• 9.373.535 stemmen

Met onder meer: Ice Cube, Nia Long en Aleisha Allen

Releasedatum: 24 februari 2005

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Are We There Yet?

"24 hours. 350 miles. His girlfriend's kids. What could possibly go wrong?"

Nick, een gladde jongen, wil een afspraakje met Suzanne, een net gescheiden jonge vrouw, voor oudjaarsavond. Enige probleem is dat Suzanne vastzit in Vancouver voor haar werk en zich beroerd voelt omdat ze haar kinderen mist. Nick grijpt deze mogelijkheid aan om een goede beurt te maken. Hij besluit haar 8 jaar oude zoontje Kevin en haar 11 jaar oude dochter vanuit Portland, Oregon naar Vancouver te brengen, om herenigd te worden met hun moeder. Wat Nick nog niet weet is dat haar kinderen een hekel hebben aan elke man die in de buurt van hun moeder komt..

Nick Persons

Frank Kingston

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Trailer op apple.com was eigenlijk , ondanks het kinderlijke baby-sitt verhaaltje , best wel grappig. Ice Cube is wel ok voor rollen als dit , al kan hij hoger...

avatar van nathan_666

nathan_666

pfff ice cube in een kinder-komedie

zal vast en zeker voorspelbaar zijn.

avatar van Ynst

Ynst

Trailer

ik vond de trailer ook nog best wel grappig idd

avatar van leonard0

leonard0

ok ik heb de hele film gezien. De trailer was wel geinig maar de film was verschrikkelijk. je wordt zelf meegefolterd en dat bijna de hele film. erg jammer maar dit is echt meer dan te veel gezeur/pech/voorspelbaarheid. Een 5* voor deze film is belachelijk hoog. eerder factor -10

avatar van jex

jex

Echt een domme film, een zonde van je processor en ram om te downen laat staan in de bios kijken. Maar wel een mooie Lincoln Navigator!

avatar van Token

Token

Vermakelijk en grappig op zijn tijd.

Leuke karakters en een lekker los verhaal.

niks meer, niks minder...

avatar van len

len

Ik heb de film een paar dagen geleden gezien, ik vond hem wel aardig, alleen begon ik zelf ook een behoorlijke hekel te krijgen aan die kinderen, sjongejonge wat waren die irritant.

Trouwens, ik heb net de trailer pas gezien en in die trailer zie je eigenlijk al alle grappige stukjes, dus na het zien van de trailer hoef je de film niet echt meer te zien

avatar van Remmmie

Remmmie

Wat een #### kinderen, oooooh wat zou ik graag 1 dagje met hun willen zijn.....m'n handen jeuken nu al, een ***3, 5***

avatar van Davinci

Davinci

Token schreef:

Vermakelijk en grappig op zijn tijd.

Leuke karakters en een lekker los verhaal.

niks meer, niks minder...

Precies...je slaat de spijker op zijn kop! 3*

avatar van mr.M

mr.M

ag ja wat moet ik er van zeggen de mensen hier hebben het al gezegt, ik vindt ice cube helemaal niet in dit soort films passen

kids shit + love + ice cube = shit

ice cube + gangster = dope shit :d

avatar van chiquita

chiquita

Ik heb nooit eerder zoveel irritante personages bij elkaar gezien. Moeder was een zeikwijf die het zogenaamd moeilijk heeft als alleenstaande ouder; Ice Cube is een misselijkmakende bling bling materialist en die kinderen kon ik wel wurgen. Tel hier een slecht verhaal bij op en uitkomst is:

avatar van kittyklitty

ik vindt-t=ik vind

dit=nederlands

avatar van Relschopper

Relschopper

Ik vond het wel een vermakelijke film! Het houdt je 1,5 uur bezig met hier en daar grappige momenten. Af en toe was de film zwaar irritant, dat komt door de karakters... De moeder en de kids kun je af en toe wel een flinke trap onder hun reet geven.

Het is zeker geen toppertje, maar ik geef hem wel een ruime voldoende!

avatar van luuk1988

luuk1988

wel vermakelijke film voor een avondje op de bank maar verder, de kindjes worden op een gegeven moment wel erg irritand en voorstelbaar... er zitten weinig vernieuwende dingen in dus

avatar van moviefreak1

moviefreak1

Leuke familliefilm , echt voor een gezellig avondje met z'n allen .

Moest eerst wel eerst vooral aan die rot kinderen wennen , (nou ja wennen) Had ze met alle plezier de grond ingestampt .

Maar aan het eind van de film ging het wel weer (waren ze ietsje aardiger)

En oh ja die ICE CUBE , wat een Watje zeg , ben toch heel anders van hem gewend .

De film geef ik een 2,5 STER .

avatar van robertinho

robertinho

Heel vervelende film... *1/2

avatar van SmuttWars

SmuttWars

Brian levant is niet bepaalt een top regiseur als ik de beoordelingen van al zijn films bekijk!

avatar van _Casper_

_Casper_

2*ster, echt ''zijn we daar al?'' vond ik em niet, maar wel geinig gezien te hebben..

avatar van queenie

queenie

Erg leuke film. Ik had het niet verwacht van te voren, maar het bleek achteraf een zeer leuke film te zijn met leuke humor erin. 4 *

avatar van Jurruh

Jurruh

Ik verbaas me ook over de negatieve reacties hier. Ik vond het zeker wel een vermakelijke film! Hij bleef m'n vriendin en mij gedurende de hele film zeker te boeien! ****

avatar van movielauxje

movielauxje

Heel voorspelbaar...maar toch leuk. 2,5*

avatar van [Preketero]

[Preketero]

idd voorspelbaar, vooral op het einde. Maar ik moest toch wel veel lachen, 3.5 sterren voor een van de betere komedies van 2005

avatar van my_score

my_score

maffe film, zeer maf,

ice cube op een paard.

maar het mag gezegd worden, ice cube past perfect in dit soort films.

avatar van wendyb

wendyb

Erg teleurstellend deze film, zat me kapot te irriteren aan die rotkinderen....enigste wat deze film leuk maakt is Ice Cube....maar voor de rest....nee niet de moeite waard

avatar van ASroma

ASroma

lekker luchtig, niet bijzonder verder 2,5 ster

avatar van Vinco

Vinco

Ik vond deze film wel zeer vermakelijk!

Ice Cube past perfect in deze film en vind hem de juiste persoon voor dit soort films!

3,5 ster!

wel lachen inderdaad, standaard comedy *3,0

avatar van -_ikke_-

-_ikke_-

heel leuke film ARE WE THERE YET?NO!

avatar van andy1980

andy1980

irriterende kinders idd , geen slechte film met een prachtige lincoln navigator

avatar van bvvlerken

bvvlerken

Gewoon een leuke comedy!

Ice Cube doet het heel aardig en de humor is ook ok.

Niet alle films hoeven voor voor je hersenen te zijn.

Film is onderhoudend en goed voor een paar gezwellige uurtjes...