Genre: Komedie / Romantiek
Met onder meer: Ice Cube, Nia Long en Aleisha Allen
Releasedatum: 24 februari 2005
Bekijk via Netflix
Plot Are We There Yet?
"24 hours. 350 miles. His girlfriend's kids. What could possibly go wrong?"
Nick, een gladde jongen, wil een afspraakje met Suzanne, een net gescheiden jonge vrouw, voor oudjaarsavond. Enige probleem is dat Suzanne vastzit in Vancouver voor haar werk en zich beroerd voelt omdat ze haar kinderen mist. Nick grijpt deze mogelijkheid aan om een goede beurt te maken. Hij besluit haar 8 jaar oude zoontje Kevin en haar 11 jaar oude dochter vanuit Portland, Oregon naar Vancouver te brengen, om herenigd te worden met hun moeder. Wat Nick nog niet weet is dat haar kinderen een hekel hebben aan elke man die in de buurt van hun moeder komt..
Nick Persons
Nick's Pal on the Street
Frank Kingston
sn@ke
- 2077 berichten
Trailer op apple.com was eigenlijk , ondanks het kinderlijke baby-sitt verhaaltje , best wel grappig. Ice Cube is wel ok voor rollen als dit , al kan hij hoger...
nathan_666
pfff ice cube in een kinder-komedie
zal vast en zeker voorspelbaar zijn.
leonard0
ok ik heb de hele film gezien. De trailer was wel geinig maar de film was verschrikkelijk. je wordt zelf meegefolterd en dat bijna de hele film. erg jammer maar dit is echt meer dan te veel gezeur/pech/voorspelbaarheid. Een 5* voor deze film is belachelijk hoog. eerder factor -10
jex
Echt een domme film, een zonde van je processor en ram om te downen laat staan in de bios kijken. Maar wel een mooie Lincoln Navigator!
Token
Vermakelijk en grappig op zijn tijd.
Leuke karakters en een lekker los verhaal.
niks meer, niks minder...
len
Ik heb de film een paar dagen geleden gezien, ik vond hem wel aardig, alleen begon ik zelf ook een behoorlijke hekel te krijgen aan die kinderen, sjongejonge wat waren die irritant.
Trouwens, ik heb net de trailer pas gezien en in die trailer zie je eigenlijk al alle grappige stukjes, dus na het zien van de trailer hoef je de film niet echt meer te zien
Remmmie
Wat een #### kinderen, oooooh wat zou ik graag 1 dagje met hun willen zijn.....m'n handen jeuken nu al, een ***3, 5***
Davinci
Vermakelijk en grappig op zijn tijd.
Leuke karakters en een lekker los verhaal.
niks meer, niks minder...
Precies...je slaat de spijker op zijn kop! 3*
mr.M
ag ja wat moet ik er van zeggen de mensen hier hebben het al gezegt, ik vindt ice cube helemaal niet in dit soort films passen
kids shit + love + ice cube = shit
ice cube + gangster = dope shit :d
chiquita
Ik heb nooit eerder zoveel irritante personages bij elkaar gezien. Moeder was een zeikwijf die het zogenaamd moeilijk heeft als alleenstaande ouder; Ice Cube is een misselijkmakende bling bling materialist en die kinderen kon ik wel wurgen. Tel hier een slecht verhaal bij op en uitkomst is:
kittyklitty
kids shit + love + ice cube = shit
ice cube + gangster = dope shit :d
ag-g+ch=ach
gezegt-t+d=gezegd
ik vindt-t=ik vind
dit=nederlands
Relschopper
Ik vond het wel een vermakelijke film! Het houdt je 1,5 uur bezig met hier en daar grappige momenten. Af en toe was de film zwaar irritant, dat komt door de karakters... De moeder en de kids kun je af en toe wel een flinke trap onder hun reet geven.
Het is zeker geen toppertje, maar ik geef hem wel een ruime voldoende!
luuk1988
wel vermakelijke film voor een avondje op de bank maar verder, de kindjes worden op een gegeven moment wel erg irritand en voorstelbaar... er zitten weinig vernieuwende dingen in dus
moviefreak1
Leuke familliefilm , echt voor een gezellig avondje met z'n allen .
Moest eerst wel eerst vooral aan die rot kinderen wennen , (nou ja wennen) Had ze met alle plezier de grond ingestampt .
Maar aan het eind van de film ging het wel weer (waren ze ietsje aardiger)
En oh ja die ICE CUBE , wat een Watje zeg , ben toch heel anders van hem gewend .
De film geef ik een 2,5 STER .
SmuttWars
Brian levant is niet bepaalt een top regiseur als ik de beoordelingen van al zijn films bekijk!
_Casper_
2*ster, echt ''zijn we daar al?'' vond ik em niet, maar wel geinig gezien te hebben..
queenie
Erg leuke film. Ik had het niet verwacht van te voren, maar het bleek achteraf een zeer leuke film te zijn met leuke humor erin. 4 *
Jurruh
Ik verbaas me ook over de negatieve reacties hier. Ik vond het zeker wel een vermakelijke film! Hij bleef m'n vriendin en mij gedurende de hele film zeker te boeien! ****
[Preketero]
idd voorspelbaar, vooral op het einde. Maar ik moest toch wel veel lachen, 3.5 sterren voor een van de betere komedies van 2005
my_score
maffe film, zeer maf,
ice cube op een paard.
maar het mag gezegd worden, ice cube past perfect in dit soort films.
wendyb
Erg teleurstellend deze film, zat me kapot te irriteren aan die rotkinderen....enigste wat deze film leuk maakt is Ice Cube....maar voor de rest....nee niet de moeite waard
Vinco
Ik vond deze film wel zeer vermakelijk!
Ice Cube past perfect in deze film en vind hem de juiste persoon voor dit soort films!
3,5 ster!
andy1980
irriterende kinders idd , geen slechte film met een prachtige lincoln navigator
bvvlerken
Gewoon een leuke comedy!
Ice Cube doet het heel aardig en de humor is ook ok.
Niet alle films hoeven voor voor je hersenen te zijn.
Film is onderhoudend en goed voor een paar gezwellige uurtjes...

Are We Done Yet?
2007

Gigantisch datalek legt bijna 3,4 miljoen Netflix-gegevens bloot: wat nu?

Vanaf vandaag kijk je naar Marvel-serie 'Wonder Man' op Disney+

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan