Genre: Actie / Avontuur
Met onder meer: Paul Walker, Jessica Alba en Josh Brolin
Bekijk via Netflix
Bekijk via Prime Video
Plot Into the Blue
"Treasure has its price."
In de diepe, van haaien vergeven wateren van de Bahama's ontdekken vier jonge duikers per toeval een legendarisch scheepswrak waarin naar verluidt voor miljoenen euro's aan goud begraven ligt. Ze denken dat hun dromen over het vinden van een verborgen schat waarheid geworden zijn. Maar wanneer ze vlakbij het schip ook een vliegtuigwrak met een illegale cargo vinden komen ze echter in de problemen. De vracht behoort namelijk toe aan een grote drugshandelaar.
The_Game
Aardige film voor als je iets makkelijks wil zien. Beetje homor, actie en paar mooie vrouwen. Het verhaal is wat zwakjes, maar wel vermakelijk.
g_unot_soldier
Geweldige film,
echt helemaal top.
Jessica Alba was weer helemaal top !!!
tevelenco
Matige aktiefilm.
Met een matig verhaal.
Maar het gaat bij deze film natuurlijk niet om het verhaal.
Maar om de mooie onderwater beelden en de nog mooiere Jessica Alba.
Voor de rest stelt de film niet veel al te veel voor.
NightWolf
Leuk filmpje. Verhaal vind ik zo slecht nog niet eigenlijk. En de oogverblindende schoonheid van Alba maakt al veel goed.
Ik denk dat Walker geen 2 keer heeft moeten nadenken toen hij zag dat Alba ook meedeed
En in de laatste scène mocht die schurk ook vanalles grijpen.
Wat een gelukzakken
3* waarvan 2 voor Alba
Lientjuh
Slechte film, flauw verhaaltje, flauwe acteerprestaties, slecht gefilmd
wesbrina
Best een aardige film voor tussendoor , zeker geen topper.
Mooie onderwaterscenes .
SSL-Gladiator
Zeer mooie duikscènes en onderwaterbeelden, prachtige locaties. Het verhaal is echter niets waard. Geen opgebouwde spanning en slechte plotlijn. Acteerprestaties zijn onder nul. Jessica Alba is gewoonweg bloedmooi en is zo de enige reden waarom je deze film uitkijkt. Voor de rest is gewoon mooi wezen en vooral geil kijken. De mannelijke acteurs moeten het redden met de nodige machopraat.
2 op 5; en dat is zeer jammer voor een film met zulke prachtige beelden.
Skuller
Helemaal mee eens, leuke film,mooie plaatjes , en tja Jessica Alba he
zo'n lekker ding woepie
Jan met de pet
zeker de moeite waard deze film......mooie gefilmd.....best wel spannend.......3,0
enzyme
Niet echt een speciaal verhaal.
Wel mooi gefilmd onder water (met echte haaien volgens de "making of "
En een hete Jessica Alba.
3.0 sterren
maxcomthrilla
Aangename film die lekker wegkijkt. Vooral de rondingen van Jessica Alba waren het kijken waard. Maar ik vond Paul Walker ook aardig spelen en de scènes onder water en in de grot waren zo mooi gefilmd. Een spannende film, met veel actie, humor en een niet voor National Geographic onderdoende repo: wat leeft er onder de zee? 4*
renoow
leuke film, irriteerde me alleen mateloos aan het overduidelijke verschil tussen enerzijds de brave sam+jared en anderzijds de evil bryce+amanda.. +o(
No-zem
Slechte film, flauw verhaaltje, flauwe acteerprestaties, slecht gefilmd
Sluit ik me helemaal bij aan
Madecineman (moderator films)
Men nemen; Een handje vol gebruinde mooie acteurs en actrices, een zonnig eiland, een paar gemene enge slechte mannen, wat spanning onderwater en de prachtige billen van Jessica Alba. Hussel het een en ander met wat zenuwachtig camerawerk en een slap plotje door elkaar en vergeet af en toe niet in te zoemen op de schitterende billen van Jessica Alba. Garneren met een gemiddeld kullig zomerhitmuziekje en laat Jessica Alba hier met haar heerlijke billen flink op schudden.
