• 9.474.324 stemmen

Alternatieve titel: Species 3

Geregisseerd door: Brad Turner

Met onder meer: Robin Dunne, Robert Knepper en Sunny Mabrey

Plot Species III

"Beauty is only skin deep"

Sara, de dochter van Sil, is net als haar moeder de perfecte levensvorm. Maar om haar soort te laten overleven moet Sara zo vlug mogelijk paren. Een team experts gaat op jacht om de gevaarlijke vrouw te vernietigen voordat ze zich kan voortplanten.

avatar van frankenstein

frankenstein

Ik vond deel 3 bijna zo goed als deel 1.

Alleen deel 2 vind ik een mindere.

Van mij mogen ze ook nog een deel 4 maken.

avatar van Dwerg Papegaai

Dwerg Papegaai

toch well een redelijke film ene Spiecie of niet ik zou dat Sarahtje well eigenhandig bevruchten hoor !!! mits ze in de menselijke gedaante blijft uiteraard

avatar van Fangs

Fangs (crew films)

Gemakzuchtig en voor een oninteressant en goedkoop videovervolg veel te lang. Sunny Mabrey doet weinig meer dan mooi zijn, de effecten zijn matig en de (half)aliens hebben overduidelijk pakken aan. Een paar betere momenten weten nog een klein beetje te redden.

Laat deel vier maar achterwege. > 2*

avatar van hedkandi1

hedkandi1

Wel een redelijke film, beter dan deel 2.

voor mij een 3,5

avatar van MrEd

MrEd

Fangs schreef:

Laat deel vier maar achterwege. > 2*

Helemaal mee eens! Alleen Sunny is de moeite waard.

avatar van Jazzthieve

Jazzthieve

En ja hoor allemaal, er komt dus een deel vier genaamd "Species Quatro". Jipeee......(zwaar sarcasme)

avatar van mikey

mikey

Aardige film door en voor nerds Veel semi wetenschappelijk gelul, bloot en gore actie. Tamelijk amusant. En ja; beter dan deel 2

avatar van Mescaline

Mescaline

Vermakelijke film maar minder dan de 2 voorgaande delen.. Deel 1 & 2 waren leuk om naar tekijken en volgends mij ook wel wat beter door onderandere Michael Madsen die zeker wel wat toevoegt aan de eerste 2 species films..

DIt deel was vermakelijk.. erg standaard en niet echt vernieuwend.. maar door de special effects en de redelijke cast toch nogwel een deel die de moeite waard is alsje niks beters tedoen hebt..

3 sterren omdat de film nergens boven het gemiddelde uitkomt... en tjah.. geen Michael Madsen

avatar van meijer76

meijer76

In vergelijking met de vorige twee viel hij sterk tegen.

Een paar keer heb ik gedacht wat anders te gaan kijken,

jammer want ik ben namelijk een liefhebber van dit genre films

gegroet,

Henk Meijer

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Ik kan me hier bar weinig van herrineren. Wel weet ik nog dat ik hem aardig vermakelijk vond en een paar keer aardig geschrokken ben. Gezien tijdens een Noobisch Horror avondje met Christine en Species 3.

avatar van Legan

Legan

Het eerste en tweede deel van Species gezien en omdat ik niet hou van onafgemaakte reeksen, stond deze (en deel 4) al geruime tijd op de te zien lijst. Maar het niveau van de commerciëlen kennende, was het gewoon een kwestie van tijd voordat Species III voorbij zou komen. En ja hoor...

De film is inhoudelijk gezien erg dun waarbij het soms wel erg rare wendingen neemt en helaas eindigt met een cliché einde en romantische onzin, ook al wordt de deur weer op een kier gezet voor het volgende deel. De cast zelf is soms niet om aan te zien en ook de personages maken soms de wildvreemdste keuzes. De personage van Amelia was trouwens top!

Wat betreft de effecten, ook deze zijn wisselvallig, waarbij de meesten vallen in de categorie lame. Desondanks was het toch wel enigszins onderhoudend en is het beter dan het tweede deel; ondanks het lagere budget en dat het allemaal veel minder gelikt is.

avatar van AGE-411

AGE-411

Zaterdag 6 maart om 23:20u op VT4

avatar van Tarkus

Tarkus

Van de 3 filmen die ik nu van de reeks heb gezien is deze wel de mindere, dat op zowat alle gebied.

Van de oorspronkelijke, goede, cast is er nog maar eentje over, namelijk Natasha Henstridge, maar haar deel in deze film is echt verwaarloosbaar, ze komt nog amper aan bod.

De andere vertolkingen zijn ondermaats, zelfs Robert Knepper, die later wel een prachtrol neerzet in 'Prison Break', is niet om aan te zien.

De liefhebbers van vrouwelijk schoon, en welke man is dat niet, komen wel ruimschoots aan hun trekken, vooral Amelia Cook, in de film ook Amelia genaamd, is een lust voor het oog.

Over het scenario ga ik het niet uitgebreid hebben, het is het slechtste van de 3 filmen die ik tot nu toe heb gezien.

Nummer 4 heb ik nog niet in m'n bezit, maar omdat de serie in het algemeen me wel beviel staat ie alvast op m'n verlanglijst.

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Dit vervolg is wel aardig. Zeker niet beter dan het origineel uit 95. Vooral de actie was daar wel wat beter. Maar ook hier is het zeker niet slecht. Vermakelijke onderhoudende S-F/horror. 3,0.

avatar van aburex

aburex

Goed horrorfilmpje maar zoals reeds hierboven gezegd zijn delen 1 en 2 veel beter. Wel mooi vrouwelijk schoon maar dat is dan ook alles. Deel 4 nog zien. Hopelijk is die iets beter

avatar van psycholamp

psycholamp

• 1960 berichten

Best vermakelijk. De wezens zien er iets minder mooi gemaakt uit en het verhaal, ach ja... Puur pocornvermaak met verstand op nul.
Dean blijkt trouwens een geniaal wetenschapper te zijn. Hij maakt even een vriendje voor Sara en heeft ook nog even de chromosonen aangepast. Dat zullen niet veel mensen hem afnemen.