Genre: Komedie / Fantasy
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 13 oktober 2005
Plot Bewitched
"Be warned. Be ready."
Jack Wyatt is een matige filmster die zijn carrière een nieuwe impuls wil geven, door Darren Stephens te spelen in een nieuwe reeks van de klassieke tv-serie Bewitched. Jack ontmoet de prachtige Isabel en vindt haar uitermate geschikt om zijn vrouw Samantha in de serie te spelen. Hij weet echter niet dat Isabel daadwerkelijk een echte heks is, wat haar natuurlijk zeer geschikt maakt voor de rol.
Isabel Bigelow
Larry
Stu Robison
Jim Fields
Esteban
Wie zit er allemaal op het twistneusje van Kidman te wachten?
Will Ferrell roept zowel nieuwsgierigheid als angst bij me op. 'k Had liever Jim Carrey gezien zoals eerst gepland. Maar Ferrell krijgt z'n kans.
BS
ik kan met nog iets van de serie herinneren,maar niet echt helder... zo oud ben ik nu ook weer niet
Nou ja, de teaser is wel grappig, we zullen zien.
moviemike
Wat ben ik eigenlijk aan het leuteren, ik wil gewoonweg niks met Nicole Kidman missen.
BS
de trailer doet al meer verwachten.Ben niet zo'n grote fan van Ferrell maar hij lijkt het wel leuk te doen.
we zullen zien...
firestarter33
Ik ga hem vanavond zien HUH ???? ja vanavond
en moviemike ben helemaal met je eens, nicole is een prachtig mooi mens .
zag haar deze week bij oprah , viel me echt op hoe positief ze tegen de wereld aankijkt
ongelofelijk leuk mens !!!
Lee-john
ik ben in Amerika en daar is hij al uit. Het is een luchtig filmpje, door Kidman en Ferrel wel om gelachen kan worden. Helaas is het verhaal wat dunnetjes, na een tijdje gaat dat een beetje vervelen. daar had meer mee gedaan moeten worden. 3*
Niet al te leuk filmpje. Over een serie die ik nooit gezien heb en wat heksachtig gedoe. Stralende Kidman is wel geschikt in deze rol, maar verder is het niet echt iets om voor te gaan zitten.
evwi
Wat een vreselijk vervelende film. Het begin was slecht en naarmate de film vorderde werd hij steeds vervelender tot op het punt dat de vloek werd uitgesproken en hij een liedje begon te zingen. Daar werd het ronduit irritant en heb ik hem afgezet. Werkelijk met stip op 1 in de flop 100.
1/2 *
eldorado
Tip voor de Flop 100 , wat een bagger.Enorm flauw ,humor hopelijk bedoelt voor kinderen.Een extra * voor Kidman, dat wel.
Megan_74
Het eerste half uur ging nog maar daarna was het ontzettend flauw tot het vervelende aan toe.
Het einde heb ik dat ook niet gezien, na ruim 1 uur heb ik hem afgezet.
stan
Het was helemaal niet wat ik er van verwacht had, een beetje slap verhaal, wel aardig geacteerd maar toch niet veel waard
stan
Eigenlijk is het meer een kinderfilm, ze zouden eigenlijk deze film vertalen in het nederlands
Klaarsz
De stomste film die ik ooit heb gezien. Humor van het niveau nul. Ik hoop niet dat iemand geld gaat betalen om deze in de bioscoop te bekijken.
Ik zou het mijn kinderen niet aan willen doen.
MrBrown
Niets aan "stan" toe-te-voegen....
Lijkt wel begin jaren 80 film......(alleen toen ware de s.effecten beter dan in deze film)
0,5
Vinco
als ik de trailer kijkt zakt me broek er een beetje van af,lijkt me 3 keer niks deze film!
patxxx
dit is een verschrikkelijke flauwe film ! het is echt een kinderfilm, zeker niet de moeite waard om er geld voor uit te geven om hem in de bios te gaan bekijken !
toch krijgt ie van mij 1 ster maar die is echt alleen voor Nicole kidman.
niksfrans
toch krijgt ie van mij 1 ster maar die is echt alleen voor Nicole kidman.
helemaal mee eens dikke onvoldoende
rach25
ach hij is wel grappig om je zondag middag mee door te komen...heb hem thuis dus wel relaxed gekeken normaal vin dik nicole niks...maar in dees was ze wel grappig
SuperSideSwipe
Toch wel een tegenvaller helaas.
De script van deze film deugde gewoon niet om een leuke romantiche komedie neer te kunnen zetten.
De interactie tussen Farrell en Kidman was matig. De vele veranderingen in Jack's personage deden hier allemaal geen goed aan.
De eerste 20 minuten waren nog best te pruimen, maar daarna verloor deze film de kracht om de interesse van de kijkers vast te kunnen houden. Allerlij overbodige zaken en personages werden erdoorheen gemengd waardoor het daadwerkelijke rode draad in de film (het gebeuren tussen Jack en Isabel) wat verzwakte.
De cast deed het individueel redelijk, Micheal Caine die een beperkte rol had was eigenlijk verruit de beste. Kidman deed het redelijk (aangezien ik haar niet mag is dat nog een behoorlijk compliment). En Farrell is altijd wel goed en grappig. Maar waar het aan schorte was de interactie tussen Kidman en Farrell. De nodige magie tussen de personages ontbrak. En ook de ton bijrollen die allemaal te kort in beeld waren om bekend mee te kunnen geraken was geen goede zet.
Ja al met al, wel een film die je uit kunt zitten zonder je al teveel te ergeren, maar ik zou toch aanraden om te wachten tot hij in de Videotheek of op TV uitkomt.
2,5
james.dean
Zeer zwakke film, weet niet wat ik er eigenlijk over moet zeggen. Alleen dat Kidman beter dit genre kan laten liggen en aan andere over laat, Kidman moet in een film spelen waar ze echt kan acteren en niet vaag grappig zijn zoals in deze film.
balosa
ik vond er niet veel aan, film duurde me te lang, en de humor vond ik ook niet leuk, combineer dat met een voorspelbaar plot en dan kom ik uit op 2*
DJElling
Wat een bagger film was dit zeg. Na Signs de slechtste film die ik ooit gezien heb.

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Nog niet gezien? 'Escape at Dannemora' kijk je nu gewoon op SkyShowtime