Genre: Komedie / Fantasy
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 13 oktober 2005
Plot Bewitched
"Be warned. Be ready."
Jack Wyatt is een matige filmster die zijn carrière een nieuwe impuls wil geven, door Darren Stephens te spelen in een nieuwe reeks van de klassieke tv-serie Bewitched. Jack ontmoet de prachtige Isabel en vindt haar uitermate geschikt om zijn vrouw Samantha in de serie te spelen. Hij weet echter niet dat Isabel daadwerkelijk een echte heks is, wat haar natuurlijk zeer geschikt maakt voor de rol.
Isabel Bigelow
Larry
Stu Robison
Jim Fields
Anakin01
Wat een tegenvallleeeeerrrrr!!! Enorm, ik verwachtte dat ik hem ging bewonderen enzo en dat grappige twistneusje van Kidman, maar ik viel bijna letterlijk in slaap. Dan heb ik het nog niet over de slechte typische amerikaanse humor die ze erin staken.
claas
je zegt: "ik viel bijna in slaap".
nou ik viel dus echt in slaap halverwege
gaap gaap
pjelew84
Ik vond het een zeer slap en langdradige poepfilm. Ik dacht er even lekker voor te gaan zitten maar ben uiteindelijk in slaap gevallen. 1,5* voor de moete...
Anakin01
Tsja, mijn getal is van het meevallen, het was saai enzo maar er waren momenten dat ik wel eens kon lachen, dan ging het eigenlijk om uitlachen
IcU
Ik vond hem wel grappig. Niet echt een slechte film, maar ook niet heel goed. Ferell begint aan he einde redelijk irritant te wezen. Dit is ook een van de mindere rollen van Kidman. 3*
Nickelent
Ik vond dit echt zo'n ongelovelijke *** film. Ik ben er ook naartoe te gaan om te kijken waarom men het slechts 1 ster waard vond in de Veronica gids. En ze hebben echt gelijk. Ik vond het zeer inspiratieloos en de humor is echt dom. Ik heb er niet één keer over gelachen. Dan heb ik het nog niet over die ripoff van Bruce Almighty. Waarbij ook iemand niet meer normaal kan praten
flessenlicker
Ik vond het een saaie film en had moeite er mijn aandacht
bij te houden. En dat heb ik niet zo snel ... 2*
Hilarious
Ik heb hem vorige maand gaan bekijken. Ik vond het echt een saaie film. Ik viel bijna in slaap en ik heb mij geen moment vermaakt.
stan
Dan geef je nog een aardig hoog cijfer
als ik bij een film in slaap val krijgt de film standaard een 1 of een 0.5
Hilarious
Ja ik weet het, bij nader inzien verander ik mijn cijfer. Ik was vergeten dat ik hem nog zo'n hoog cijger gegeven had.
whimp
Erg standaard allemaal, zitten weinig verrasingen in. Niets maaakte indruk. Toch wel nette film, redelijk acteerwerk, geef een 2,5, omgerekend een 5, geen voldoende dus, maar slecht is de film ook niet.
soom
Nora Ephron weet zeker weten wel wat ze doet. Bewitched is een geweldige, grappige, leuke film met een paar leuke grappen. Standaard romantiek, hap-slik-weg, dat is Nora Ephron ten voeten uit.
Will Ferrell doet het goed, maar ik vind hem eigenlijk gewoon een Jim Carrey: Houdbaar grappig. Over een aantal jaren zal iedereen die van komedie houd, genoeg hebben van hem...
Nicole Kidman is geweldig als Isabel, en ook de bijrollen zijn natuurlijk niet de minsten. Zo is Michael Caine wel aardig, en ook Shirley Maclaine is wel grappig. Maar dat is ook wel alles. Gewoon een luchtig fijn filmpje.
film_kaza
ik hou niet echt van romantiek films, deze was de allerslechtste die ik ooit had gezien. het leek mij een vervelende film maar om een reden heeft iemand mij weten over te halen om deze te kijken maar ik vond hem doodsaai.
0,5
Ikkeuh
Z W A K
Slechte film, ik raad je aan om niet te kijken.
Ik viel in slaap na een half uur...
Tien
Ik heb er eigenlijk geen woord voor.
Wat is een woord voor ; Soms stom , Soms Leuk ?
newG
bah, dat is mijn woord. slechte niet grappige film met een nicole die op men zenuwen werkt!
Nieke
Valt toch mee hoor, deze film. Ik ken de serie / tekenfilm niet, maar heb hem (door de slechte commentaren) met een slecht voorgevoel bekeken, en hij kwam er redelijk goed uit.
Je kan niet anders dan ook even proberen om met je neus te wiebelen... En dat zorgt ook voor hilarische toestanden...
Mc
- 2092 stemmen
De film viel me erg mee, het is natuurlijk geen hoogvlieger, maar Kidman vind ik altijd erg vermakelijk. En een ongelofelijk over-the-top acterende Ferrell is op z'n tijd ook wel eens leuk. Niks speciaals, gewoon vermaak...
twijfel tussen 2 en 2,5; voorlopig 2,5*
lottetje
wel een leuke film
inderdaad niks speciaals, wel grappig. en wel een apart verhaal.
nicole kidman was ook weer heel goed.
een 3
kArIzMa_TuRk
erg saaie film. 1 of 2 leuke momenten en verder vond ik er niets leuks aan. had ik hem maar niet gekeken zeg ik altijd.

Netflix breidt komend jaar het Koreaanse aanbod flink uit

Slasher 'I Know What You Did Last Summer' plaatst zich hoog in de Netflix Top 10

Thriller 'A Time to Kill' met Matthew McConaughey morgen op televisie

Paramount deelt trailer van de Taylor Sheridan-serie 'The Madison' met Kurt Russell

Stranger Than Fiction
Komedie / Romantiek, 2006