Genre: Muziek / Komedie
Met onder meer: Victoria Beckham, Emma Bunton en Melanie Chisholm
Gesproken taal: Spaans en Engels
Releasedatum: 18 december 1997
Plot Spice World
"You say you want a revolution?"
De Spice Girls leiden een fantastisch maar hectisch bestaan. Ze toeren rond in hun Spice bus, maar als hun beste vriendin zwanger blijkt te zijn, willen ze veel tijd met haar doorbrengen. Dit tot groot ongenoegen van de louche platenbaas The Chief. Om zijn zin door te drijven, zet hij Clifford, de steeds neurotischer wordende manager van de girls, steeds verder onder druk. Het is een week vol knettergekke situaties, vreemde ontmoetingen en vooral veel muziek en veel girl power, die uitmondt in een groots 'live' optreden op de laatste dag.
Victoria
The Chief
Nicola
Piers
Vera
Hmm ja...ik bekijk net de flop 100 en zie ik daar Spice world staan.
En ja toen was ik een echte fan ja...ik was zelfs weg van die film.
Maar goed dat is ( gelukkig ) allemaal verleden tijd en kan ik nu niet meer dan 1.5 * geven
Romantic Witch
Deze film krijgt van mij een 2,5 omdat ik hem vroeger zo leuk vond! Ik heb em laatst in een melige bui nog een keer gekeken en ik kon nog alle liedjes meezingen!!
RookWorstje
"Stop right now, thank you very much"
katie morosky
Ik heb hem tijdens het babysitten uitgekeken. Ik was de enige die protesteerde maar het mocht niet baten, ging onverbiddelijk de videorecorder in. Ik was 18 dus ik kon dit onmogelijk nog goed vinden. Slecht acteerspel, voornamelijk héél irritante gillende personages, zelfs het verhaal is irritant te noemen. Na deze film zou je een geweldige hekel aan die Spice Girls kunnen krijgen.
-JB-
Acteerwerk is dramatisch, verhaal is dramatisch, blijft over:
een anderhalf uur lange reclamespot voor de spice girls
dientjuh
Nu hoef ik die film niet meer te zien, maar toen ik nog klein was wou ik hem het liefst elke dag zien. Het klopt wel dat er niet goed in geacteerd is. Maar ja, de Spice Girls hadden misschien beter liedjes kunnen schrijven dan aan een film te beginnen. Toen ik klein was vond ik hem iniedergeval wel leuk om te zien.
Ms. H.
Ik was ooit fan van ze.. wat schaam ik me daarvoor zeg!
Nou ja, eigenlijk niet nodig, ik was zeker niet de enige, en ook niet de enige die nu denkt: 'Wat zag ik erin?!
'
Dus, tsja, deze film.. ik vond hem geweldig, als het goed is heb ik hem zelfs nog ergens liggen.
Maar het is natuurlijk gewoon geen film te noemen
1.5*, voor de moeite..
Olivia
Vond het als jong meisje helemaal geweldig!
Ik vermoed dat ik 'm zelfs nog in de bioscool heb gezien....iek!
Maar goed, het is inderdaad een hele slechte film...maar voor de jonge fans is 't gewoon ontzettend leuk en vermakelijk, dus daarvoor krijgen ze van mij nog een 1,5*
ll_Sparrow
Suez
Qua film natuurlijk dramatisch slecht, maar ach...ik was 13 en fan van de Spice Girls.
otherfool
Zelden zo'n onleuke film gezien. Talentloze mutsen die ook al niet kunnen acteren. Dodelijk vermoeiend en dito vervelend, zonde van de tijd.
0,5*.
Kaffeefiltjer
Inderdaad, de Spice Girls was een hype onder de kinderen,
maar niemand verstond er iets van denk ik !
The Contender
Gelukkig is dit al weer even geleden. Weet nog wel dat ik er helemaal gek van was toen die uitkwam. Had zelfs zo'n plakboek met plaatjse van deze film. Ligt misschien nog wel ergens in de kelder ofzo.
Toen kon ik hem wel waarderen, nu waarschijnlijk helemaal niet meer.
Maar een 1,5
Fetcha
Deze film heb ik zelfs nog op video! En ik vond hem ook altijd echt super, al die liedjes heb ik zelfs nog op me i-pod. Heel erg ik weet het! Maar als ik hem nu kijk heb ik wel zoiets van "Hoe heb ik deze ooit geweldig kunnen vinden?". Maar toch vind ik het nog steeds een grappige/leuke film, simpel en kinderachtig maar wel leuk om te kijken. Daarom toch nog een,,
Jessu123
deze film kan ik me vaag weten. ik heb hem wel gezien maar niet zo leuik als ik dacht 0,5
XxXDEPPFANXxX
3 woorden nodig voor de hele film:Wie bedenkt zoiets?!?!?!
0.5 ster
Jessu123
=Untouchable=
Deze film heb ik zelfs nog in de bioscoop gezien, maar toen was ik 9 en een grote fan van de Spice Girls.
misslola
Haha deze film heb ik zelf ook!
Ik wilde hem zooo graag en vroeger vond ik hem ook echt tof hoor! Dat hij nummer 2 van de floptop 100 staat vind ik erg treurig. Maar hij was dan ook eigelijk barslecht
thunderball
Zucht! Het valt me op dat iedereen hier over elkaar heenstruikelt om toch maar zich zo snel mogenlijk te veronderschuldigen voor het feit dat ze deze film ooit leuk hebben gevonden, maar nu echt niet meeeeer, hoor!
Het toont pas echt van volwassenheid om je daar niet voor te schamen!
Ik ben nooit Spice Girlfan geweest, daar was zelfs ik te oud al voor, maar de film is best leuk om naar te kijken en zeker niet zo slecht als hier nu plots beweerd wordt.
Schaamt u allen!
Toen ik deze film als kind keek snapte ik er echt geen flikker van.
.Echt een te vaag gebeuren dit, Misschien wel het slechtse script ooit.
Yphygenia
Auw. En dan te bedenken dat ik dit ooit nog echt leuk vond ook.
1,0

The Witches
Fantasy / Komedie, 1990

The BFG
Animatie / Familie, 1989
managerpopbuspop cultuuronwerkelijkpop starliedtourmediaberoemdheidsatirefamecultfilmduringcreditsstingerpop group