Genre: Drama / Komedie
Met onder meer: Piper Perabo, Adam Garcia en John Goodman
Releasedatum: 5 oktober 2000
Bekijk via Videoland
Plot Coyote Ugly
"Tonight, they're calling the shots."
De jonge Violet Sanford hoopt in New York een muziekcarrière te starten. Ze wil haar kansen wagen als tekstschrijfster. Het leven in de grootstad blijkt echter een heel stuk zwaarder te zijn dan ze ooit had kunnen vermoeden. Zonder job kan ze de eindjes niet langer aan elkaar knopen. Wanneer ze hoort dat er in de bar 'Coyote Ugly' iemand gezocht wordt, probeert ze de eigenaar te overtuigen van haar capaciteiten. Wanneer ze 's avonds de bar binnenwandelt, staat de hele tent op zijn kop. Luide muziek weergalmt en de opgehitste mannen schreeuwen de diensters toe. Waar is Violet terechtgekomen? Kan zij zich redden tussen de andere vrouwen? En hoe zit het met haar muzikale carrière?
Violet Sanford (Jersey)
Kevin O'Donnell
Girl at the Surprise Party
Gloria
The One Ring
Deze film doet zich stoerder voor dan hij is. Het is gewoon een standaard verhaaltje. Daar is niks mis mee, want de film is best vermakelijk, maar je vergeet hem ook weer snel.
2,5 sterren
tabdiana
Dansende chicks, altijd goed he!! Lekkere feel good movie, ik ga hem zeker nog vaker kijken,
NERD
Niet zo slecht als ik verwachtte. Zijn best een redelijk aantal grappige dingen in terug te vinden.
2,5 sterren
Geweldige naam trouwens Piper Perabo
E V
Leuke en swingende romantische komedie. Verder was't heel voorspelbaar en niet echt speciaal.
Edie
Niet speciaal, standaard en voorspelbaar.. Acteren vond ik best redelijk, verder 'niets speciaals' gewoon. Leuke rol van John Goodman erin, leuk voor ene keer.. Meet niet. 2,5 sterren.
CAPIpsv
Erg leuke film, met een uitstekend acterende Piper
Verdiend bij mij zeker een 3,0*
Doom
Ik vond het een geweldige film, in begin heb ik alles geprobeerd om deze film niet te bekijken, leek me nie zo maar ok het kwam er dan toch maar van en ben blij dat ik dat heb gedaan!
Piper Perabo acteerd perfect, de overige actrices mochten er ook wel wezen, er zit een erg mooi verhaal in schuil. Daarnaast zit er ook nog eens geweldige humor + een mooie romantisch verhaal in de film. Met andere woorden, een film dat veel heeft.
Misschien wel een beetje voorspelbaar hier en daar, maar ik vond het gewoon een geslaagde film waar ik dus gewoon een 4 * voor ga geven. Gezien het gemiddelde zou ik nie veel lui achter me hebben staan, tja so be it
Vera
Heerlijke Film:D
Het sfeertje is gewoon cool: en mij leek het ook niet zo een geweldige film, maar ik heb er geen spijt van dat ik um niet heb gekeken
Het verhaal is ook leuk en de acteerprestaties zijn geweldig....3.5 *
SuperSideSwipe
Een van mijn liefelingsfilms.
Deze film kijkt gewoon zo lekker. Een luchtig romantisch verhaaltje. Zeer goede soundtrack, en uitstekende actrices.
Wat wil je nog meer. Super feel good movie!
4,0
soom
leuke film, met een uitstekende cast. Piper Perabo als de hoofdrol-figuur is goed, terwijl Adam Garcia en John Goodman haar goed ondersteunen.
HeatWave
Deze film is eigenlijk alleen maar leuk door de mooie vrouwen die er in mee spelen, voor de rest vind ik het een film met een vrij slappe verhaallijn.
Ondanks de enorme energie die de acteurs en actrices er in gestopt hebben vind ik de film niet helemaal geslaagd want ik vind het ook allemaal erg gespeeld overkomen.
Echt slecht vind ik de film niet, maar zeker ook niet goed.
Maria Bello vind ik de topper van de film, van Piper Perabo is helemaal nooit meer iets terecht gekomen.
Nubis
Ik vond het een matige film, en vind het gemiddelde terecht; net voldoende.
mr_noname
Daar hoef ik niks meer bij in te voegen!!!, Heerlijk gewoon!!
picori
Hoe heet die actrice die Rachel speelt en in welke films heeft ze vaker gespeelt? Ze komt me bekend voor.
Marcellos
Tja een bar waar mooie meiden op dansen ??
Dat moet wel een topfilm worden he
5 sterren van mij
Rianneke_Dan
wel een leuke film om te kijken!!
en vooral en dat is ook hetgene wat de film leuk maakt een leuke jongen.
BlueSword
echt zo een standaard film maar zeker vermakelijk.
zo ongeveer 5x al gezien en het heeft me nog geen moment verveeld.
leuke meiden ook.
aedanhoff
Actrive die rachel speelt heet Maria Bello, op dit moment speelt ze samen met Sean bean in the dark.
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Ondanks te lekkere meiden valt er weinig te genieten.
Standaard verhaal, standaard acteerprestaties, standaard einde, standaard... enz.
hinie
Heb deze film al meerdere malen gezien!
heerlijke film!
otherfool
In zijn genre één van de beteren. Zeer vermakelijk en iedereen speelt met plezier en overtuiging. Met name Garcia is erg goed. 3,5 sterren.
Lola3
Zeer leuke film door zijn goede acteerprestaties, toffe muziek en origineel verhaal. Wel jammer vond ik soms de voorspelbaarheid van het script. Geeft ook weer hoe het soms moeilijk is om te integreren in een totaal andere maatschappij. Proficiat voor de regisseur en voor de cast.
Waku
Heerlijke film.
Mede dankzij de vrouwelijke prettige verschijningen natuurlijk maar ook door de lekkere vlotte muziek.
Er is vaart, een beetje drama, een mager verhaaltje die desondanks zeker boeit.
Zeeleeuw
Geweldige film! Om nog maar niet te spreken over dat sexy accent van Adam Garcia.. *zucht*

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan

Misdaadserie 'Memory of a Killer' trekt de aandacht: 'Keerpunt voor Dempsey'

Kijkcijferhits op Netflix: deze tien films worden nu goed bekeken

Nu op Netflix: documentaireserie over Take That vanaf vandaag beschikbaar

Lost and Delirious