• 9.373.615 stemmen

Geregisseerd door: David McNally

Met onder meer: Piper Perabo, Adam Garcia en John Goodman

Releasedatum: 5 oktober 2000

Plot Coyote Ugly

"Tonight, they're calling the shots."

De jonge Violet Sanford hoopt in New York een muziekcarrière te starten. Ze wil haar kansen wagen als tekstschrijfster. Het leven in de grootstad blijkt echter een heel stuk zwaarder te zijn dan ze ooit had kunnen vermoeden. Zonder job kan ze de eindjes niet langer aan elkaar knopen. Wanneer ze hoort dat er in de bar 'Coyote Ugly' iemand gezocht wordt, probeert ze de eigenaar te overtuigen van haar capaciteiten. Wanneer ze 's avonds de bar binnenwandelt, staat de hele tent op zijn kop. Luide muziek weergalmt en de opgehitste mannen schreeuwen de diensters toe. Waar is Violet terechtgekomen? Kan zij zich redden tussen de andere vrouwen? En hoe zit het met haar muzikale carrière?

avatar van seanpuffy

seanpuffy

toffe film en dat voor alleen meiden er in te spelen

avatar van miepke

miepke

vermakende film, leuke muziek, leuke personages

avatar van nightfly1982

nightfly1982

Dit is echt een geweldige film. Er zit gewoon niks verkeerds in. Mooie meid kan ook nog zingen en dansen leuke gozer. En de rest eromheen echt een mooie film..

avatar van FeX

FeX

Wat is Piper Perabo heet! Meteen de enigste reden om deze film te bekijken, vind ik.

avatar van Epitaph

Epitaph

Niemandsdalletje voor vrouwen.

avatar van Lientjuh

Lientjuh

Een leuk filmpje met leuke muziek.

Een tof verhaal. 3,5

avatar van *eef

*eef

Hele leuke film. Als je hem aan het kijken bent, wil je hem graag afzien. Tyra Banks speelt ook in deze film, al herken je haar niet al te snel. John Goodman (Rosanne) speelt een toepasselijke papa.

avatar van Youri

Youri

Wat een truttige film en de soundtrack is nog erger. Alleen de actrices maakte de film nog leuk.

avatar van *Yoy

*Yoy

Leuke film, goede actrices

vooral leuk dat Tyra erin speeld!

De muziek is ook heel leuk.

het verhaal verder is een beetje slap.

avatar van dvl

dvl

mooie film

blijft leuk om er naar te kijken

avatar van v.i.c.t.o.r.

v.i.c.t.o.r.

Inderdaad een niemandalletje. Echt het ruige barleven in The States...

avatar van poisonpen1234

poisonpen1234

Domste film ooit

avatar van film_kaza

film_kaza

Ik heb zojuist een kwartier gekeken en ben het voor 100% met poisonpen1234 eens. Een verhaal dat gewoon nergens op slaat en totaal voorspelbaar en humorloos is. Nee ik kijk de rest nooit van mijn leven.

avatar van Dennis Evahi

Dennis Evahi

Echt een vreselijke stomme film! Lelijk uitziende dansjes van de barmeisjes en bovenal een echt slecht irritantverhaal. Bah!

0.5 ster

avatar van jeffreysnf

jeffreysnf

zeker wel een hele leuke film hoor gister op TV gezien. is wel een beetje voorspelbaar.

avatar van Jantje666

Jantje666

gisteren half meegepakt op TV.

Maar, op sommige bevallige dames na, weinig boeiend.

Leeg verhaal over weer eens iemand die het uit eindelijk maakt door maar hard genoeg te blijven proberen, yuk....

avatar van Reneetjuh

Leuke film

geef een 5 voor

avatar van Leviwosc

Leviwosc

Het verhaal is bijzonder mager en heel erg voorspelbaar, totaal geen diepgang. Het is duidelijk dat het vrouwelijk schoon de film moet dragen, volgens mij ook de enige reden dat de heren nog iets zien in deze film. Misschien leert men dit op de filmacademie, als je geen verhaal hebt, moet je zorgen voor veel zwaaiende boezems en natte t-shirts. Ik ben bijna in slaap gevallen bij deze film. Aan deze draak kan ik enkel nog 1 ster geven.

avatar van koetje boe

koetje boe

ik vond deze film erg leuk, maar het werd een beetje langdraadig.

maar dat meiske kan wel zingen.

daardoor was het ook vooral leuk.

een meisje die ondanks haar angst,haar droom probeert te laten uitkomen.

avatar van tamadrums

tamadrums

Ik herinner me deze film als zijnde erg clichématig. Alles ligt er zodanig vingerdik op dat je als kijker de film al volledig hebt gezien wanneer je nogmaar halfweg zit.

Overbodig, afvoeren!

avatar van Leentje1

Leentje1

Beetje een vorspelbare film. Maar goed/leuk acteerwerk. Leuke zang. Niet echt moelijk. Is een film die je moet kijken als je nergens zin in hebt. Zit echt wel wat humor in.

avatar van Theatertje

Theatertje

4 sterren gaf ik deze film. Het is ontzettend origineel en het is fantasierijk, waar ik van hou. Zo zouden er nog wel films mogen zijn. En wat een geweldige soundtrack!!!

avatar van Barcel

Barcel

Ik heb hem een stukje gezien. Ik ga hem zeker een keertje huren.

avatar van gotti

Of je wacht totdat ie weer op tv komt (elk jaar wel een keer of twee volgens mij...)

avatar van Driver_hhg

Driver_hhg

Leuke film, top muziek erbij, vermakelijk, kijkt lekker weg.

avatar van orbit

orbit

• 12092 berichten

Jammer dat je niet lager geven kan dan 0.5*

avatar van Shawnster

Shawnster

Mooie film, echt waar! Heb er de 1e prijs met dansen mee gewonnen op UNBELIEVABLE! het is echt 3* waard!

avatar van Artifact

Artifact

orbit schreef:

Jammer dat je niet lager geven kan dan 0.5*

Soms hou ik echt van jou, orbit

avatar van moviefanatic

moviefanatic

2,5 sterren, alleen voor Tyra Banks.........