrence. En ik vond de film zeer blank onvriendelijk. Het lijkt wel of Hollywood geen script schrijvers meer heeft.
damon
Martin Lawrence is behoorlijk irritant bezig. 90 % van de grappen bestaat uit "neger/white ass" grappen......triest!
Da Jando
Bah, dit hangt weer eens van clichés aan elkaar: "goedgebekte en grappigge" neger, parner wordt doodgeschoten, politie wil wraak, bad guy overleefd tot het eind, achtervolgingen met over de kop vliegende auto's, stomme vechtscene op het eind...en dan ook nog eens die Martin Lawrence die altijd dezelfde rol speeld....bah bah. Ik verlaag m'n stem naar 1*. Die ene ster omdat ik heel af en toe nog wat heb gelachen.
De Knip
ML vind ik niet grappig en film doet erg oude grappenstijl aan.
En een B-film zonder Eric Roberts, is geen B-film
*1/2
Thomas
ben de computer idee gaan lezen onder de film, zegt genoeg dacht ik.............
Saai, en je hebt allemaal al een keer gezien!
Dan was de film wel héél saai....
Locutus
Hij was hartstikke geinig. Je moet wel van Martin Lawrence houden idd.
jeroen_B
Meerdere keren kreeg ik het gevoel dat plichtmatig tekst werd voorgelezen door de acteurs. De film lijkt aan elkaar te hangen van losse scenes die elkaar niet goed opvolgen. Het verhaal kon me ook niet blijven boeien op die manier in ieder geval. Erg voorspelbaar allemaal en nog slecht uitgewerkt ook.
gandalf
Ik vond steven Zahn gewoon niet grappig, de grappen afgezaagd en de spanning ontbrak. Tip: kijk Beverly Hills cop, 20 jaar oud, maar een stuk beter (in dit gerne). 1 ster.
Gabriel
Tsja als je niet van die 'sterotype getto nigger' humor houdt, zul je hem niet veel aanvinden.. ik vond hem wel grappig
Agony
- 1985 berichten
Wat een gedrocht van een film. Ik zal niet te lang door gaan over alle cliché's, onwaarschijnlijkheden, slecht acteerwerk en alle frustraties die het me opleverde. Ik houd het maar bij die 1 ster waardering.
Droopy
Vervelend, voorspelbaar, flauw, saai; enkele woorden die gedurende de film in mijn gedachte opkwamen. Het verhaal is flinterdun en zit vol met gaten en toevalligheden. De acteerprestaties van Lawrence zijn matig en waar hij in Bleu streak nog wel regelmatig grappig was moest hij het hier met enkele momenten doen. Zijn medespeler (die met de handveger onder de neus) speelt tenenkrommend slecht. Hij overtuigde op geen enkel moment. 1 ster
Newbie
Yep, ik houd daar ook wel van, dat is dan eigenlijk ook de enige reden om naar deze film te kijken.
zeus
Op zich vond ik de film best wel leuk. Vooral als Lawrence in het begin achter de leraar aan zit.
Fritz
Ik vond het ook een grappige film, maar dat zijn alle films met Martin Lawrence!
Beejeej
ik vond em ook best prima hoor. zaten best paar leuke stukjes in ondanks dat het ietwat voorspelbaar was.
een kleine 6 = 3 sterren
Chainsaw
Matig plot met voorspelbare grappen en een flink irritante Lawrence. Enige kleine lichtpuntje van de film vond ik Zahn, die nog wel voor een glimlach wist te zorgen.

'The Terminal' met Tom Hanks gaat vandaag het Netflix-aanbod verlaten

Life
Komedie / Misdaad, 1999

The Great Raid
Actie / Oorlog, 2005
safety patrolconflictpolice academysecurity guardbuddy coplapdbuddy comedycolleaguelady police officer