Genre: Actie / Komedie
Met onder meer: Sandra Bullock, Enrique Murciano en Regina King
Releasedatum: 17 maart 2005
Bekijk via Videoland
Plot Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous
"You might feel a little prick"
Sinds FBI agente Gracie Hart (Sandra Bullock) undercover ging bij een missverkiezing, is ze een ware beroemdheid geworden. In plaats van achter de boeven aanrennen, rent ze nu heen en weer van haarsalon naar talkshow om haar boek te promoten. De FBI ziet haar als het nieuwe en aantrekkelijke boegbeeld van de organisatie. Maar wanneer haar goede vrienden Cheryl en Stan worden ontvoerd, kunnen ze Gracie niet weerhouden om opnieuw in de verkleedkist te duiken. En hoewel ze niet erg goed op kan schieten met haar vrouwelijke collega Sam, gaan ze samen undercover in de bruisende showstad Las Vegas.
Gracie Hart
Karl Steele
Lou Steele
Walter Collins
kevke1990
Jippie de eerste was al zo leuk dus deze ga ik zeker kijken.
Dustyfan
Deel 1 was best aardig, voor een keer. Maar op een vervolg zit ik echt niet te wachten...
Ylaise
Lachen, ik vind haar echt geweldig, al heeft ze ook in minder goeie films gespeeld zoals Hangmen.....
Ik kijk echt uit naar deze film!!
tess
Wil ik wel zien, maar ik denk niet dat hij even leuk wordt. Tenslotte was het leukste van deel 1 dat ze zo enorm lomp was en netjes moest worden, dus...
stan
volgens mij is het wel een leuke film maar ik durf er nog niks over te zeggen eigenlijk want je moet hem natuurlijk eerst gezien hebben
De trailer zag er wel grappig uit
BS
Trailer is wel ok.Niet teveel humor erin, verhaal en toch een hoop "crazy shit"
Aan de trailer tezien verwacht ik eigenlijk een beetje dezelfde soort film.Leuk dus
Purmerend
Sandra Bullock komt naar Nederland ter promotie van deze nieuwe film. Bron of de Spits of de Metro, dat ben ik effe vergeten.
Naomi Watts
Komt Hudson ook? Dat zal wel mooi zijn. Ik wil de blik van King ook wel eens zien in het echt
Nieke
Ik vrees dat ik hier ook zal moeten zeggen: onnodige sequel. 't Verhaal wordt uitgemolken, ik vind (IK) dat ze niet verder moeten breien, maar terug opnieuw moeten beginnen.
Kijk naar Ocean's 12...
devika1987
Sandra Bullock geweldige actrice!
Ze heeft veel goede films geproduceerd en heeft in goede films gespeeld. Niet alle films waren even leuk of succesvol, maar des al niet te min is Sandra Bullock mijn beste actrice. Mijn favoriete films van haar zijn: Miss Congeniality en A Time To Kill.
Ik ben heel blij dat deel 2 eindelijk naar Nederland komt, want ik heb lang in spanning gewacht op haar nieuwste film.
-xxx- Devika
Beejeej
eerste deel was best leuk. ben benieuwd of et tweede deel niet te veel lijkt op het eerste... trailer doet wel zo vermoeden namelijk.
stan
ik vind het wel heel raar dat deze film bij ons al op 17 maart in de bios is en in amerika pas 24 maart dat staat op de officiele website en dat is ook met the ring two echt raar
Luchtig vermaak met enkele leuke momenten.
De acteurs hadden er duidelijk lol in.
Syt
Deel 1 was inderdaad leuk, maar dit is echt een geheel overbodig vervolg. Niet grappig en het ging echt nergens over.
stan
he Nieke wist je dat sandra eigenljk ook tegen vervolgen ( sequels ) is dat komt door de film speed de 1e film was een succes maar door speed 2 ( die geflopt is ) wil ze geen sequels meer dus eigenlijk zou er zowiezo geen Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous komen ( was allemaal in shownieuws ze hadden een intervieuw met haar omdat ze in NL was )
dus hebben we mazzel dat hij wel is gekomen:D
Jorick
Redelijk vervolg, alhoewel de film minder komische momenten bevatte als deel 1. Bovenin staat overigens dat Jeff verliefd wordt op Gracie, maar in de film is dit niet het geval hoor. Jeff wordt uiteindelijk "verliefd" op Miss.America.
Floris22
Je kunt zien dat op sommige punten de film wat gemakkelijk is gemaakt, maar Sandra Bullock weet er toch weer een redelijk vermakelijke film van te maken. Erg goeie actrice.
chipigirl
Ik vind het wel een leuk film.
En de cast is ook wel leuk, en de rollen van
de personen passen wel bij die gene.
En het is ook wel grappig dus wel > LEUK
E V
Trailer van dit vervolg is best leuk, maakt me benieuwd naar de film. Hopelijk is die net zo grappig of grappiger als deel 1.
Wheely5
Erg leuke film,.. heb gewoon hardop zitten lachen in de bioscoop. Hij borduurt wel door op de eerste film, dus daar moet je wel wat dingetjes uit weten, maar zonder ook goed te volgen.
Sparkle
Tja, ik vond de trailer leuker dan de film eigenlijk. Af en toe een giechel maar meer ook niet.
Sandra zou wat meer echte komedies moeten doen (zoals deel 1) want ik vind ze er wel goed in.
The One Ring
'T is sowieso niet helemaal mijn genre, maar deze film is onnodig. Deel 1 was best aardig, maar ook al verre van bijzonder. Deze film verandert er niks aan. Er zitten een klein aantal leuke grappen in en het kijkt lekker weg. Zeker geen aanrader, maar slecht is ie niet.
2,5 sterren
johanm3
Wat een ongelooflijke slechte film was dit zeg. De film was echt nergens grappig. De grappige homo probeerde hier en daar iets leuks te zeggen, maar dat werkte niet echt.
Het grappigste vind ik nog dat ik zie dat er zoveel mensen heen gaan. ( werk bij een bios )
Maar goed, dat is een ander verhaal.
ericos
Dit lijkt me echt een erg leuke film...
De eerste v0nd ik o0k wel grappig!
$@@$
Om de eerste heb ik helemaal dubbel gelegen en kan ik nog steeds om lachen, maar deze vind ik teleurstellend.
Erg jammer.
alexis
leuke film, die wat traag op gang komt. het laatste uur van de film is wel aardig om dat ze daar weer de 'oude' gracie is. de aftiteling is ook wel leuk om naar te kijken... creatief bedacht
***
XxXDEPPFANXxX
De eerste was veel leuker, dit was eigenlijk meer een soort drama dan een komedie
**1/2

Miss Congeniality
2000

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

The Blind Side

Just like Heaven
Komedie / Romantiek, 2005

Mrs Henderson Presents
Drama / Komedie, 2005
drag queenlosgeldfbipress conferenceschipundercover agentmiss america vervolgoffice politics buddy coprepresentation abandonment