Serveer af met nog hier en daar wat beelden van Jessica Alba in bikini, het liefst van achteren genomen (de beelden he!
) en klaar is het resultaat!
2* dan maar, eentje voor het onderwater vermaak en die andere voor... Nou ja, raad maar
Max99
Best wel goede film met goede acteurs en een lekker wijf en goed verhaal maar die Bryce lijkt me een beetje een irritand mannetje. 3,5
Lotteke
Aardige film. Vooral de mooie onder water beelden deden het voor mij. Alba is leuk (en natuurlijk heel erg mooi) en dat zelfde geldt voor Paul Walker. Verhaal is niet echt ijzer sterk, maar nogmaals, de beelden maakte dat weer goed.
Chavez
Een hele leuke film. Een serieuze film die zich grotendeels onderwater afspeelt, dat zie je niet heel vaak toch? Ook een goed verhaal en leuke personages. En ik lees hier zo af en toe dat het acteer werk niet goed was, dat vond ik wel meevallen hoor.
Voor iedereen het kijken waard, 4*
FillumGek
Erg leuke film.
Allereerst: Jessica Alba is hier weer op haar lekkerst. Zo heet, knap, mooi, oogstrelend, lekker, geil, sweet, cute meisje.
Uhm...
Verder is de film, buiten Alba, nog steeds heel goed te doen. Het is vooral genieten van de mooie plaatjes (Alba, Alba, Alba!
) zoals de grotten, helderblauwe zee en Alba.
Het verhaaltje is standaard en de actie is niks bijzonders. En als ik Jared was had ik Bryce allang vermoord. Ik bedoel, hoe kan je Alba nou weer laten ontvoeren? Weet je hoe zielig dat was toen ze daar hulpeloos zat...
Acteerprestaties waren trouwens allemaal goed. Ik stoorde me nergens aan.
En het viel me op dat Jared af en toe zo'n 4 á 5 minuten zijn adem inhield, en dan nog vol in beweging ook. Dat lijkt me toch echt niet te doen. Maar laten we het erop houden dat hij van kinds af aan al duikt en dat hij daardoor een extra grote longinhoud heeft gecreeërd of zo
Zeker nog een keer het kijken waard. Vier welverdiende sterren.
PS. Heb je ooit zo'n lekkere kont als die van Alba gezien?
moviefreak#1
Een film die nog maar eens bewijst dat Jessica Alba niet kan acteren. In het eerste uur doet ze in principe niets anders dan in veel te kleine bikini's rondzwemmen en een beetje doelloze teksten uitkramen. Maar goed, ik heb een hekel aan haar dus dat zal wel aan mij liggen.
Leuke popcornfilm, goed voor 2,5*
rens_1993
2,5 De film is vol met aktie en is ook best leuk, maar niet om meerdere keren te zien.
hinie
Aardige film met mooie beelden.
En niet alleen de dame is mooi om naar te kijken(volgens mij kwijlen veel mannen hier bij het zien van haar totale pakket) maar wat een lekker ding is die paul walker zeg!!
Poeh lekker om naar te kijken hoor!!
Matthis
Vond hem beter dan ik van tevoren had gedacht! Ik had hem al maanden binnen, maar zag in Parijs nog al uitgebreide reclame voor deze film, toch maar gekeken en dat was goed te doen!
Jessica Alba is inderdaad mooi om naar te kijken. Beelden zijn op een mooie manier sexy, niet op een pooier manier zeg maar. Je ziet steeds net niks, en dat maakt het spannend
Moet wel zeggen dat eigenlijk heel de film volgens mij meer om het lijf van Jessica Alba draait dan om het verhaal... Dat maakt het dan toch weer pooieriger..
grmpf.
***1/2 ster, heb me best vermaakt
Nick Theunis
ik vond het een redelijk goede film & wat is jessica alba toch een schoonheid

Into the Blue 2: The Reef
2009