Meet the Fockers (2004)
Releasedatum: 10 februari 2005
Bekijk via SkyShowtime
Plot Meet the Fockers
"Misery loves family."
Nadat voormalig CIA-agent Jack Byrnes de mannelijke verpleger Gaylord Focker toestemming heeft gegeven om met zijn dochter Pam te trouwen, is de tijd daar om de ouders van de twee eindelijk eens met elkaar kennis te laten maken. Jack reist samen met zijn vrouw, kleinzoon en het toekomstige echtpaar naar Miami, waar ze de Focker-familie leren kennen. De eigenzinnige levensstijl van de Fockers staat in schril contrast met de conservatieve Byrnes, wat nogal wat conflicten tot gevolg heeft...
Greg Focker
Little Jack 'L.J.' Byrnes
Little Jack 'L.J.' Byrnes
Isabel Villalobos
Doom
Ik heb hoogstens 1 keer een glimlach vertoont. Verder heb ik me verveeld en geergerd.
Ik hou echt helemaaaal niet van dit soort 'komedies'.
Same here, niet echt bijzonder...
Smith
Vond meet the parents een leuke film en deze zowaar nog iets beter. Hier moeten ze het wel bij laten. Ik geef m 3 en halve ster.
bert650
In tegenstelling tot de rest heb ik mij bescheurd om deze film, vond hem stukken beter dan Meet the Parents, heb een half uur krom gelegen in de bioscoop om het stukje in de bus (Capucino), maar ja voor mij 5 sterren.
synesthesia
Ik vond t maar niks. Ik had het idee dat er nog iets moest beginnen toen ik The End zag staan.
Echt zo'n verhaal dat je toch al 80 keer gezien hebt. En als het nou eens grappig was, dan had ik het ze vergeven, maar ik heb nou niet zo zeer hoeven lachen.
Nee meer dan 2 sterren krijg ik er niet uit.
Teskuh17
vermakelijk, maar niet echt speciaal. Hetzelfde geldt voor Meet the Parents. Beide films zijn niet vervelend om naar te kijken en ook nog wel lachwekkend, maar daar houdt t op. 3*
skompie
Ben het wel met Teskuh eens, ik vond hem alleen niet lachwekkend. Ik had er toch wel wat meer van verwacht.
Zaten niet echt scenes in waar je van dubbel lag (of je moet de naam Gay Focker nog steeds om te lachen vinden
) maar toch vond ik hem wel makkelijk weg kijken.
moviefreak1
die Robert de Niro speelt het wel heel erg goed ,wat heb ik een hekel aan die vent in deze film , ik krijg zo'n gevoel van " wat ben ik toch goed " bij deze rol van hem , of van " ik regel het allemaal en niemand hoeft mij daarbij te helpen , want ik heb bij de FBI gezeten " of was het nou de CIA ?
Die Barbara Strooizand vond ik het wel leuk doen , was leuk om haar weer eens te zien in een film .
Alleen die Ben Stiller kan mij nog steeds niet veel boeien , speelt volgens mij altijd maar 1 en dezelfde rol .
Maar alles bij elkaar krijgt deze film van mij een 1,5 *
infineonz
je moet er van houden:P haha echt flauwe humor.. toen bij de familie focker mochten ze wel wat scenes weghalen omdat ik me daar beetje aan ergerde niet zo grappig meer en te langdradig.
3.5 ster. was toch wel ff lachen einde ook grappig
MarkFish
Weinig echt geslaagde grappen in tegenstelling tot in deel 1. Zelfde soort grappen, voorspelbaar, maar wel aardig door de goeie acteurs.
Indra
Vond deze juist leuker als meet the parents. Zo zie je maar smaken verschillen.....
xx Patries
movieslave
Redelijk vervolg op meet the parents, had wel wat korter of leuker gemogen. Toch amusant genoeg voor 3*
joan
veel beter dan meet the parents die is naar het einde toe te veel van het goeie
Purmerend
Zeer leuke komedie zeker 4* waard, net als Meet the Parents
asshole
Poisonthewell
Vrij zwakke film die toch naar niveau word getrokken door het talent (DeNiro, Hoffman & Stiller dus). 3*
