• 9.375.109 stemmen

Met onder meer: Ice Cube, Nia Long en Aleisha Allen

Releasedatum: 24 februari 2005

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Are We There Yet?

"24 hours. 350 miles. His girlfriend's kids. What could possibly go wrong?"

Nick, een gladde jongen, wil een afspraakje met Suzanne, een net gescheiden jonge vrouw, voor oudjaarsavond. Enige probleem is dat Suzanne vastzit in Vancouver voor haar werk en zich beroerd voelt omdat ze haar kinderen mist. Nick grijpt deze mogelijkheid aan om een goede beurt te maken. Hij besluit haar 8 jaar oude zoontje Kevin en haar 11 jaar oude dochter vanuit Portland, Oregon naar Vancouver te brengen, om herenigd te worden met hun moeder. Wat Nick nog niet weet is dat haar kinderen een hekel hebben aan elke man die in de buurt van hun moeder komt..

Nick Persons

Nick's Pal on the Street

Frank Kingston

avatar van DownBusiness

DownBusiness

Opzich geen onaardige film, ik vind dit soort films altijd wel leuk om te kijken; goede sfeer, niet teveel denken, af en toe een paar grappen en kinderen die ik het liefst met een baksteen de hersenen insla!

3,5 *

avatar van *__ANIME__*

*__ANIME__*

Toch maar verlaagt naar 0.5*

avatar van N_SANE

N_SANE

Ik heb hem net bekeken. Wat een leuke film. Af en toe voorspelbaar en telkens als het saai neigde te worden, gebeurde er weer wat leuks waar ik toch om moest lachen.

Goed acteerwerk door Ice Cube (het is gewoon een goede acteur en niet voor niets 1 van mijn favorieten) en de kinderen. Wat een misselijke kinderen zeg!

Genoeg humor, het verhaal loopt goed door en een mooie einde.

Zet je verstand op nul en geniet van deze film.

avatar van mikeh

mikeh

Hele flauwe film

is net een 5 waard

2,5 ster dus

avatar van mafiaferzeti

mafiaferzeti

wat een kut film, slecht verhaal en dan zette ze er ook nog ice cube in die niet kan actere met zijn kutlach. 1*

avatar van zjandannybob

zjandannybob

ik vind deze film wel echt grappig, mjah smaken verschillen heb hem al zeker 5 keer gezien nu maar hij blijft echt leuk.

avatar van DaZtorm

DaZtorm

Wow! Dat noem ik nou eens een leuke film. Er zijn veel ''humor'' films waar ze zo proberen de kijker aan het lachen te maken dat ze de rest compleet vergeten (zie bijv ''superbad'') maar de makers van deze film hebben die fout gelukkig niet gemaakt.

Er zitten wel een paar dingen in (moest dat overgeven nou echt? kon daar niet iets anders voor bedacht worden?) maar oke daarom dan ook geen 5. Ik had het gevoel dat de film ook niet langer had moeten duren omdat het dan niet meer leuk was geweest maar te langdradig.

Wel een super leuke film en zeker een aanrader, ik zal deze film dan ook graag nog een keer willen kijken. Ik ben ook zeer benieuwd naar de vervolg film (are we done yet) die ik morgen zal kijken (is nu al een beetje laat).

Al met al 4* Chapeu!

avatar van Timecop

Timecop

slappe comedy, nooit echt grappig....Een 2,5.

avatar van Chucky92

Chucky92

Leuke film, Ice Cube speelt goed. Alleen die kindjes vond ik irritant spelen. *3,5

avatar van cr_ix

cr_ix

Eerlijk gezegd had ik er iets meer van verwacht. Dat laat maar weer zien dat je niet op de trailers af moet gaan. Op een gegeven moment duurt het te lang en komt het verhaal niet echt verder. Een voorspelbaar einde, maar dat verwacht je natuurlijk ook van een dergelijke film.

Sterretjes zijn voor de acteurs, want van 't verhaal moet deze film het niet hebben.

avatar van The Oceanic Six

Ieder geval een stuk leuker dan het slechte 2e deel.

Hier kan je tenminste nog lachen om de ''strijd'' tussen de kinderen en Ice Cube.

