Genre: Drama / Komedie
Met onder meer: Piper Perabo, Adam Garcia en John Goodman
Releasedatum: 5 oktober 2000
Bekijk via Videoland
Plot Coyote Ugly
"Tonight, they're calling the shots."
De jonge Violet Sanford hoopt in New York een muziekcarrière te starten. Ze wil haar kansen wagen als tekstschrijfster. Het leven in de grootstad blijkt echter een heel stuk zwaarder te zijn dan ze ooit had kunnen vermoeden. Zonder job kan ze de eindjes niet langer aan elkaar knopen. Wanneer ze hoort dat er in de bar 'Coyote Ugly' iemand gezocht wordt, probeert ze de eigenaar te overtuigen van haar capaciteiten. Wanneer ze 's avonds de bar binnenwandelt, staat de hele tent op zijn kop. Luide muziek weergalmt en de opgehitste mannen schreeuwen de diensters toe. Waar is Violet terechtgekomen? Kan zij zich redden tussen de andere vrouwen? En hoe zit het met haar muzikale carrière?
Violet Sanford (Jersey)
Kevin O'Donnell
Girl at the Surprise Party
Gloria
miepke
vermakende film, leuke muziek, leuke personages
nightfly1982
Dit is echt een geweldige film. Er zit gewoon niks verkeerds in. Mooie meid kan ook nog zingen en dansen leuke gozer. En de rest eromheen echt een mooie film..
FeX
Wat is Piper Perabo heet! Meteen de enigste reden om deze film te bekijken, vind ik.
*eef
Hele leuke film. Als je hem aan het kijken bent, wil je hem graag afzien. Tyra Banks speelt ook in deze film, al herken je haar niet al te snel. John Goodman (Rosanne) speelt een toepasselijke papa.
Youri
Wat een truttige film en de soundtrack is nog erger. Alleen de actrices maakte de film nog leuk.
*Yoy
Leuke film, goede actrices
vooral leuk dat Tyra erin speeld!
De muziek is ook heel leuk.
het verhaal verder is een beetje slap.
v.i.c.t.o.r.
Inderdaad een niemandalletje. Echt het ruige barleven in The States...
film_kaza
Ik heb zojuist een kwartier gekeken en ben het voor 100% met poisonpen1234 eens. Een verhaal dat gewoon nergens op slaat en totaal voorspelbaar en humorloos is. Nee ik kijk de rest nooit van mijn leven.
Dennis Evahi
Echt een vreselijke stomme film! Lelijk uitziende dansjes van de barmeisjes en bovenal een echt slecht irritantverhaal. Bah!
0.5 ster
jeffreysnf
zeker wel een hele leuke film hoor gister op TV gezien. is wel een beetje voorspelbaar.
Jantje666
gisteren half meegepakt op TV.
Maar, op sommige bevallige dames na, weinig boeiend.
Leeg verhaal over weer eens iemand die het uit eindelijk maakt door maar hard genoeg te blijven proberen, yuk....
Leviwosc
Het verhaal is bijzonder mager en heel erg voorspelbaar, totaal geen diepgang. Het is duidelijk dat het vrouwelijk schoon de film moet dragen, volgens mij ook de enige reden dat de heren nog iets zien in deze film. Misschien leert men dit op de filmacademie, als je geen verhaal hebt, moet je zorgen voor veel zwaaiende boezems en natte t-shirts. Ik ben bijna in slaap gevallen bij deze film. Aan deze draak kan ik enkel nog 1 ster geven.
koetje boe
ik vond deze film erg leuk, maar het werd een beetje langdraadig.
maar dat meiske kan wel zingen.
daardoor was het ook vooral leuk.
een meisje die ondanks haar angst,haar droom probeert te laten uitkomen.
tamadrums
Ik herinner me deze film als zijnde erg clichématig. Alles ligt er zodanig vingerdik op dat je als kijker de film al volledig hebt gezien wanneer je nogmaar halfweg zit.
Overbodig, afvoeren!
Leentje1
Beetje een vorspelbare film. Maar goed/leuk acteerwerk. Leuke zang. Niet echt moelijk. Is een film die je moet kijken als je nergens zin in hebt. Zit echt wel wat humor in.
Theatertje
4 sterren gaf ik deze film. Het is ontzettend origineel en het is fantasierijk, waar ik van hou. Zo zouden er nog wel films mogen zijn. En wat een geweldige soundtrack!!!
Barcel
Ik heb hem een stukje gezien. Ik ga hem zeker een keertje huren.
Of je wacht totdat ie weer op tv komt (elk jaar wel een keer of twee volgens mij...)
Driver_hhg
Leuke film, top muziek erbij, vermakelijk, kijkt lekker weg.
orbit
- 12092 berichten
Jammer dat je niet lager geven kan dan 0.5*
Shawnster
Mooie film, echt waar! Heb er de 1e prijs met dansen mee gewonnen op UNBELIEVABLE! het is echt 3* waard!
Artifact
Jammer dat je niet lager geven kan dan 0.5*
Soms hou ik echt van jou, orbit

Videoland verhoogt per 3 maart 2026 opnieuw de abonnementskosten

Gigantisch datalek legt bijna 3,4 miljoen Netflix-gegevens bloot: wat nu?

Vanaf vandaag kijk je naar Marvel-serie 'Wonder Man' op Disney+

Lost and Delirious