Genre: Drama / Komedie
Met onder meer: Piper Perabo, Adam Garcia en John Goodman
Releasedatum: 5 oktober 2000
Bekijk via Videoland
Plot Coyote Ugly
"Tonight, they're calling the shots."
De jonge Violet Sanford hoopt in New York een muziekcarrière te starten. Ze wil haar kansen wagen als tekstschrijfster. Het leven in de grootstad blijkt echter een heel stuk zwaarder te zijn dan ze ooit had kunnen vermoeden. Zonder job kan ze de eindjes niet langer aan elkaar knopen. Wanneer ze hoort dat er in de bar 'Coyote Ugly' iemand gezocht wordt, probeert ze de eigenaar te overtuigen van haar capaciteiten. Wanneer ze 's avonds de bar binnenwandelt, staat de hele tent op zijn kop. Luide muziek weergalmt en de opgehitste mannen schreeuwen de diensters toe. Waar is Violet terechtgekomen? Kan zij zich redden tussen de andere vrouwen? En hoe zit het met haar muzikale carrière?
Violet Sanford (Jersey)
Kevin O'Donnell
Girl at the Surprise Party
Gloria
SJOE®DO
damn.. het is in ieder geval een lekkere wijven film..
nee ik vond Coyote Ugly gewoon een leuke vermakelijke film.. er zijn natuurlijk een aantal filmcritici ( wiens namen ik niet noem
) die er anders over denken.. maar goed.. ik vind dat je over dit soort films niet AL te critisch moet zijn.. dit soort films zijn gewoon leuk om met een groep mensen op de donderdagavond heen te gaan.. vond ik dan tenminste..
Coyote Ugly krijgt van mij 3 sterren...
Etienne U
Dit is een film die je moet zien op een rustige doordeweekse avond met een meisje als het niet wil leuken hehe kijk je effe nar het scherm en pak je daarna dat meisje maar effe!!!! oh shit he ik dat gezegd. Nou ok dit is een gewone film in de trent van Cocktail alleen zonder tommie Cruisie en ook leuk voor de dames omdat er weer z'on romantisch k..verhaal inzit wat mij helemaal niet trekt, maar ok smaken verschillen natuurlijk...........ik geef hem een drie waarom nou ja daarom leuke dames, leuke dames en ja wat nog meer leuke dames oh nee dat had ik al gezegt gnagnagna!!!!!!!!
PiSaNG
Nou, ik vind dat die film niet in de bioscoop thuis hoort. Het is TE voorspelbaar en er is weinig variatie in de film, gewoon een baggerfilm dus, misschien kunnen ze beter deze film naar candid camera sturen of zo...alleen dat ene blondje was wel "aardig"
Etienne U
Heee what's the fpocking problem bitch???? don't you like movies with good and fine women in it?
Jordy
oh dan moet je maar even naar SBS6 kijken.. daar zenden ze regelmatig films uit met mooie vrouwen...
Mymelody
IK EN MIJN VRIENDINNEN GAAN DONDERDAG AVOND OOK OP DE BAR DANSEN HEHEHEHHEE
litpho
Coyote Ugly is wederom lekker simpel vermaak. Een beetje een overdreven romantisch verhaal, maar verder leuk uitgewerkt(en ik ben sindsdien een groot voorstander van Izabella Miko). Voor Izabella 3,5 ster
rikrikrik
Geen bios film... maar wel heeeeeeeeeel lekkere meiden! Veel vaart, veel strakke (goed acterende) billen. Een goed gelukte feel good movie! Ik geef 3.5 ster!
