• 9.376.105 stemmen

Alternatieve titel: Species 3

Geregisseerd door: Brad Turner

Met onder meer: Robin Dunne, Robert Knepper en Sunny Mabrey

Plot Species III

"Beauty is only skin deep"

Sara, de dochter van Sil, is net als haar moeder de perfecte levensvorm. Maar om haar soort te laten overleven moet Sara zo vlug mogelijk paren. Een team experts gaat op jacht om de gevaarlijke vrouw te vernietigen voordat ze zich kan voortplanten.

avatar van Justice4All

Justice4All

Deel 2 was al heel slecht, kijken wat deze film gaat worden. Gevoelsmatig geef ik nu al 0,5*

Quentin

Trailer voorspelt niet veel goeds, 1 was leuke pulp, 2 rotzooi en dit zal wel gewoon totaal niets zijn ....

avatar van Diesel

Diesel

Daar gaan we weer.

avatar van Justice4All

Justice4All

Komt in december in VS op DVD uit. Dus dit is echt een "straight to video" produkt

Quentin

Ja low-budget productie, met een budget van tussen de 5 en 10 miljoen $.

avatar van as

as

Nastacha heeft blijkbaar niks beters te doen dan weer haar kont te laten zien en verder te copuleren.

Quentin

Ze doet alleen een cameo, is wat ik heb begrepen.

avatar van as

as

Quentin schreef:

Ze doet alleen een cameo, is wat ik heb begrepen.

Ook dan kan ze haar kleren vast niet aanhouden.

avatar van dbx

dbx

Tsja, het zijn alle drie niet bepaald meesterwerken, en dit derde deel is ondanks het zichtbare lage budget niet heel veel minder dan deel 2. Gelukkig worden de slechte special effects nog enigszins goedgemaakt door wat vrouwelijk schoon. Met een biertje erbij heb ik me best vermaakt. 3 * voor de moeite.

avatar van whimp

whimp

supergalo verneukt het waarderingsysteem hier, een 5 is deze film absoluut niet waard, Deel 3 zet de lijn van verwachting gewoon als in nice gimmick, herhaling, pulp. En natuurlijk een open einde waarin deel 4 mogelijk word. Een 2,5

avatar van THORNADO

THORNADO

De allerslechtse opvolger die ik ooit heb gezien. Natasha Henstridge is "Miss Species" heel jammer dat ze binnen 5 minuten uit de film werd geschreven, kon ook haar eigen keus zijn, dat weet ik niet. Echt een 1,5

avatar van BellaVita

BellaVita

echt slechte film zeg!

avatar van sjaakie

sjaakie

Deel 1 was goed deel 2 was redelijk en deel3 was gewoon slecht? jammer had meer in gezeten met betere spelers

avatar van iivan

iivan

hmm tja..

het is niet echt een super film.

heb me wel vermaakt, maar het kon beter.

betere acteurs, enz.

deel 1 was ok, deel 2 viel nog mee, dit deel is echt 1 van de slechste.

met zon open einde, zoals bij alle delen, komt er waarschijnelijk een deel 4.

wat een geld verspilling.

**1/2

avatar van moviefreak1

moviefreak1

Voor een film die dus straight to dvd en niet in de bios is geweest vind ik het helemaal geen slechte film .

grappig verhaal en een mooie hoofdrolspeelster .

En af en toe toch wel vieze scenes ( zo met die tentakels )

avatar van Remmmie

Remmmie

Lekker wegkijk filmpje

avatar van Locutus

Locutus

Voor het verhaal moet je niet kijken, maar om de zoveel tijd komt er weer een naakte vrouw in beeld. Prima filmpje dus.

kaasaanfiets

Ik heb hem net gezien, en hoe langer ik er over nadenk hoe leuker ik hem vind (misschien nog wel beter dan deel 1)

sara speelt echt een lieve rol je zou haar zo vastpakken en heel lang kunnen knuffelen
(voor een alien dan misschien weer een beetje raar maarja)

het leuke was dat kleine sara omvormt tot grote sara en dezelfde soort van uitstraling heeft...
over het lichaam van grote sara hoe ik natuurlijk geen woorden aan vuil te maken phiewwww mooi stukje moeder natuur....

het einde vond ik iets minder dat ze met die domme lelijke vent samen weggaat, ik had eigenlijk gehoopt dat ze samen met dean ging wonen/leven maarja misschien hopenlijk in deel 4 nog, aangezien die vent onvruchtbaar was

Na Species en species 2?

Na Species en species 2?

? sloeg dat op mij?

Werwolf

ja, viel op dat stemmen na elkaar ingevoerd waren. En nu vermeld je hier dat je de film net gezien hebt. Dus ik dacht, grapjas als ik ben, ik zal het eens vermelden .

ow haha ja

Werwolf

Heb mijn lolbroek aan vandaag... Maar zie net dat je nieuw bent, in ieder geval welkom op de site!

thx

avatar van frankenstein

frankenstein

Ik ben benieuwd wanneer deze film op de televisie te zien is.

Chattingforum

Oh deze film wil ik zeker zien, Species II is tot nu toe de enigste die ik gezien heb, en vind die dus al geweldig. Ben benieuwd!

avatar van Lientjuh

Lientjuh

Een zeer slechte film 0,5*

Chattingforum

Year eindelijk komt der een vervolg, ben erg benieuwd.

Chattingforum

Ik bedoel komt die op TV

avatar van 606

gewoon lekkere film mooie vrouwen en een gave auto.

film vond ik niet slecht.

3,5 ster