• 9.373.557 stemmen

Geregisseerd door: Patricia Birch

Met onder meer: Michelle Pfeiffer, Maxwell Caulfield en Lorna Luft

Releasedatum: 14 oktober 1982

Plot Grease 2

"The Music and Feeling go on Forever."

In de klas van Stephanie, het stoerste meisje van school, komt de nieuwe nerderige jongen Michael, het neefje van Sandy. Gelijk wordt hij verliefd op de stoere Pink Lady Stephanie, maar zij ziet hem niet zitten. En hij beseft dat hij heel wat aan zichzelf moet veranderen om haar hart te winnen.

avatar van triesje

triesje

ik vind en blijf het een geweldige film vinden

vooral met die mooie nummers

zo als Cool Rider dat slaat echt volledig op mij

ik vind me eigen zo in terug in dit nummer

who's that guy vin ik ook geweldig nummer

maar cool rider is toch een van mijn allergrootste Nummer ten allertijden in deze film

ik heb grease 1 en 2 en beiden zijn even leuk

leuke personages en leuke kleding en songs

groetjes triesje

avatar van blokkedoos

blokkedoos

Minder als deel 1.. maar wel vermakelijk!

Daarnaast bleeeeeer ik alle liedjes net zo goed mee!

avatar van blokkedoos

blokkedoos

btw: lekkerding die Maxwell Caulfield!!

avatar van Kimskiej

Kimskiej

Ik vond hem even leuk als Grease 1

avatar van Dirigent

Dirigent

Een grote flopfilm als je het mij vraag in vergelijks met het nog vermakelijke deel 1, John Travolta wordt gemist in deze film, mensen maak nooit vervolgfilms op de eerste delen zonder de acteur (of actrice) die het eerst deed.

avatar van niethie

niethie

Had de film vroeger al eens gezien maar kon me er niets meer van herrineren dus besloot ik de film gister voor de grap weer eens te kijken en dit was werkelijk niet om doorheen te komen oh oh oh wat een dom, saai, braaf, cliche teringzooitje allemaal zeg, heb me de hele film behoorlijk verveelt en heb me de hele tijd alleen maar zitten ergeren en me af zitten vragen wanneer het nou eindelijk afgelopen was, de acteerprestaties waren in de eerste film nog wel geinig maar hier vond ik het alleen maar irritant, de liedjes wil ik hem nog niet eens over hebben stuk voor stuk domme brave ongeinspireerde cliche songs (om maar niet te spreken over dat ene voorlichtings liedje ) voor de rest zitten er weinig pluspuntjes in de film behalve de mooie pheiffer die de film af en toe nog een klein beetje flair geeft maar voor de rest vergeet ik dit liever en hoop ik het nooit meer te zien, echt een film die je vijf minuten nadat hij afgelopen is alweer vergeten bent.

1 ster

Ps: Wat een spuuglelijke poster trouwens, het lijkt wel een uitgeknipt plaatje geplakt op een zwart blaadje, zelfs mijn videohoes ziet er beter uit.

pfan

Michelle Pfeiffer is ook de enige van deze film die en mooie carriere heeft opgebouwd.

avatar van INSTITUT777

INSTITUT777

echt veeel minder dan de eerste...

avatar van yordimontana

yordimontana

duidelijk een flop zoals word beheerd

avatar van vampyrmaiden

vampyrmaiden

in één woord: slecht!

avatar van Lijkjuh

Lijkjuh

Minder dan 1.

avatar van notorious_kim

notorious_kim

Deze film krijgt van mij 0,5, en dat is omdat je 0 niet kan kiezen. Ik dacht met Michelle Pfeiffer dat de film nog iets zou zijn, ik zie haar graag spelen. Maar deze film was echt oersaai, een zwak afgietsel van de eerste die zo geweldig is.

Ik heb enorm veel spijt dat ik deze gekocht heb, gelukkig heb ik er maar een 5-tal euro's aan gegeven. Maar zelfs dat vind ik nog teveel :-s.

avatar van Mr. Cullen

Mr. Cullen

Deze film heeft wel een aantal leuke liedjes maar haalt het in het geheel niet bij het origineel, ze proberen er een verhaal in te steken, maar daar zijn ze niet echt in geslaagd want het lijkt wel een remake van het origineel(maar dan populair meisje, slilmme jongen), 2,5

avatar van Kevin13

Kevin13

veel te langdradig en dat maakt de film voor het merendeel keisaai. Slechte liedjes, slechte acteurs en slechte regie. Ik hou mijn hart al vast voor Grease.

avatar van biosmovie

biosmovie

Erg saaie film inderdaad, Michelle acteert nog wel redelijk maar van het verhaal en de zang zal de film het nooit moeten hebben. 1,5**

pfan

Deze film heeft ondertussen wel een cultstatus opgebouwd.

avatar van Bubblez

Zo is het! You tell them Pfan

Pfeiffer rules!

avatar van Dudette

Dudette

Kvin deze egt niet kunne tippe aan de eerste hoor ,, Kmis hier overduidelijk een John Travolta

avatar van Veruca

Veruca

Pfeiffer speelde toch ook in Hairpsray Velma von Tussle (overigens wél met John Travolta)

avatar van Elineloves

Elineloves

Niet aan mij besteedt, zo'n saai, traag op gang komend filmpje. Jammer van Pfeiffer.

pfan

Was voor haar niet meer als een opstapje in haar verdere carriere. Zij is ook de enige van de cast die een prachtige carriere heeft opgebouwd.

avatar van Kristen

Kristen

Verschrikkelijk !

Ik vond de eerste geweldig ,

maar de tweede , manman !

Ze willen echt àlles uitmelken hé ?

Denk maar aan Pirates of the Carribean ,

de eerste film was goed maar dan ... ö

En nou zijn ze ook nog zo achterlijk om een vervolg te maken op War of the Worlds .

:S

Kristen schreef:

Ze willen echt àlles uitmelken hé ?

Denk maar aan Pirates of the Carribean ,

de eerste film was goed maar dan ... ö

:S

Net zoals de High School Musical films die je 3 keer met een 5 waardeert.

avatar van Bubblez

Bubblez

• 2058 berichten

pfan schreef:

Net zoals de High School Musical films die je 3 keer met een 5 waardeert.

Hahaha, best vals...

Kon het ff niet laten.

avatar van horrorfreak23

horrorfreak23

Als ik een 0 kon zetten zette ik een nul maar dat gaat niet.

Deze is een schande voor zijn voorganger.

Die 2 mag je zeker niet aan elkaar koppelen.

Hij staat terecht in de flop 100.

Het zingen en het acteren laten te wensen over!

Deze is jet kijken niet waard. Hou het bij de eerste en laat de magie leven :d

*0 voor mij maar een 0.5 omdat het niet anders kan.

avatar van LGamer95

LGamer95

'Grease' Rules!

'Grease 2' Sucks!

Zeg maar ''Dag gezellige fimavond met je vriendin''!

avatar van LiveALife

LiveALife

LGamer95 schreef:

'Grease' Rules!

'Grease 2' Sucks!

Zeg maar ''Dag gezellige fimavond met je vriendin''!

Groot gelijk! Grease 2 Suckt een pak!

avatar van charmed one

charmed one

ik vind hem geweldig de liedjes zijn ook geweldig ik heb de film en de sountrack ook de muziek draai ik best vaak gewoon leuk en de cast past ook goed bij mekaar