BS
dit is een leuke film.goed gecast
en leuk gefilmd.leuke meiden en een redelijk verhaal.Goodman doet het weer prima al verwacht je het niet in het begin van de film.Lekker en leuk om naar te kijken 3.5 ster
Jordy
De film is echt ontzettend voorspelbaar. Dit kun je natuurlijk verwachten van een film met zo'n verhaal, maar het aantal clichés dat ze er hier per vierkante meter ingestopt hebben is regelmatig behoorlijk irritant. Er zijn twee redenen waarom deze film nog een beetje amusant is: ten eerste John Goodman, waar je een paar keer flink om moet lachen. En sja... heel erg vervelend kan het natuurlijk niet zijn om anderhalf uur lang naar een stel hele mooie, halfnaakte vrouwtjes te kijken. 2 en een halve ster.
vliegtuig13
Echt zo'n zondagavondfilmpje. Hier zit toch niemand op te wachten ? Wel leuke vrouwtjes, toch 1.5 ster !
lorelei
ik vond het wel een leuke gezellige film.
voor de rest niet veel over te zeggen.
Mik
Man, ik snap al die reacties hier niet hoor, deze film is totaal waardeloos. Het is zooo voorspelbaar, niks nieuws alleen cliches. Dan mag je toch best 1 punt geven, ik lees hier allemaal reacties zo van:"kutfilm, 3 sterren, ik vond em saai, 3,5 sterren.. " Mijn mening, als je een film kut vind geef em dan max 2 sterren ofz.. Ik bedoel, reken eens om naar een cijfer van 1 tot 10., 3 sterren is dan toch echt een voldoende, en deze film is echt zwaar onvoldoende.. 1 ster van mij dus. en die ene halve krijgen ze alleen maar omdat ze die bar in de fik zetten!
maximus
hahaha omdat er mooie meiden in spelen
ga ik deze film echt niet meer dan 2,5
sterren voor geven hoor
renske
Nogal hypocriete film als je het mij vraagt. Eerst allemaal mooie meiden laten zien zodat je er natuurlijk zeker van kan zijn dat alle knulletjes je film gaan zien, en dan aan het einde haar braaf ergens anders laten werken omdat haar vader zich voor haar schaamt en omdat op een bar dansen niet binnen je dromen zou passen. Met een producent als Bruckheimer hoef je ook niet anders te verwachten: hij wil zowel profiteren van het preutse deel der natie als van het genietend volk.
Wel leuk om Maria Bello weer eens te zien spelen. Zooo jammer dat zij niet meer meespeelt in ER.
Hemdale
Redelijke film, niet echt grappig maar wel erg vermakelijke scenes... en daarom geef ik de film 2,5*.
Plintkabouter
Leuke meiden
, leuke humor, maar aan het verhaal was nog te werken. 3.5*
T.O.
Leuke meiden
, leuke humor, maar aan het verhaal was nog te werken. 3.5*
Aan de humor ook wel anders.
Plintkabouter
het kan natuurlijk altijd beter, maar ik vond de humor goed hoor
NoFutureKid
Humor? Welke humor?
Het enige waar ik om moest lachen was het feit dat die Leanne Rhymes (ik weet echt niet hoe je haar naam spelt) in vergelijking met al die andere vrouwen gewoon een dikke big lijkt.
Een script om van te huilen, ik heb echt de volle lengte met gekromde tenen zitten kijken. Acteerprestaties op het niveau van Costa!, is ook niet echt een compliment. Maar goed, zelfs Costa! krijgt van sommige mensen vijf sterren, waarschijnlijk dezelfde personen die deze film nog aan een (onterecht) gemiddelde van 2.62 weten te helpen.
Zonde van m'n tijd geweest, had er meer van verwacht. (en ja, ook van het vrouwelijk schoon, was wel aardig, maar niet exceptioneel.)
Jordy
Een normale vrouw lijkt in vergelijking met graatmagere vrouwen dik... da's grappig?
Jordy
even voor de zekerheid, ik bedoelde dus niet te zeggen dat ze dik leek, verwonderde me over die uitspraak
GerwinF
Dat magere spul is ook niet alles, mag best wel beetje vorm in zitten hoor! Maargoed, back on-topic!
titan
Deze film is gewoon te... gay.
gay als in vrolijk of als in homosexueel?

Drie Netflix Originals om te kijken na 'Blind Sherlock'

Lost and Delirious