Genre: Biografie / Misdaad
Bekijk via Netflix
Bekijk via Videoland
Bekijk via SkyShowtime
Plot Catch Me If You Can
"The true story of a real fake."
Hij doet zich voor als arts, hoogleraar, advocaat en piloot, en niemand twijfelt ooit aan zijn kunnen. Maar intussen licht Frank, amper twintig jaar oud, iedereen op en verdwijnt hij keer op keer zonder een spoor achter te laten. Tot de politie een internationale klopjacht opent. Gebaseerd op het waar gebeurde verhaal van Frank Abagnale, een valsemunter en meesteroplichter die voor zijn 21ste al voor miljoenen dollars aan valse cheques uitschreef en het geld vervolgens weer even gemakkelijk uitgaf.
- Trailer (YouTube)
- Catch Me If You Can (BoekMeter)
- Catch Me If You Can (MusicMeter)
- Kijk op Netflix
Cheryl Ann
Special Agent Witkins
Earl Amdursky
Mister_Pink
Leuk filmpje. Typisch Spielberg.
TheRisingSun
Niet hélemaal mijn type film,maar was door de goede acteerprestaties van DiCaprio en Hanks toch wel te genieten.
clairest
Ik heb me meerdere malen goed vermaakt met deze film. Vier sterren van mij! Inderdaad een perfekte feelgood-movie.
En je kunt dan wel zeggen: ver gezocht, te toevallig en ongeloofwaardig, maar het gegeven is echt gebeurd. Wat ik dus fantastisch vind!
jaspertje3
Idd, perfecte feel good movie. prachtig verhaal, heb em nu al 3x gezien en hij blijft gewoon mooi!
van mij krijgt ie 4,5 ster!
Toppertje dit!
Idol
Veel dingen vond ik te ver gezocht en te toevallig en te ongeloofwaardig.
Driekwart van alle films is ongeloofwaardig, maar voor deze film pakt de ongeloofwaardigheid negatief uit. Ik had de hele tijd een "pfff....." gevoel.
Goed kijkbaar maar wel overrated.
hoe kan het nou ongeloofwaardig zijn als het echt gebeurd is?
morpheus
Catch me if you can is een vermakelijke feelgood movie maar met een speelduur van 140 minuten wel een flink stuk te lang. Een hele hoop scenes werden dan ook naar mijn mening te lang uitgerekt. Wederom goede acteerprestaties door Dicaprio en Hanks.
***
The One Ring
Waarom wordt dit hier niet omschreven als een komedie, wat het toch echt wel is? Net als the Sting en the Man who would be king.
Nou ja. Deze film is best vermakelijk, maar een meesterwerk is het zeker niet. Het zijn de acteurs die deze film zou goed maakt.
***
mikey
Beslist geen meesterwerk maar wel een mooi gemaakte en bijzonder sympathieke film. Het camerawerk is zeer aantrekkelijk. Maar op een 1 of andere manier had deze film me weinig te bieden. Het levensverhaal van dicaprio is heel wat leuker dan dat kat/muis spelletje van Hanks. Walken is bijzonder sterk als gedeprimeerde vader.
Edie
Leuke film, erg plezierig om eens te bekijken.. Leuk hoe Dicaprio telkens overal uitkomt, en alles voor elkaar krijgt.. Toch geen film die ik snel weer kijken zal denk ik, ook de behoefte niet echt aan. 3.5 sterren.
Edie
T_fuckin_montana
Leuke film. een van de weinige keren dat ik een film met Tom Hanks niet saai vind (ik vindt hem doorgaans heel goed maar ook heel saai) Dicaprio tilt hem erg op en anders om. (dicaprio vind ik vaak te overheersend in film maar Hanks drukt dit de kop in) erg goede film met een leuk verhaal. alleen dat waargebeurt daar heb ik echt mijn twijfels bij??
West
Onterecht dat Christopher Walken niet prominent op de hoes staat: wat een goede rol. Hanks en ook Di Caprio zijn goed in vorm. Prachtige, sfeervolle beelden en soms flinke snelheid (Spielberg). Er had wat mij betreft wel zo'n 20 minuten afgekund. 4****
sju
ik vond het idd meer een komedie dan avontuur/misdaad. prima film, waarbij vooral de 2e helft interessant is. ook leuke opbouw ****
Lotteke
