• 9.377.617 stemmen

Met onder meer: Robert De Niro, Dakota Fanning en Famke Janssen

Gesproken taal: Engels en Duits

Releasedatum: 3 maart 2005

Plot Hide and Seek

"Come out, come out, whatever you are."

Dr. David Callaway probeert zijn leven weer op te pakken, nadat zijn vrouw zelfmoord pleegt. Zijn dochter heeft het erg moeilijk met de dood van haar moeder, maar vindt een troostende vriend. Na enige tijd neemt deze 'vriendschap' echter heel bizarre vormen aan.

avatar van dafoefan

dafoefan

Een voorspelbare film, maar dat maakt hem nog zeker niet slecht. Die ontknoping op het einde was een beetje raar.

Die Dakota Fanning is helemaal geknipt voor deze rol met haar starende blik Ik had die Charlie toch iets anders verwacht. 3.0* is deze film zeker waard!!

avatar van Kate Winslet

Kate Winslet

Erg goede film ik vond het een beetje spannend.en dakota heeft haar rol heel goed gespeelt en ik schrok aantal keren, ik vind het heel erg mooi film daarom vind ik dat het 4,5* verdient

avatar van BB Gambini

BB Gambini

Wat zie je in versie 2?

avatar van BB Gambini

BB Gambini

Want ik kon kiezen tussen 1 en 2

avatar van Livinovic

Livinovic

Best wel een leuk verhaal maar de eerste halfuur-drie kwartier is echt zo ongeloofelijk saai...

avatar van Norma

Norma

Mijn mening over deze film sluit niet echt aan op de meerderheid geloof ik. Ik vond het einde wel degelijk verrassend ookal hebben we dat meer gezien ja, zoals Identity en Secret window

Verder best wel wat schrikmomenten en zeker niet saai, ik vond juist dat er zeer veel fraaie beelden waren met mooi gebruik van kleuren. (geel of groen licht, herfstbeelden)

Kan de Niro beter krijgen? Vast wel. Maar wat anders misschien een draak van een film had kunnen zijn was nu door het goede acteerspel toch nog best te pruimen, dus mij hoor je er niet over!

avatar van Redlop

Redlop

Redelijk 13 in een dozijn. De Niro is behoorlijk aan het cashen de laatste tijd. 2*

avatar van jack-sparrow

jack-sparrow

prachtige film .

geweldig gemaakt en gecast dus.

ik geef hem met plezier een 3.0

avatar van nikita_6

nikita_6

Leuk om een keer te zien. Redelijk spannend, niet vreselijk saai... Wel vreemd om Robert de Niro in zo'n rol te zien. Helaas wat voorspelbaar maar dat mag de pret niet drukken. Voor een regenachtige, geen zin om na te denken avond, prima film om op te zetten.

avatar van jack-sparrow

jack-sparrow

een erg goede film .

erg goed geacteerd door robert de niro.

ik geef hem 3.5

avatar van prometida

prometida

Echt een leuke film.

Vooral dat zinnetje; come out, come out, wherever you are... whatever you are.

Ik had het eigenlijk op het eerste opzicht niet verwacht dat "...." de dader zou zijn.

Maar iets later in de film kwam het in me op.. Dat zou best wel eens kunnen.

Dus, ja voorspelbaar maar spannend en niet saai

avatar van M.ike

M.ike

best leuke film spannend niet eng of zo ..

avatar van M.ike

M.ike

Bij nader inzien toch m'n stem verhoogd naar 3,5*

avatar van mibo

mibo

Norma schreef:
Bedankt, hoef ik die films ook niet meer te kijken

avatar van hendrik119

hendrik119

ja zeer goede film, spannend dat hij is!

avatar van moviefreak88

moviefreak88

ik had beter van deze film verwacht, ik vond de niro niet op z'n best, het verhaal krijgt best een leuke wending. dat meisje vind ik me toch een partij eng, net als Shelley Duvall in the shining.

avatar van sandertjeb

sandertjeb

hele spannende film, echt van genoten en totaal niet verwacht, het einde dan

avatar van Unpredictable

Unpredictable

Goede film met een onverwachte wending! Ook het einde was vet, van die tekening.

