• 9.375.219 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: John Waters

Met onder meer: Tracey Ullman, Johnny Knoxville en Chris Isaak

Plot A Dirty Shame

"Threatening the very limits of common decency."

Sylvia werkt in haar eigen winkel in Baltimore. Nadat ze een hersenschudding heeft gekregen verandert ze spontaan in een seksverslaafde.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Sylvia Stickles

Neuter Yuppie Woman

avatar van Macmanus

Macmanus

Typisch Waters.

Hij leeft zich totaal uit. Waters staat bekend om zijn nogal slechte smaak en dat laat hij hier duidelijk zien. Maar net als in Pink F. en Serial M. is het toch erg leuk en vermakelijk allemaal. Lekker overdreven rollen van Ullman en Blair en zoals verwacht weer een paar lekker lame One-Liners.

Leuk trouwens dat die gast uit American Astronaut en Ken Park respectievelijk de gast in het SM pakje en de gast die zijn grootouders overhoop schiet, weer een lekker gestoorde rol mag toevoegen aan zijn CV.

3 sterren.
Waar zijn de Waters fans die het gemiddelde iets omhoog schroeven.

avatar van Near_Dark

Near_Dark

Miljaarde, da's de tweede dag op rij dat'k er in slaag zo'n van-de-pot-gerukte komedie uit te kiezen

Een plot of enige zingeving moet je hier niet verwachten, dit is een platvloerse, seksistische komedie die op geen schunnige taal of blote borst meer of minder kijkt.

Ik heb zelfs regelmatig kunnen lachen met de waanzinnige toestanden,

en da's al heel wat !

5/10.

Ik ben blij dat'k hem gezien heb, al was het maar om nog maar eens tot het besef te komen dat er nog steeds zulke debiele films worden gemaakt.

Hopelijk duurt het nu een tijdje voor ik weer zo'n bagger te zien krijg

Filmsite : http://www.newline.com/prop...

avatar van Movsin

Movsin

Als een screwballkomedie die eigenlijk nooit grappig is omdat het zo dwaas opgefokt is.

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

Zo fout dat hij goed werd!

Bekende gezichten passeren de revue. (Waaronder David Hasselhoff in een korte cameo). Als alle schunnigheid in de film werd verwijderd, dan bleven er een kleine 10 minuten over. Dit was voor Suzanne Shepherd in eerste instantie een reden om de rol van Big Ethel te weigeren. Na een ontmoeting met John Waters, stemde ze uiteindelijk toe. De rol van Vaughn Stickles zou aanvankelijk vertolkt worden door Paul Giamatti, maar hij koos vervolgens voor Sideways (2004).

Humor die je aanspreekt of vreselijk vindt. Persoonlijk zaten er wel wat leuke momenten in, maar ik kan niet zeggen dat ik continu dubbel heb gelegen.

2,5 *