• 9.369.453 stemmen

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 13 oktober 2005

Plot Bewitched

"Be warned. Be ready."

Jack Wyatt is een matige filmster die zijn carrière een nieuwe impuls wil geven, door Darren Stephens te spelen in een nieuwe reeks van de klassieke tv-serie Bewitched. Jack ontmoet de prachtige Isabel en vindt haar uitermate geschikt om zijn vrouw Samantha in de serie te spelen. Hij weet echter niet dat Isabel daadwerkelijk een echte heks is, wat haar natuurlijk zeer geschikt maakt voor de rol.

avatar van Anakin01

Anakin01

Wat een tegenvallleeeeerrrrr!!! Enorm, ik verwachtte dat ik hem ging bewonderen enzo en dat grappige twistneusje van Kidman, maar ik viel bijna letterlijk in slaap. Dan heb ik het nog niet over de slechte typische amerikaanse humor die ze erin staken.

avatar van stan

stan

Dan vind ik dat je de film nog een aardig hoog cijfer geeft

avatar van claas

claas

je zegt: "ik viel bijna in slaap".

nou ik viel dus echt in slaap halverwege

gaap gaap

avatar van pjelew84

pjelew84

Ik vond het een zeer slap en langdradige poepfilm. Ik dacht er even lekker voor te gaan zitten maar ben uiteindelijk in slaap gevallen. 1,5* voor de moete...

avatar van Anakin01

Anakin01

Tsja, mijn getal is van het meevallen, het was saai enzo maar er waren momenten dat ik wel eens kon lachen, dan ging het eigenlijk om uitlachen

avatar van IcU

IcU

Ik vond hem wel grappig. Niet echt een slechte film, maar ook niet heel goed. Ferell begint aan he einde redelijk irritant te wezen. Dit is ook een van de mindere rollen van Kidman. 3*

avatar van jacksparrow

jacksparrow

Wat een saaie, niet grappige en voospelbare prutsfilm!

avatar van Julie

Julie

een gewone film er zijn er zo veel

ongelooflijk voorspelbaar ook

avatar van _Daan_

_Daan_

Grappig hem net gezien!

avatar van Nickelent

Nickelent

Ik vond dit echt zo'n ongelovelijke *** film. Ik ben er ook naartoe te gaan om te kijken waarom men het slechts 1 ster waard vond in de Veronica gids. En ze hebben echt gelijk. Ik vond het zeer inspiratieloos en de humor is echt dom. Ik heb er niet één keer over gelachen. Dan heb ik het nog niet over die ripoff van Bruce Almighty. Waarbij ook iemand niet meer normaal kan praten

Ik vond het een saaie film en had moeite er mijn aandacht

bij te houden. En dat heb ik niet zo snel ... 2*

avatar van Hilarious

Hilarious

Ik heb hem vorige maand gaan bekijken. Ik vond het echt een saaie film. Ik viel bijna in slaap en ik heb mij geen moment vermaakt.

avatar van stan

stan

Dan geef je nog een aardig hoog cijfer als ik bij een film in slaap val krijgt de film standaard een 1 of een 0.5

avatar van Hilarious

Hilarious

Ja ik weet het, bij nader inzien verander ik mijn cijfer. Ik was vergeten dat ik hem nog zo'n hoog cijger gegeven had.

avatar van whimp

whimp

Erg standaard allemaal, zitten weinig verrasingen in. Niets maaakte indruk. Toch wel nette film, redelijk acteerwerk, geef een 2,5, omgerekend een 5, geen voldoende dus, maar slecht is de film ook niet.

avatar van miertje31

miertje31

De film viel behoorlijk tegen, ik had er meer van verwacht

avatar van nickey

nickey

ik vond het een leuke film, keek makkelijk weg

avatar van soom

soom

Nora Ephron weet zeker weten wel wat ze doet. Bewitched is een geweldige, grappige, leuke film met een paar leuke grappen. Standaard romantiek, hap-slik-weg, dat is Nora Ephron ten voeten uit.

Will Ferrell doet het goed, maar ik vind hem eigenlijk gewoon een Jim Carrey: Houdbaar grappig. Over een aantal jaren zal iedereen die van komedie houd, genoeg hebben van hem...

Nicole Kidman is geweldig als Isabel, en ook de bijrollen zijn natuurlijk niet de minsten. Zo is Michael Caine wel aardig, en ook Shirley Maclaine is wel grappig. Maar dat is ook wel alles. Gewoon een luchtig fijn filmpje.

avatar van film_kaza

film_kaza

ik hou niet echt van romantiek films, deze was de allerslechtste die ik ooit had gezien. het leek mij een vervelende film maar om een reden heeft iemand mij weten over te halen om deze te kijken maar ik vond hem doodsaai.

0,5

avatar van Ikkeuh

Ikkeuh

Z W A K

Slechte film, ik raad je aan om niet te kijken.

Ik viel in slaap na een half uur...

avatar van Klaarsz

Klaarsz

komedie? laat me niet lachen...

avatar van jesje

jesje

SAAI!..ik heb hem wel afgekeken maar met moeite!

avatar van Tien

Tien

Ik heb er eigenlijk geen woord voor.

Wat is een woord voor ; Soms stom , Soms Leuk ?

avatar van djelle

djelle

Matig?

avatar van newG

newG

bah, dat is mijn woord. slechte niet grappige film met een nicole die op men zenuwen werkt!

avatar van Nieke

Nieke

Valt toch mee hoor, deze film. Ik ken de serie / tekenfilm niet, maar heb hem (door de slechte commentaren) met een slecht voorgevoel bekeken, en hij kwam er redelijk goed uit.

Je kan niet anders dan ook even proberen om met je neus te wiebelen... En dat zorgt ook voor hilarische toestanden...

avatar van Mc

Mc

• 2092 stemmen

De film viel me erg mee, het is natuurlijk geen hoogvlieger, maar Kidman vind ik altijd erg vermakelijk. En een ongelofelijk over-the-top acterende Ferrell is op z'n tijd ook wel eens leuk. Niks speciaals, gewoon vermaak...

twijfel tussen 2 en 2,5; voorlopig 2,5*

avatar van lottetje

lottetje

wel een leuke film

inderdaad niks speciaals, wel grappig. en wel een apart verhaal.

nicole kidman was ook weer heel goed.

een 3

avatar van edejong

edejong

slapjes.. een 2.5*

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

erg saaie film. 1 of 2 leuke momenten en verder vond ik er niets leuks aan. had ik hem maar niet gekeken zeg ik altijd.