• 9.374.505 stemmen

Met onder meer: Ice Cube, Nia Long en Aleisha Allen

Releasedatum: 24 februari 2005

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Are We There Yet?

"24 hours. 350 miles. His girlfriend's kids. What could possibly go wrong?"

Nick, een gladde jongen, wil een afspraakje met Suzanne, een net gescheiden jonge vrouw, voor oudjaarsavond. Enige probleem is dat Suzanne vastzit in Vancouver voor haar werk en zich beroerd voelt omdat ze haar kinderen mist. Nick grijpt deze mogelijkheid aan om een goede beurt te maken. Hij besluit haar 8 jaar oude zoontje Kevin en haar 11 jaar oude dochter vanuit Portland, Oregon naar Vancouver te brengen, om herenigd te worden met hun moeder. Wat Nick nog niet weet is dat haar kinderen een hekel hebben aan elke man die in de buurt van hun moeder komt..

Nick Persons

Nick's Pal on the Street

Frank Kingston

avatar van wiekske

wiekske

Vermakelijke film, en dat manneke (kevin) is echt om op te vreten

avatar van Mr. Rookus

Mr. Rookus

Slechtste fim ooit !

De kindere waren zo ieritant dat ik hem na 30 minuten echt uit had gezet, deze film is fictie en stom.

avatar van cornelis

cornelis

deze film is fictie

Echt? Heel vreemd voor een speelfilm.

avatar van whimp

whimp

Vond het een hele leuke film, leuke grappen, beetje slapstick, Het verhaal is eerder verteld. Maar dat is bij alle films wel van toepassing, vind ik allang geen argument meer. Ik had een grappige film verwach en kreeg er een, 3,5*

een 0,5 erbij omdat humor ondergewaardeerd word en de humor films die hier wel een hoge waardering hebben zijn echt niet grappig.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11909 berichten

Viel me alleszins mee. Afgezien van die kinderen, die ik vanaf het begin tot het einde van de film, erge pijn had willen doen, om het maar vriendelijk te zeggen.

Ice Cube is gewoon een goede en erg leuke acteur, en de film is mooi vormgegeven.

Aan de geloofwaardigheid moet je niet hechten, want die is er niet. Een film waar de écht leuke grappen op een hand te tellen zijn, maar die zijn dan ook wel echt raak. Ook leuk dat Jay Mohr hier weer een kans in krijgt. Voor mij de meevaller van het jaar! 3*

avatar van Yule Log

Yule Log

Gewoon echt een hele grappige film.

De kids spelen hartstikke goed. Ice Cube ook.

Het materiele goed heeft hier uiteindelijk geen waarde..

Maar dan met een beetje humor uitgebeeld.

Prima toch!?!

avatar van isie01

isie01

was wel een geinige film en toch wel een 3 waard.

al vond ik sommige dingen een beetje te veel aangedikt.

Toch wel de moeite waard om gezien te hebben.

avatar van Crazy~Dutchman

Crazy~Dutchman

Aardige film. Ice Cube is uiteraard geen topacteur, maar zet zijn rol goed weg. Ook de kinderen spelen goed, kreeg op een gegeven moment de neiging om zelf effe in de TV te stappen en wat klapjes uit te gaan delen

3* voor het prima vermaak.

avatar van film_kaza

film_kaza

ik vond de film erg leuk,, maar op het beghin is zo´n muziekje, weet iemand hoe dat nummer heet?, meld het me asjeblieft

avatar van Marki_san

Marki_san

Redelijke film, er zijn alleen te weinig goeie grappen. Alleen bij de kots scene moest ik erg lachen.

leuke kinderfilm,,

Ice Cube Had een hele leuke rol vond ik..

Te gek voor woorden

Ik geef deze film,,

3½*

avatar van Eazyfan

Eazyfan

kArIzMa_TuRk schreef:

leuke kinderfilm,,

Ice Cube Had een hele leuke rol vond ik..

Te gek voor woorden

Ik geef deze film,,

3½*

avatar van BlueSword

BlueSword

vond deze film best wel tegenvallen, had ook niet anders verwacht, dat einde vond ik echt super overdreven maarja, het is een kinderfilm.

zitten natuurlijk wel een aantal leuke scene's in en af en toe wel een glimlach, kinderen konden ook wel erg irritant zijn.

avatar van TimD

waarom dat nou weer?

leuk toch.

avatar van seth gecko

seth gecko

af en toe best een leuke grap.....vooral de bambiscene was hilarisch,maar dat kan de film niet redden van de twee geweldig irritante kinderen,infantiele regie van Levant en een geweldig stroperige melige finale die de gedachte...is this thing over yet? deed opkomen

avatar van Koetje-2006

Koetje-2006

Ik ben inmiddels al aardig thuis in het genre (je weet wel, dit soort humor fims).

Ik heb er een zwak voor denk ik.

Het einde van de film toverde een grote glimlach op mijn gezicht, ondanks dat het mwah, beetje nep is.

Ach komaan, waardeer het maar, leuke film

avatar van SWAKA

SWAKA

Zeer saaie film!

avatar van jack-sparrow

jack-sparrow

een erg humoristische film met prachtige komische grappen.

geweldig geacteerd door ice cube ( "coole" naam)

,Nia Long en Aleisha Allen.

ik geef deze film een geweldige 4.0

kArIzMa_TuRk

weet er iemand hoe het liedje op het begin heet dat toen Ice Cube net z'n auto ging ophalen, werd er een klein stukje liedje gedraaid.. iemand?

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11909 berichten

Wat ik trouwens van deze film niet begrijp is dat er van de kijker wordt verwacht dat we sympathie behoren te hebben voor twee van de walgelijkste kinderen die ik ooit heb gezien.

avatar van film_kaza

film_kaza

kArIzMa_TuRk schreef:

Nelly - Ride With me

kArIzMa_TuRk

Oké dan, Gangster! Thanks! ik zocht hem echt heel lang... echt bedankt joh!

avatar van poisonpen1234

poisonpen1234

film_kaza schreef:

Nelly - Ride With me

De foutste HipHop Track OOOIT !!!!

avatar van SSeagal

SSeagal

Aardig voor een keertje, geen topper echt. Paar grappige momenten. Dat met die bewegende pratend popje vond ik zooo overdreven ! **1/2

avatar van azi

azi

SSeagal schreef:
je neem de woorden uit mijn mond ,helemaal met je eens.

avatar van *__ANIME__*

*__ANIME__*

Hooguit 2 beetje leuke momenten en twee irritante kinderen die slegt en héél erg overdreven acteren.

avatar van my style

my style

vond dit een leuke film, vond het verhaal wel goed en heb momenten ook moet lache om ice cube zeker een lekkere wegkijk film 3,5*