• 9.369.900 stemmen

Met onder meer: Lindsay Lohan, Dennis Quaid en Natasha Richardson

Gesproken taal: Engels, Frans, Portugees, Spaans en Italiaans

Releasedatum: 15 oktober 1998

Plot The Parent Trap

"Twice the Fun, Double the Trouble."

De identieke tweeling Hallie en Annie werd bij hun geboorte gescheiden wanneer hun ouders van elkaar scheidden. Wanneer de twee elkaar ontmoeten op een zomerkamp verzinnen ze een plan om zich weer bij elkaar te brengen.

Hallie Parker / Annie James

Blindfold

Lekker overbodige remake

avatar van darkcity

darkcity

Saai en stom dat ze weer van It Takes Two hebben nageaapt, die is veel leuker ! Er wordt ook overdreven geacteerd zowel door de irritante kinderen en de saaie ouders ! 1* voor de moeite.

avatar van Sparkle

Sparkle

Saai en stom dat ze weer van It Takes Two hebben nageaapt, die is veel leuker !

Mja, ware het niet dat It takes Two, The Parent Trap haddden nageäapt. De originele versie dan wel van 1961. Disneyklassieker op zich (vooral door Hayley Mills).

avatar van petey

petey

• 1901 berichten

Het is trouwens maar 1 irritant kind die beide rollen speelt.

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Oef gelukkig; ik heb dus niks gemist

avatar van Ralfke

Ralfke

• 2075 stemmen

Mwa, ik vond deze film echt wel om aan te zien hoor, al verloopt het verhaal uiteraard wel erg voorspelbaar. Maar irritant wordt 'ie mijns inziens niet. **1/2

avatar van ThaNick

ThaNick

Best leuke film.. maar erg cliche..
Zoals die "boze" stiefmoeder: Meredith, die het meisje naar kostschool wil sturen. Maar ik vind "it takes two" leuker, maar die lijkt hier ook heel erg op .. ze ontmoeten elkaar op kamp, ene rijk ander arm..

avatar van gotti

Ooit al eens gezien. Zeer matig filmpje... 2*

avatar van Yekezzez

Yekezzez

ThaNick schreef:
ene rijk ander arm..
Heb je deze film wel gezien??

avatar van KarinV

KarinV

Inderdaad, het Amerikaanse meisje leek mij toch niet bepaald arm.

avatar van scorsese

Leuk tussendoortje.........en de carriere van Lindsay Lohen krijgt een behoorlijke paralel met die van Jodie Foster.

avatar van ThaMovieVoter

ThaMovieVoter

Toen ik de film voor het eerst zag vond ik het nog wel een leuke gezinsfilm.

Nu toch wat te kinderachtig.

avatar van The One Ring

The One Ring

Slaapverwekkende clichéfilm.

1,5

avatar van amazingmoi

amazingmoi

leuk wanner ze zo da beest in die stiefmoeder are mond steekt

avatar van sanna03

sanna03

the parent trap is een kijtoffe film

lindsay lohan kan heel goed acteren en heeft een hele mooie stem en de full album van haar is heel goed moet je zeker eens beluisteren

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

1. het is kEItoffe

2. Verkrijgbaar op 31 Mei 2005 als Special Edition (vraag me niet waarom)

avatar van E V

E V

Heet deze in Nederland Dubbel en Dwars?

avatar van xangadix

xangadix

Heet deze in Nederland Dubbel en Dwars?
Jazeker.

Regan_Robbie24

heel komisch, Lindsay Lohans 1e film, zover 'k weet!

avatar van sanna03

sanna03

ja ik denk ook dat het haar eerste ehcte film is ervoro heeft ze nog wel in kleien tv spotjes meegedaan ofzoiets heb ik gehoord

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11900 berichten

Angrod_Pallanén schreef:

2. Verkrijgbaar op 31 Mei 2005 als Special Edition (vraag me niet waarom)

Mooi zo dat ik gewacht heb met kopen van deze film. Dan maar eens doen. Grappige film, en erg goed gespeeld door Lindsay Lohan. Knap meisje!

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Stom dat ik nog niet gestemd had, dit is een erg leuke film en voor Lindsay-fans zeker leuk om te zien. Toen ik hem voor het eerst zag (ik weet het nog goed ) wist ik niet zeker of het een tweeling was of niet, hoe je kinderen al niet kan misleiden .

Regan_Robbie24

ik dacht dat het een echte tweeling was en dat heb ik lang volgehouden, nu weet ik dat het Lindsay is, dus 1 persoon. deze is ook haar beste vind ik persoonlijk. en je meent het, iedereen die deze film voor het eerst ziet en Lindsay nog niet kent wordt misleidt, jij niet dan?

avatar van Sannepan

Sannepan

Lekker overbodig filmpje. Er zit wel wat leuks in, maar het is toch allemaal vrij cliche en voorspelbaar. Ik vond It takes two leuker (geen ideej waarom) Voor de rest heb ik al vaker dit soort films gezien, maar ik weet niet meer welke films nou welke titels hadden

In ieder geval 2,5* maar erg bijzonder wordt deze film nergens.

En ik dacht ook tijdenlang dat het echt door 2 verschillende meisjes werd gespeeld

Regan_Robbie24

wie niet he?! ik bedoel het lijkt net een echte tweeling, ze hebben sommige dingen (sproeten, blablabla) een bietje anders gemaakt zoals bij echte tweelingen, vandaar dat ik het dacht, en jij?

avatar van _kussiej_

_kussiej_

Lindsay heeft het echt super goed gespeeld vinden jullie ook niet?

een 5,0!!!

Regan_Robbie24

ja heel erg goed! haar beste film vind ik persoonlijk!

avatar van x-Michelle-x

x-Michelle-x

Was zeker wel een leuke film had 'm by een vriendin van my gezien en daarna meteen zelf ook aangeschaft zelfs myn broer vondt 'm leuk en die houd al niie zo van films was heel goed geacteerd en gemaakt ****

avatar van soom

soom

Lindsay Lohan speelt aardig, maar nergens word de film echt leuk ofzo. al lag ik in de lindsay-natasha scenes wel in een deuk. toen ik jonger was wel goed te pruimen. maar alleen leuk voor kinderen van 7-10 jaar.

of is natasha richardson de moeder?

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11900 berichten

Lindsay is lkkkrrrrr....:$ En een sowieso erg leuke film. Zoetheidsgehalte blijft redelijk, en leuke bijrollen van de butler en de nanny. En Dennis Quiad en Natasha Richardson zijn sowieso top. Lekker 4*