Genre: Actie / Avontuur
Met onder meer: Paul Walker, Jessica Alba en Josh Brolin
Bekijk via Netflix
Bekijk via Prime Video
Plot Into the Blue
"Treasure has its price."
In de diepe, van haaien vergeven wateren van de Bahama's ontdekken vier jonge duikers per toeval een legendarisch scheepswrak waarin naar verluidt voor miljoenen euro's aan goud begraven ligt. Ze denken dat hun dromen over het vinden van een verborgen schat waarheid geworden zijn. Maar wanneer ze vlakbij het schip ook een vliegtuigwrak met een illegale cargo vinden komen ze echter in de problemen. De vracht behoort namelijk toe aan een grote drugshandelaar.
seth gecko
standaard voorspelbaar luchtig entertainment. nergens opzienbarend maar ook nergens echt slecht. beetje middelmatig dus.
positieve punten krijgt hij echter extra vanwege de mooie beelden, ik dank de persoon die instond voor de fotografie van deze film voor de Alba kontclose ups die het saaie eerste half uur meer dan dragelijk maakten.
2.5
siepietheman
Erg leuke film, voldoende spanning, en goed geacteerd. Een 4.5.
Leland Palmer
Zwak verhaal, matig geacteerd maar toch een film waar je met plezier naar kijkt! De prachtige beelden onder water en Jessica Alba maken dit een redelijke film.....
*3 sterren
markie1978
Goed verhaal, erg sterk, met veel actie prachtige onderwater opnames en een goede en lekkere cast.
XZtephan
Leuke film voor een avondje als je niks te doen hebt. 3,5 sterren
Dan moet je ook écht nix te doen hebben.
2,5 *
lostprophet
voorspelbare film-> zwak verhaal, easy-watching door de babes en de paradeiselijke sfeer, doordat hij zo gemakkelijk bekijkt vind ik hem nog wel deftig en geef ik hem een *3*
helleke
Standaard filmke,het bekijken waard maar meer ook niet.
Het éne moment is er geen gevaar om tussen de haaien te zwemmen en vervolgens blijkt dit dan toch niet het geval te zijn.
Misschien haaien met een selectief geheugen?
2,5 sterren.
darkcity
De film is vooral leuk vanwege z'n fantastische onderwatershots en de daarbij passende muziek.
Het verhaaltje boeit ook wel maar is verder niet bijzonder, leuk dus voor af en toe en/of wanneer je een alternatief zoekt voor een Discovery Channel DVD
3 sterretjes
Cheryl_14
hij is inderdaad vrij paradeiselijk. Je gaat al heel snel zeggen ''oeh, dat wil ik ook wel. Mooi weer, mooi bootje, mooi huis aan het water''. 3,5 ster. De moeite waard, ook om miss Alba die ook hier geweldig acteerwerk afleverd. Op het eind wordt het steeds spannender vind ik.
kleez
tijdje geleden gezien en vond de film lekker weg kijken! Opzich
van mij 4* maar soms toch net iets te voorspelbaar en voor
4* had er meer uit kunnen worden gehaald!
bugno
Leuke film,niet erg bijster orgineel verhaal,wel aardige shots,Bikini Alba 5*,de film zelf 2*,maakt gemiddeld ,omdat ik zo van vrouwen in bikini hou,3.5*
Leland Palmer
Gister weer eens uit de kast gehaald: Blijft een leuke film en ik heb mijn stem ook nog eens verhoogd! De cinematografie is geweldig, alleen de onderwatershots zijn al genoeg om een voldoende te geven! Daar komt nog bij kijken dat Jessica Alba in bikini natuurlijk een pluspunt is! Jammergenoeg vond ik de acteerprestatie van Paul Walker de minste, daartegen speelden Alba en Caan erg goed! Ik zal dit nooit een topfilm gaan noemen, maar het is en blijft een genot om naar te kijken!
* * *
film88888
Matig zomer filmpje, Maar paul Walker kan zeer goed acteren, maar astublieft in betere actie films iets zoals (Running Scared), en het was ook wel genieten van Jessica ALba haar lichaam, en de mooie beelden van de zee, en in het water. Alba speelde ook zeer goed waarschijnlijk de beste van allemaal. Leuk filmpje niks meer, niks minder. Een 3,0
gebruiker_56935
Wel een leuke film. Ik had slechte verwachtingen van deze film, vooral om de hoes etc. Maar het acteerwerk is redelijk goed en ik vind het script ook wel leuk. Een 3.0.
Doom
Vermakelijke film met een beeldschone Jessica Alba. Dan is eigenlijk alles wel gezegd over deze film.
Famous Person
Ik ben met je eens .De film was een topfilm.Alles was gewoon af.
Zeer mooie beelden en het was cool en jong.
devilicious
kent iemand het liedje, dat wordt gespeeld bij 46ste minuut
zou m graag willen downloaden. verder is de film wel ok. beetjuh miezerig geacteerd door die wannebe drugsdealers.
Patat
De film heeft een leuke setting en een plot met veel potentieel, maar het wordt er toch niet echt uitgehaald.
Het eerste uur van de film kabbelt het verhaaltje maar door aan een zeer traag tempo en eens het verhaal op gang komt blijkt het niet bijster interessant in elkaar te zitten.
Er zijn slechtere films en echt doodvervelen doe je je niet, maar het is zeker geen goede film. Toch een kleine teleurstelling.
Chulaa
oehw, paul walker

Leuke film, kijkt lekker weg, popcorn erbij en lekker hangen op de bank. Toppie !
snip
gewoon een lekkere popcornfilm waarbij je niet veel bij hoeft te denken en lekker wegkijkt en niet verveeld metname door Jessica Alba !!! verder niet veel bijzonders aan de film
Tsolodimos
Een 'leuke' film.
Wat actie, wat sfeer en vooral Jessica Alba. Zonder haar was hij waarschijnlijk 2 sterren waard geweest. Nu bijna het dubbele.
skipy05
goede film. mooie onderwater beelden. Goed geacteerd. en met jessica alba is hij zeker goed
JohnMcLane
*3 sterren
Daar sluit k me bij aan
alegondatje
Net zo als zoveel films is het verhaal niet nieuw maar desondanks een vermakelijke film. mooie mensen spelen er in mee en de onder water beelden zijn prachtig.
Het is geen film die veel indruk maakt maar ook geen ergenis op roept.
Goed voor een ontspannen avondje film kijken

Into the Blue 2: The Reef
2009

Netflix gooit ook de geprezen oorlogsfilm 'Platoon' uit het aanbod

Arlington Road
Thriller / Mystery, 1999