Genre: Muziek / Romantiek
Geregisseerd door: Patricia Birch
Met onder meer: Michelle Pfeiffer, Maxwell Caulfield en Lorna Luft
Releasedatum: 14 oktober 1982
Plot Grease 2
"The Music and Feeling go on Forever."
In de klas van Stephanie, het stoerste meisje van school, komt de nieuwe nerderige jongen Michael, het neefje van Sandy. Gelijk wordt hij verliefd op de stoere Pink Lady Stephanie, maar zij ziet hem niet zitten. En hij beseft dat hij heel wat aan zichzelf moet veranderen om haar hart te winnen.
Michael
DiMucci
Goose
Davey
vic
ok ok het was geen grease 1 maar ik vond het niet zo slecht dat hij onder de drie sterren komt. Ik vond de liedjes opzich wel aanstekelijk.
Jildou
Was toch wel enigzins uit te houden vond ik hoor?
Maar ja, hij heeft 1 ding tegen zich: Het is een vervolg op Grease, dus iedereen vergelijkt hem daarmee, dat komt je niet ten goede uiteraard.
Maar desondanks wel aardig.. 2,5 ster
missy
Vind de tweede ook goed kijk het is en blijft een vervolg en en het woord vervolg heeft al vaak een stempel dat het slecht is.Vind het een hele leuke film met leuke muziek.
GerwinF
Hurl! Alleen Michelle Pfeifer maakt het nog enigzins kijkbaar.
peetjuh
wat een rampen film.
Proberen een beetje grease 1 na te doen, alleen is het nu de jongen die achter het meisje aan gaat.
Hadden ze niks beters kunnen verzinnen !!
Rascal
Ik vond hem wel meevallen en ik vond het tof om n jonge Michelle Pfeiffer te zien.
Loesa
Zeer slap aftreksel van deel 1. En die jongen, bah!! Ik wist trouwens niet dat ie het broertje van Sandy speelde...
fredjas
EVEN GOED ALS DEEL 1 IK ZOU ZEGGEN MISSCHIEN WEL BETER.
Teskuh17
Ik vond 2 eigenlijk best leuk. Grease 1 is wel beter, maar deze vond ik voor een vervolg wel door kunnen.. Wacht maar af op Grease 3. Zullen jullie leuk vinden
Sheila
Vond het allemaal minder dan deel 1.. geen goede waardering van mij dus..
Captain Pervert
Slechte uitmelkerij van de hype van Grease 1.
Maar ach, geef ze eens ongelijk. Ze doen met een piepjonge Pfeiffer in elk geval goed hun best, helaas is de film zelf inderdaad vrij slecht. 1.5*
Disneyclassicfan
Wat een *piep* film. Hebben ze een kaskraker van een film komt er zon onbekende flut film erachteraan. Hoe bedoel je ik maak films voor het geld?"?????
T_fuckin_montana
wat een draak van een film, waarom moest eind jaren 70 en in de jaren 80 alles wat succesvol was een vervolg krijgen terwijl de vervolgen zelden de kwaliteid van het orgineel haalden (rambo, rocky, jaws, halloween, frightnight ga zo maar door) 0.5* (is eigenlijk nog te veel) een anderhalfuur durende martelgang
J.Bell
Het is niet te geloven...
Het enige positieve aan deze film vind ik het nummer "cool rider".
Geef mij maar John travolta..
Ik geef 1* voor de moeite..
Simon H.
Echt een goede film...
Behavle dat de leider van de T-Birds nietmeer John Travolta is, die mexicaan8ige vind ik niet zo goed...
Maar voor de rest is hij goed.
ll_Sparrow
Slechte film. Grease 1 was goed, klaar. Daar had geen deel 2 achteraan moeten komen...ook 1* voor de moeite.
sweetlake
Speelt hij ook niet. Wel haar neefje. Dat zegt Frenchy in het begin van de film nog tegen hem. De film was inderdaad een zeer zwak aftreksel van Grease 1 en met veel minder goede acteurs. Het verhaal sloeg inderdaad nergens op, en de muziek was aardig maar niet zo goed als in deel 1. Vanwege portie jeugdsentiment en het feit dat Michelle Pfeiffer er in zat toch nog 3 sterren.
mikoz
Zonde om van toch een kaskraker als Grease een vervolg te maken... Dat mag gewoon niet ..
Sfeer die niet te vervangen is .. liedjes niet .. acteurs al helemaal niet ..
ZONDE !
Zou nog 1 ster krijgen als het een film apart was , maar dit .. 0.5
otherfool
Vooral erg overbodig, dit vervolg. De acteurs doen het nog niet eens zo slecht, maar de liedjes vallen erg tegen. De plek in de flop 100 is dan wel weer erg onaardig
2*.

Grease