• 9.375.099 stemmen

Geregisseerd door: Mel Smith

Met onder meer: Rowan Atkinson, Peter MacNicol en Pamela Reed

Releasedatum: 10 juli 1997

Plot Bean

"One Man. One Masterpiece. One Very Big Mistake."

Bean werkt in een Brits museum, en zijn bazen willen hem ontslaan omdat hij telkens slaapt onder werktijd. Hij wordt echter naar Amerika gestuurd, naar een klein museum in Los Angeles om precies te zijn, waar hij de presentatie van een nieuw schilderij moet doen. Hij weet hier echter niets van af...

David Langley

avatar van Mc

Mc

• 2092 stemmen

Mc schreef:

...en heel veel 'kromme-tenen-momenten' gehad...

In positieve zin bedoel ik, voordat iemand die (dan) die relatief hoge beoordeling raar vind

avatar van Scratt

Scratt

Die poster alleen al.. haha

Een van de beste komieken die er zijn. De kortfilmpjes op TV waar hij nooit in praatte vond ik beter dan deze film maar ja

avatar van mr.gaunt

mr.gaunt

lol, het is n eind geleden dat ik m zag.

ik vond de film echt leuk

mja, het is anders dan de serie

ook al is het wat slechter dan de serie

avatar van film_kaza

film_kaza

ik vind mr bean erg leuk. veel mensen zeggen dat ik op hem lijk.

nou maar deze film had wel goede grappen.

3,5 sterren

avatar van lowhusky

lowhusky

slap aftreksel van de serie

avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

Ik heb hem destijds in de bios gezien en ik vond hem echt prachtig, Rowan Atkinson was the man. Nu vind ik hem wel genietbaar vanwege de humor die mij wel aanspreekt maar niet bijzonder of zo. 3*

avatar van Fikret8

Fikret8

Vind hem als Mr. Bean liefhebber toch een beetje tegenvallen. Voornamelijk omdat er scenes klakkeloos zijn overgenomen van de tv-series. Hoop dat Bean 2 een heel stuk beter wordt.

avatar van Waku

Waku

Eigenlijk een hele lange episode van de televisie slapstick reeks. Flauw maar toch ook soms weer heel grappig.

Niet hoogstaand allemaal maar best leuk.

avatar van Waku

TimD

Jah inderdaad.

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Een grappige film, verhaal is goed verzonnen, maar het is niet de hele tijd lachen, dat is toch wel jammer. 3 sterren.

avatar van Skar

Rowan Atkinson is gestopt! er volgt geen bean 2 hoor

Oh nee??Bean 2

avatar van Skar

Skar

ooohh VET! ben benieuwd...ik dacht toch echt dat die gestopt wat.

avatar van BlueSword

BlueSword

een film die zijn aardige momenten heeft, bean is altijd wel grappig.

alleen niet echt waar je in een deuk van ligt.

avatar van film_kaza

film_kaza

Mr. Bean the hero.

De serie geef ik 5 sterren, 1 van mijn 3 favoriete series. De film zelf is net zo leuk alleen het begin viel tegen.

Verander hem naar 4 sterren.

avatar van Kaffeefiltjer

Kaffeefiltjer

De film viel dik tegen,

en verdient eigenlijk een 2,5 door de heropvissing van sketches uit de serie die wel nog grappig zijn.

Alleen is dit het bewijs dat de film een beetje ongeïnspireerd is, als de beste stukken 'remake' zijn.

Ik weet niet of sommigen het bestaan van een Bean tekenfilm weten, die een tijd geleden op Ketnet te bekijken was.

avatar van Jessu123

Jessu123

ik ben altijd fan van mr bean geweest want Rowan Atkinson doet het ook heel goed.

ik vind de film onwijs leuk

5,0

avatar van Pvt. Sanders

Pvt. Sanders

Super grappige film Ik vermaak me altijd wel met Mr. Bean. En ik vind ook wel grappig dat ik op de zelfde dag als Rowan Atkinson jarig ben

3.0

avatar van killzone

killzone

Een ontzettende leuke film. Leuk ook dat de film heel succesvol is geworden en dat waardeer ik enorm, vooral Rowan Atkinson, die ''Mr. Bean'' creerde samen met Richard Curtis, is goed zoals altijd. Deze rol is leuker dan de rol die hij speelde in Blackadder...

Een hele grappige film, overigens de andere acteurs zijn ook goed, en zo heb je een vermakelijke film. Een echte komedie film, geen bijzonder verhaal , maar ontzettend leuk.

Een dikke 5. Geen echte meesterwerk geworden, maar toch één van de beste komedies van de jaren'90.

Een film als Bean, Flodder en Blackadder moeten we hebben. Komedies over familie of eenpersoons mensen.

Leuk bedacht, dat idee over Mr. Bean, alleen de Amerikanen zijn niet van onder de indruk over de Britse grappen, maar ik vind het juist heel erg leuk, ik houd van droge grappen, zoals ze dat mooi noemen......

vind het een superfilm!

zeer grappig en goed geacteerd door Rowan Atkinson!

***

Wanneer?

ergens in 2007.

avatar van fluppebxl

fluppebxl

Ik vind 'm echt leuk. Die scène met de kalkoen in de microgolf is echt schitterend.

avatar van hel1

hel1

mr. bean is echt leuk. van deze film dus veel verwacht, maar wat een tegenvaller. hij is wel leuk, maar niet zo leuk als je van hem gewend bent. daarom een 2.0

avatar van JurassicPark

JurassicPark

een 4,0. die gast is altijd grappig

avatar van jack-sparrow

jack-sparrow

erg grappige film.

knap acteerwerk door rowan atkinson.

en een prachtig verhaal ik geef hem 3.5

avatar van feddenator

feddenator

Erg lollig 3,5.

avatar van Wassup !

Wassup !

Een film die voor een paar keer goed is,maar die film is al zoveel op TV geweest dat hem zelfs saai word. Voor 2 of 3 keer te zien maar zeker niet meer. Vond hem heel goed maar nu een stuk minder 2.5/5 .

avatar van Goodfella_90

Goodfella_90

Is het niet vele malen logischer dat Peter MacNicol bij de hoofdrollen vermeld staat in plaats van Burt Reynolds?