john constantine
Leuke komedie, qua grappen nog leuker dan het 1ste deel. 4* sterren !!!
Pieter Montana
Zeker niet beter dan het 1ste deel.Hier zetten wel hier en daar wel wat geslaagde grappen in waarbij je krom ligt van het lachen maar het merendeel is allemaal flauwe kak-pis humor.Als je natuurlijk Gaylord's (
) moeder een sekstherapeute laat zijn dan weet je al welke soort grappen je te wachten staat.Behoorlijk irritante rol van Barbra Streisand
Gelukkig waren er nog de conversaties tussen Dustin Hoffman en Robert De Niro,gewoonweg schitterend om deze 2 grootheden over mekaar te zien.Al bij al vermakelijk
koreaan
Meet the parents is een leuke film om naar te kijken, ik heb er in elk geval behoorlijk om kunnen lachen. Meet the Fockers was ongeveer hetzelfde, het was niet beter maar ook niet minder. Gelijk niveau ongeveer.
Ik vond de cast goed, er waren van die schaam je diep momenten ik heb er om kunnen lachen.
Riverson
Beetje een eenvoudige film. Welk enkele leuke scenes erin (maar dat mag ook wel)....
james.dean
Veel leuker dan het eerste deel, maar dat komt omdat het gewoon super gecast is in dit deel. Dustin Hoffman is echt super grappig in deze film De Niro speelt hetzelfde als in deel 1. De scene's tussen hun twee zijn erg leuk maar ook de scene's met de baby zijn grappig.
Stuk leuker dan de eerste. DeNiro blijft erg geestig en wordt hier leuk aangevuld door Streisand en Hoffman. 3,5*
willum
Ik ben het eens met hierboven, beter dan deel 1. Erg gelachen weer, minder tenenkrommend als deel 1 (gelukkig maar). Gewoon twee families die elkaars tegenpolen zijn, tegenover elkaar zetten en voila... een film. Ik vondt de mooiste stukjes toen greg dat waarheidsserum ingespoten kreeg en hij voor de microfoon gezet werd, en nattuurlijk de stukjes toen Jack een koekje van eigen deeg kreeg en uit zijn eigen cirkel gezet werd. Ass...hole!. 3,5 sterren.
beekie
Deel 1 is veel leuker dan deel 2. In deel twee heb ik nauwelijks gelachen. Hele andere humor ook dan in deel 1. Ik vind dat in deel 1 Greg telkens op een veel leukere manier in de zeik wordt genomen.
rini1986
Ik vond deze film heel lachwekkend..
Ik had 't idee dat er om de 10 min. wel iets gebeurde waarom ik moest lachen..
Ik hou niet van die droge humor comedy..
Deze sprak me wel aan..
4,5 *-en
Anakin01
Tsja, wat kan ik hierover zeggen? Sommige zeggen dat deel 1 dan weer stukken beter is, en sommige zeggen dat twee zoveel beter is. Ik heb 1 nog niet gezien dus ga ik ervan uit dat 1 dan wel meevallen want deze was wel goed, tja, zo weer van die vulgaire humor. Dat scoort wel het meest in deze film. *** 1/2
Naatj
Nou anakin01 ik vond deel 1 EN deel 2 gewelig..
Zalige films..
Hunk if your horny....sterke tekst ... hahahahaha
Ik geef deze film 4,5 sterren en geef als tip..
heb je deel 1 niet gezien....REN NAAR VIDEOTHEEK!!!
dit is weer een Must-Look film
koreaan
van nieuwkomers Hoffman en Streisand.
Dustin Hofman is in Hollywood een grootheid in deze business
Pimmers
Toppertje, ik heb hem al 3x gezien en lach nog steeds...ashhhhoool!! Gieren. Zeker de moeite waard.

Little Fockers
2010

Meet the Parents
2000

Ben Stiller en Robert De Niro terug in nieuw deel 'Meet the Parents': alles over de komedie

Blackadder Back & Forth

Cast Away
Drama, 2000

Le Peuple Migrateur
Documentaire, 2001
verpleegsterciaouder-kindrelatiefloridaanti-authoritarian upbringing jood / joodsparents-in-laworderlyjust marriedsex therapybad father-in-law familieillegitimate sonmeddling father