Het is braaf familievermaak, maar Ice Cube speelt hier een geinige rol en de Home Alone achtige humor is best geslaagd. Leuk voor een zondagmiddagje.

avatar van Love__x

Love__x

leuke film! 3*

avatar van Dianaa`

Dianaa`

Leuke kortdurende film met velen grappige momenten erin.

avatar van mikeh

mikeh

stem verlaagd naar 1,5*

Dramatische film

En die kinderen zouden echt een nekschot moeten krijgen

avatar van Mescaline

Mescaline

Net een stukje gekeken..(half uurtje)

Erg flauwe film vond ik wel.. totaal niet grappig en te overdreven..

Ik stem niet omdat ik niet de helefilm gezien heb.. maar wou graag toch even mijn commentaar kwijt..

avatar van TA-E

TA-E

Irritant slecht....

Ongelooflijk.

avatar van Malick

Malick

Helaas is anderhalf uur te lang voor deze filmtitel. Naar tien minuten hoopte ik al dat het een ingekorte versie was maar helaas. Wat Ice Cube’s functie in de filmindustrie is weet ik niet maar de beste man lijkt af te stormen op geen enkel waardige filmtitel op zijn Curriculum Vitae. Ook hier weer is het irritante toe vreselijk. Ik vraag me nog af waarom ik nog films met hem erin kijk ze zijn allemaal tot op het bot vreselijk. Moet je eens voorstellen dat hier zelfs nog een vervolg is opgemaakt. Veel respect voor de mensen die dat durven!

avatar van Robke22

Robke22

Is het iemand al opgevallen dat de hotelkamer waar Suzanne en kinderen op het einde zijn, nummer 1408 heeft? Best toevallig als je bekijkt dat 1408 een horrorfilm is

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Zeer leuke film. Ice Cube zet zijn rol heel leuk neer als de eenzame Nick Persons -

de eigenaar van een zaak (in rare en zeldzame sportartikelen). Je moet er gewoon van houden.

avatar van Alldoss

Alldoss

Leuk, leuk, leuk!

R.e.s.p.e.c.t.

avatar van notorious_kim

notorious_kim

deze komt ook aardig bovenaan in mijn floplijst!

ik vond het echt niet grappig en heb er veel spijt van dat ik 5 euro verspilt heb aan deze film!

avatar van Triztan

Triztan

Ik vond hem wel grappig, ik was een beetje in een verveelde bui en dan lach ik om redelijk veel dingen. Ik denk dat als ik hem nu nog een keer zou zien ik er niks aan zou vinden. =\

avatar van m1701

m1701

Leuke vermakelijke film.

Ook wel grappige stukjes/momenten

Niets bijzonders. Ice Cube acteert ook wel leuk

avatar van losbandig

losbandig

erg flauw, op de grens om er halverwege mee te stoppen, maar toch afgekeken.

leuke film voor kids en tieners, maar zonde van mijn tijd.

avatar van Spetie

Na Kindergarten Cop en The Pacifier kirjgen we wederom een film voorgeschoteld, waarin een spierbundel op kinderen moet passen. Hoewel die andere twee films ook niet geweldig zijn, zijn ze wel een stukje beter nog dat deze film. Ice Cube acteert echt zeer matig en heeft de manco dat hij in tegenstelling tot een Schwarzenegger, totaal niet grappig is. Funest dus voor een film als deze. Sowieso bevat de film een hoop flauwe (lees onleuke) grappen en zijn de twee kinderen ook nog eens vreselijk irritant.

avatar van timburton

timburton

Wat heeft die Levant met negers? Hij is er niet eens zelf een!

avatar van funland

funland

DownBusiness schreef:

3,5 *

Dat is ook wel wat overdreven gezegd vind ik :O

met een baksteen de hersenen inslaan???

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Prima comedy. Lekker simpel, zonder grenzen. De strijd tussen Ice Cube en de kinderen is gewoon hilarisch.

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

timburton schreef:

Wat heeft die Levant met negers? Hij is er niet eens zelf een!

Ja he idd, volgens mij weet hij nog niet dat alleen blanken films met blanken mogen maken..

avatar van TheJamm

TheJamm

Mijn favoriete rapper is helaas niet mijn favoriete acteur! Enige goede film met Cube erin is volgens mij 'Boyz in the Hood'.

Ice Cube please.... maak een paar nieuwe muziekalbums in plaats van nieuwe domme films!!!