Leuke film. weet niet of ie echt als komedie is bedoelt, maar ik vind m erg lachen! Walken is heel goed en ook DiCaprio doet het helemaal niet slecht! Het is best ongelovelijk dat het echt is gebeurd, want het lijkt allemaal zo simpel dat het haast niet kan, maar Frank Abagnale heeft het toch maar mooi geflikt allemaal in t echie, best n giller.
Goed acteert, en hij duurd wel lang, maar toch gaat het allemaal wel vlot, zodat ik mij in iedergeval niet heb verveelt.
kevinelvira
Erg goede film!
Dicaprio speelt geweldig en het verhaalt loopt als een trein!
LindaLicious
Echt ontzettend leuke film!! Heel grappig en tegelijkertijd heel indrukwekkend en serieus. Alleen jammer dat mijn gehuurde dvd af en toe stil bleef staan en ik dus stukjes moest overslaan..=S...Maar toch, een geweldige film!
m44r73n
Vond het een leuke film.
DiCaprio deed het goed. Net als Tom Hanks btw.
Ik heb mij wel vermaakt. 4*
donnie darko
amusante film maar op mijn dvd stond 95 minuten dus ik had mij verwacht aan een zeer kort maar krachtig filmpje.
Was dus niet het geval.
Had trouwens hetzelfde voor met pulp fiction, die duurde zogezegd ook maar 95 minuten.
Maar al bij al vond ik de film wél goed.
3.5 sterren
Tanja83
Heerlijke film om te zien. Hanks en DiCaprio lekker op dreef, rollen lijken op het lijf geschreven te zijn!
Stargirl
Moeilijk te geloven dat Abagnale al die dingen echt voor elkaar krijgt, maar wel leuke film, ik heb me niet gestoord aan de lengte. Maar het is niet echt een film die je bijblijft, want zo indrukwekkend was die niet. 2,5*
Dead01
- 1977 stemmen
Vind de film goed.Het is een sterk verhaal en zeker dat het dan waar gebeurd is.Dat boeit mij al zoiezo meer en vind het nog een leuke film van dat je ziet wat hij dan voor elkaar kreeg.Hanks speelt zeer goed en Dicaprio ook en had niet verwacht van hem want ben nu niet echt een fan van hem en de films dat ik al gezien heb waar hij in mee speelt vind ik hem geen goede acteur maar hier heeft hij is bewezen dat hij toch kan acteren.Echt de moeite waard om te zien.
4sterren.
Modar
Erg goeie film. Heb hem pas nog gezien verveeld nog steeds niet. Acteer werk is van beide erg goed. Ongelooflijk dat dit waargebeurd is
4 sterren!
mikoz
erg leuke film die je op een doordeweekse avond met een chipie lekker kan kijken , goed acteerwerk en leuke scenes.
vond hem met 140 minuten wel vrij lang , het had allemaal wat sneller gekund.
maxcomthrilla
Een leuke film, waar je in het begin even vat op moet krijgen maar zodra dat gebeurt boeit het verhaal en is het grappig om te zien hoeveel Frank wel niet voor elkaar krijgt. Veel fantasie maar dat geeft deze film nou juist dat onvoorstelbare, net zoals in je dromen. Daarom voor mij zeker geen doorsnee film. *4,5.
Pieter Montana
Leuke Spielberg-film met goed acteerwerk van Hanks en Di Caprio.Al bij al een aangename film.
Woutjinho
ik weet nog dat ik deze heb gezien in de bus vanuit parijs, ik had moeite om wakker te blijven, dus het was zeker geen speciale film
moz
Hele leuk film, waarbij ik me steeds afvroeg of de film nu afgelopen was. Maar nee, er kwam weer een stuk film achteraan (Heb van tevoren de lengte van de film niet bekeken)
Zeer vermakelijk

Misdaadfilm 'Catch Me If You Can' met Tom Hanks en Leonardo DiCaprio vrijdagavond op televisie

Netflix voegt binnenkort deze vijf populaire films toe aan het aanbod

Deze vijf goed beoordeelde films verdwijnen nog voor het einde van deze maand van Netflix

The Green Mile

The Departed
Misdaad / Thriller, 2006

Blood Diamond
Drama / Thriller, 2006
fbioplichterbiografiegebaseerd op een waargebeurd verhaalattempted jailbreakengagement partymislaid trustbank fraud inspired by true storyadapted into play or musical