4 sterren.

avatar van Irene_

Irene_

Erg leuke film

Maakte een verrassende wending op het eind.

Zodat je na de film nog even goed moest denken.

avatar van brucecampbell

brucecampbell

degelijke thriller met nog eens een uitstekende de niro

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Zeker een goede film. Op het begin ging het nogal traag, maar al vanaf de eerste seconde werd er door vooral Dakota Fanning goed geacteerd (god, wat kan die acteren zeg!!). Vanaf de plotwending vond ik het zeker eng vinden. Toch vond ik het niet leuk te zien dat David eigenlijk Charlie was. Het was leuk bedacht, maar om een of andere reden was dat niet echt... passend. . Maar goed, een geslaagde thriller met zo zijn enge stukjes en goede acteerprestaties.

*3,5

avatar van ViggøJøhnny

ViggøJøhnny

ik vond het een super toffe film

ik heb hem ook vaak met vriendinnen gekeken op een film avondje en ze wouden hem perce afzien ze wouden gewoon weten hoe het afliep

avatar van sjips

sjips

Veel te veel voorspelbaar,dat neemt de spanning

weg,valt daardoor wat tegen.

Komt niet in buurt van films als The Sixth Sense

avatar van papaEd

papaEd

Aangezien er niks op tv komt vanavond zal ik deze film eens gaan bekijken.

avatar van BlueSword

BlueSword

net gekeken want me pa en me broer wouden deze film is zien, ik zit te twijfelen tussen het cijfer 3.0* en 3.5*, opzich was de film wel goed, en aardig spannend, maar absoluut niet eng en super voorspelbaar, stukjes zag je al van veraf aankomen, rond het einde wel paar verassende dingen wat wel weer wat goed maakte.

acteerwerk was ook gewoon goed, dakota doet het zoals gewoonlijk ook super, maar echt veel gebeurd er niet in de film.

toch maar een 3.0* misschien is herkijken.

avatar van Nona

Nona

ik vond het een mooie psychologische thriller.

waarin Robert De Niro een prachtig rol heeft.

*4,5

avatar van lienaa

lienaa

ik vond het echt heel leuk en eng en ik vond het helemaal niet voorspelbaar vooral niet het einde..ik heb hem met me nichtje gezien en we hebben echt keihard gegilt

avatar van Günther

Günther

Zeer matige thriller. Op het einde had ik het gevoel dat deze film een gemiste kans was. Het verhaal wordt goed opgebouwd, maar uiteindelijk bleef ik toch op mijn honger zitten. Gelukkig speelt Robert De Niro in de film. Dat maakt iets goed: 2,5*

avatar van seth gecko

seth gecko

een film waarin het plot en de uitwerking ervan totaal geen steek blijkt te houden kun je moeilijk een goeie prent noemen.
het grote mankement is de voorspelbaarheid van het verhaal.....hete hele gegeven rond wie Charlie nu eigenlijk is en waarom. het hoofdpersonage is een psycholoog en de openingcredits verraden al onmiddelijk de clue voor iedereen met half a brain. de twisted geschreven synchrone namen bij de credits laten je van in het begin al luid op schizofrenie roepen.

2de probleem waarbij het helemaal vergalt wordt en verklapt dat Deniro de "bad guy" is, is het feit dat De moeder erg vrolijk met haar dochter omgaat...niet meteen het gedrag van een vrouw met zelfmoordplannen.

reken daar de cut bij van een droom van Deniro die gaat over zijn vrouw op een feestje en je legt al gauw de link....ze heeft iets mispeutert en hij heeft haar vermoord.

de verdere afraffeling van het verhaal stoor je je aan de clichématige afhandeling en de inconsequenties

mss ben ik te slim voor deze film, mss denken de makers dat kijkers te dom zijn ....de waarheid zal wel ergens in het midden liggen.

avatar van Galantje0012

Galantje0012

bwah vond hem niet echt goed! ze hadden hem beter kunnen maken.